Ejeren Ole giver en fantastisk service. Min pakke forsvandt hos PostNord i fÞrste omgang. Han fik den efterlyst og jeg fik sendt en erstatning med det samme. Den forsvundne pakke dukkede op, h... ãã£ãšèŠã
Har gennem lang tid handlet i Thy Specialhandel og altid fÃ¥et god information og vejledning. Der er et flot, overskuelig og righoldigt vareudvalg af hÞj kvalitet. Butikken er et stort plus for Hurups... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har kun ros tilovers for butikken! Dejligt sted at handle nÃ¥r den fysiske butik er Ã¥ben, men selv nu under nedlukningen er servicen helt i top. Det er der, vi kÞber gaver, nÃ¥r vi skal give gav... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Thy Rom i absolut topklasse, leveret til dÞren af Post Nord, forsvarligt indpakket, med hilsen fra leverandÞren og lÊkreste chokoladebid oveni. Meget mere kan en Falstring ikke forlange fra en Thybo :... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Detail og web shop med salg af vin, spiritus, kaffe, te, lokale produkter og specialiteter. Vi laver gavekurve
Bredgade 151, 7760, Hurup Thy, ãã³ããŒã¯
- 28190923
- info@thyspecialhandel.dk
- thyspecialhandel.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales
God service. Ole lytter til dit behov, og finder en lÞsning. God opfÞlgning på leveringen.
Kan varmt anbefales, også til online bestilling
En rigtig god butik
Har gennem lang tid handlet i Thy Specialhandel og altid fået god information og vejledning. Der er et flot, overskuelig og righoldigt vareudvalg af hÞj kvalitet.
Butikken er et stort plus for Hurups handelsliv.

thyspecialhandel.dk ããã®åç
Jeg har kun ros tilovers for butikken
Jeg har kun ros tilovers for butikken!
Dejligt sted at handle når den fysiske butik er åben, men selv nu under nedlukningen er servicen helt i top. Det er der, vi kÞber gaver, når vi skal give gaver uden for lokalområdet, fordi vi altid kan få lÊkre og lokale specialiteter. Men vi kÞber også her både til os selv og til familie og venner i Thy.
De sidst bestilte varer leveredes på adressen indpakket og klar til at give vÊk.
Det er ikke sidste gang vi handler hos dig!

thyspecialhandel.dk ããã®åç
Hurtig og nem afvikling af handel.
Effektivt og nemt
Her er hygge og varme i den fysiske butik, og lige nu, super effektivt den osse har nethandel med go service.
Bestilling og levering forlÞbâŠ
Bestilling og levering forlÞb fuldstÊndig smertefrit.
Meget fin service!
Altid godt varer og perfekt service.
Thy Rom i absolut topklasse
Thy Rom i absolut topklasse, leveret til dÞren af Post Nord, forsvarligt indpakket, med hilsen fra leverandÞren og lÊkreste chokoladebid oveni. Meget mere kan en Falstring ikke forlange fra en Thybo :-)