Hele goede service! Professioneel, prettig en goed contact via telefoon en e-mail. Men denkt goed met de klant mee en de producten waren zoals besproken. De volgende order is alweer bij Tiger besteld... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Naar aanleiding van redelijk last-minute aanvraag uitstekend geholpen, order is correct uitgevoerd en er werd goed meegedacht en geadviseerd m.b.t. het onverwachte aanpassen van de leverdatum i.v.m. d... ãã£ãšèŠã
Super blij met onze bestelling. De eerste levering was niet helemaal volgens plan gegaan maar dit werd in No-time hersteld. Tiger Concept gaat echt voor 100% klanttevredenheid.
Super communicatie in de aanloop naar het ontvangen van een super gaaf, helemaal voor ons op maat gemaakte usb stick. Onze groep 8 leerlingen zijn super trots op hun nieuwe stick!
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
SPECIALIST IN RELATIEGESCHENKEN Tiger Concept biedt de grootste selectie innovatieve en betaalbare promotionele producten voor beurzen, evenementen en product branding. We hebben jarenlange ervaring in de promotionele business. Graag delen we die kennis en helpen we jou om het product te kiezen dat het meest aansluit bij jouw wensen en doelen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Goede communicatie per mail
Goede communicatie per mail. Snelle terugkoppeling. Servicegericht. Levertijd prima in orde.

Helemaal tevreden!
Snelle levering, goede levering en goede kwaliteit!
Bedankt voor het snelle schakelen enâŠ
Bedankt voor het snelle schakelen en meedenken!
Top von Anfang bis Ende
Top von Anfang bis Ende. In Gestaltung, Abwicklung und Umsetzung unschlagbar

Goede service!
Praktisch, persoonlijk en snelle service. Denken goed mee en zetten wensen om in mooie producten.
Zeer goede ervaring met Tiger Concept B.V.

Goede en snelle communicatie
Goede en snelle communicatie. Product is zoals verwacht

Prima bedrijf
Prima bedrijf. Goed en vriendelijk geholpen. Mooie producten geleverd

Tiger Concept BV ããã®åç
We bestelden op maat gemaakte ananasâŠ
We bestelden op maat gemaakte ananas USB sleutelhangers, en ze zijn absoluut perfect en geweldig! Wij houden van hen! De mensen bij Tiger Concepts zijn vriendelijk, efficiënt en professioneel. Ze leveren zeer hoogwaardige producten snel en betaalbaar.

Ik werd goed geholpen
Ik werd goed geholpen! Let erop dat je wel duidelijk bent in je communicatie zodat ze dat gelijk goed kunnen doen in de feedbackronde. Anders kost dat je geld.

Custom Made USB Memory sticks besteld
Custom Made USB Memory sticks besteld. Snel geleverd en zien er goed uit!

Tiger Concept BV ããã®åç
A very professional experience fromâŠ
A very professional experience from start to finish! Prompt responses to all queries and attention to detail so that our order was exactly what we were looking for.

Goede Service top kwaliteit
Goede Service, snelle levering en mooi product!

Tiger Concept BV ããã®åç
klantgericht en heel prettig om meeâŠ
klantgericht en heel prettig om mee samen te werken en te communiceren.

Tiger Concept BV ããã®åç
Excellent product and customer serviceâŠ
Excellent product and customer service - prompt, efficient and professional

Van begin tot eind top
Van begin tot eind top, Margit heeft onze relatiegeschenken voor de champignondagen verzorgd. Duidelijke communicatie, competitieve prijzen en bovenal een top relatiegeschenk voor onze klanten.
Dank Tiger concept en bovenal dank Margit!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã