Hej Danny,
Tak for din anmeldelse - vi er naturligvis utroligt kede af, at du ikke har haft en god oplevelse ved os! - At det både er til et af vores arrangementer og manglende svar på en mail, hvor du ikke har haft en god oplevelse, er selvfÞlgelig ikke godt nok, hvilket vi er beklager mange gange. :-(
I forhold til arrangementet så er vi kede af, at i ikke har fÞlt jer trygge. Det Þnsker vi naturligvis ikke for nogle af vores gÊster og sÊrligt ikke i denne tid. Ud fra ovenstående kan jeg ikke lÊse, at du var i dialog med os på aftenen, hvilket vi er kede af, da vi meget gerne ville have hjulpet jer. Vi havde faktisk flere pladser ledige, hvorfor vi kunne have omplaceret jer, således i sad lidt mere for jer selv. Vi Þnsker dog meget gerne at gÞre opmÊrksom på, at vi til alle vores foredrag fÞlger alle myndighedernes retningslinjer, hvilket på davÊrende tidspunkt var, at alle skulle fremvise gyldigt coronapas samt bÊre mundbind indtil man sad på sin plads, som du også oplevede. Der er ikke indfÞrt krav om afstand, hvorfor vi har måtte antage at myndigheder og eksperter har vurderet at dette ikke var nÞdvendighed. Dog kan vi naturligvis godt forstå dine tanker, hvorfor vi ville Þnske, at du havde taget kontakt på aftenen, så vi kom i dialog og kunne imÞdekomme situationen.
Angående mailen du efterfÞlgende sendte til os, så er det bestemt ikke kutyme hos os, at man ikke modtager svar uanset hvad henvendelsen omhandler, hvorfor jeg beklager mange gange! Jeg har forsÞgt at sÞge i alle vores indbakker, men det er ikke lykkedes mig at finde noget. Vi vil utroligt gerne i dialog med dig, hvorfor jeg håber meget på, at du vil kontakte os endnu en gang enten på mailen kontakt@tikko.dk eller på telefonen 88 77 57 70 indtil kl. 14.00 i dag. Håber meget på at vi kan få en dialog.
Du Þnskes en rigtig god dag og et godt nytår fra alle i Tikko-teamet