Op het laatste moment nog snel tickets voor concert besteld. Binnen 10 minuten geregeld. Tickets meteen binnen via de mail. Makkelijke website!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Er waren mij tickets schriftelijk toegezegd. Die zouden ca ÚÚn week voor het optreden geleverd worden. Dat gebeurde niet en jullie waren ook niet bereikbaar. Uiteindelijk ben ik direct voor het opt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ondanks dat jullie in het weekend gesloten zijn , kwam er toch een antwoord. Door onverwachts extra uitvoering van blaasorkest was de info van aanvangstijd niet juist. En daar had ik een vraag over.
Het bestellen ging goed, maar door een storing bij KPN kwam mijn ticket niet in mijn mail. Gelukkig had ik 'm al via jullie site gedownload. En Tim heeft ook nog 2 mails gestuurd of alles was goedg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Er waren mij tickets schriftelijkâŠ
Dat gebeurde niet en jullie waren ook niet bereikbaar. Uiteindelijk ben ik direct voor het optreden in dÚ Zeeuwseconcertzaal, met de bevestiging in de hand, toegang gekregen.
Zeer slechte afhandeling. Th.H.Braam

Snel verwerkt
Zitten tobben met het invullen
Zitten tobben met het invullen. Helemaal fout gegaan. Wilde 2 tickets bestellen en werden er 4. Zag ik pas na betaling hiervan. Hoop dat ik er 2 kan retourneren en het geld hiervan terug krijg. Heb inmiddels een reactie gehad waar ik dat kan doen. Hoop dat dit gaat lukken

Snel en goed
Simpel te doen.
Ik bestel een kaartje van 15 euro enâŠ
Ik bestel een kaartje van 15 euro en moet veel meer afrekenen. Niet verwacht dit en niet eerlijk!ð¥²

TicketsCornerNL ããã®åç
Heb nog geen ticket ontvangen
Heb nog geen ticket ontvangen.
Meteen reactie gekregen van jullie.
Zat inderdaad in de spam.

Tickets in junkmail
De site werkt prima. Moest extra betalen om tickets in mân mail te ontvangen. Daar waren ze niet. Dus maar gedownload. Later (ruim na het concert) vond ik ze in mijn junkmail.
gemak en snelheid.
Alles liep gesmeerd!
Snelheid..
Goed en duidelijk
Ik kon het evenement waar ik kaartjesâŠ
Ik kon het evenement waar ik kaartjes voor wilde kopen nauwelijks terugvinden tussen de hoeveelheid evenementen.
Duidelijk en toegankelijk
Een snelle en goede bezorging
Een snelle en goede bezorging, prima!
Alleen kon ik er niets mee doen, alle vier t-shirts waren een maat te groot en te ruim !

Het bestellen ging goed
Gelukkig had ik 'm al via jullie site gedownload.
En Tim heeft ook nog 2 mails gestuurd of alles was goedgekomen.
Jullie inzet was goed, die van de KPN helaas niet

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã