Deze website is niet langer actief レビュー 8,493

TrustScore 5段階評価の4

3.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Na het winnen van een ticket via ticketveiling voor een overnachting in een fletcherhotel, blijkt nu wanneer ik wil boeken, dat het niet werkt en ik dus mijn geld kwijt ben. Hoe kan dit?

5つ星のうち5の評価

Ruime parkeergelegenheid. Leuke overdekte speelhal met airco. Veel verschillende plekken met speeltoestellen. Sommige wat verouderd andere net nieuw. De klimvulkaan vond m'n kleindochter van 5 ee... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hele leuke site om goedkope(re) kaartjes te winnen en om aanbiedingen te scoren voor bv pretparken! Let wel op de veiling-/administratiekosten want hierdoor kun je alsnog duurder uitkomen dan rechtstr... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Het "restaurant" was anders dan verwacht, daarin tegen was het eten heel erg lekker. Desondanks we de enige in het restaurant/tent waren duurde het lang voordat we ons eten kregen. Personeel sprak nie... もっと見る

企業情報

1. イベント チケット販売業者

当該企業による記述

Wij zijn gestopt met onze activiteiten en deze website is niet langer actief. We willen alle klanten bedanken voor het vertrouwen en de reviews die in de afgelopen jaren zijn gedeeld.

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

KEK Magazine

Ik had voor mijn zoon en schoondochter die hun 1ste kindje verwachten een abbo gewonnen van het magazine KEK. Levertijd zou tussen de 8-10 weken duren. In die tussentijd ging Ticketveiling over naar Vakantieveilingen. Geen reactie klantenservice ticketveilingen! Had mijn geld beter aan een goed doel kunnen schenken en niet om jullie te spekken. Waardeloos! Wijze raad; niet bieden op magazine.

2025年2月12日
5つ星のうち1の評価

Lekker verhaal, geld weg en geen product ontvangen.

Lekker verhaal! Ik had een jaar abbo gewonnen van het fotografie magazine Zoom. Levertijd zou tussen de 8-10 weken duren. In die tussentijd ging Ticketveiling over naar Vakantieveilingen. Niks ontvangen en bij navraag blijkt dat Vakantieveilingen niet bij de bestanden van de gewonnen veilingen van Ticketveiling kan! Kortom, geld weg en geen product ontvangen! Schandalig gewoon!

2024年12月31日

Ticketveiling failliet?

Ik heb een veiling gewonnen. Maar de site ligt er al bijna 2 weken uit. Ik kan dus niet bij mijn voucher. Ik heb talloze keren gemaild waarbij ik een replica krijg dat we binnen 48u gereageerd wordt. Telefonisch krijg je een bandje. Alle medewerkers in gesprek en wachtrij vol. Ik wil mijn geld terug. Ik heb nu betaald voor iets waar ik heb gebruik van kan maken. De overeenkomst kan zo geen stand houden. Maar ja als je niemand kan bereiken. Wat dan? Slechte zaak

2024年12月4日

Te duur

Duur!!
Met een voucher van ticketveiling heb ik een hotelovernachting bij Fletcher geboekt. Op het moment dat je boekt, komen daar nog zoveel kosten bij, dat dezelfde overnachting via de website van Fletcher €30 goedkoper was geweest. Als je daar de kosten voor de voucher nog bij optelt ... Nooit via ticketveiling een overnachting kopen. Je bent veel duurder uit!

2024年11月26日

Deze website is niet langer actief からの回答

Beste, bedankt voor je review. We begrijpen dat het vervelend kan zijn als de uiteindelijke kosten hoger uitvallen dan verwacht. Alle bijkomende kosten worden duidelijk vermeld op onze website, zodat je vooraf inzicht hebt in de totale prijs. We hopen dat je ondanks deze situatie hebt genoten van je verblijf en je in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

5つ星のうち4の評価

De veiling wordt regelmatig opnieuw…

De veiling wordt regelmatig opnieuw geopend. Dus de kans dat je een veiling wint, is best groot. Ik heb wel het idee dat het voorgeprogrammeerd is; onder een bepaalde prijs kan je sowieso geen veiling winnen. Wat wel goed is, als je de veiling niet wint, krijg je altijd nog een optie om te kopen.

2024年11月23日
5つ星のうち3の評価

Prima prijs

Prima prijs , voor huidige prijs niet mogelijk om ergens anders wel de tickets goedkoper te bemachtigen . Prima zo dus

2024年11月21日
5つ星のうち3の評価

Jullie vergeten alltijd mijn…

Jullie vergeten alltijd mijn verjaardag.Ik krijg er nooit van jullie.

2024年11月19日

Deze website is niet langer actief からの回答

Beste, bedankt voor je review. Van ons krijg je altijd 5 euro Ticketveiling tegoed op je account voor je verjaardag. Dit staat er al automatisch op. Mocht je denken dat je dit niet hebt gekregen, kan je ons even een bericht sturen op support@ticketveiling.nl. Dan zullen we het gelijk voor je bekijken :-).

5つ星のうち1の評価

Tickets gekocht voor afgelopen zaterdag…

Tickets gekocht voor afgelopen zaterdag met de kinderen naar Marvy’s speelland te gaan. Op site van ticketveiling stond aangegeven zaterdagen geopend reserveringen niet nodig. Eenmaal daar aangekomen vanwege personeel tekort gesloten. Wij hebben 30 min ervoor moeten rijden en terug en teleurstellende kinderen. Mail naar klantenservice bestuur zouden binnen 24 uur antwoorden wat ook niet geval was. Maar eindstand geen passende oplossing waardoor wij dus weer op een andere dag genoodzaakt moeten gaan. Op toch de kaarten gebruikt kunnen hebben. Slechte service van ticketveiling

2024年11月11日

Deze website is niet langer actief からの回答

Beste Lenore, bedankt voor je review. Vervelend dat je dit zo hebt ervaren. Wij hebben bij de deal expliciet vermeld dat je de openingstijden dient te bekijken voor je vertrek op de site van de aanbieder met een link erbij, zodat je weet wanneer ze open zijn. Fijn om te horen dat je de kaarten toch nog gebruikt hebt. Als je nog vragen hebt kan je een mail sturen naar support@ticketveiling.nl

Neptickets

Ik kon de tickets voor Zooparc niet gebruiken. Toen ze bij Zooparc gescaned waren, werkte de tickets niet en werd de melding gegeven dat ze al zijn gebruikt, terwijl ik ze de dag zelf nog had gekocht. Ik had ze op het moment zelf gebeld 45 min in de wacht gestaan en constant horen we helpen u zo snel mogelijk, u bent de volgende beller. Toen werd er opgehangen.Uiteindelijk de tickets los gekocht bij Zooparc zelf. Later op de dag had ik nogmaals gebeld en precies hetzelfde een uur in de wacht gestaan en toen werd er weer opgehangen door ticketveiling

2024年11月2日

Deze website is niet langer actief からの回答

Beste, bedankt voor je review. Dit vinden wij zeer vervelend om te horen. Graag zouden we je hierbij willen helpen uiteraard. Kan je een mail sturen naar support@ticketveiling.nl? Daar helpen wij je graag verder.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。