Jeg bestilte min vare kl 9 og kunne hente pakken nÊste dag kl 13 i pakkeshoppen - fantastisk ð
Julen blev reddet â¥ïž Alle gaverne var i hus - troede jeg..! Men desvÊrre fik en kedelig besked fra en anden webshop, at de alligevel ikke kunne levere mine varer. Heldigvis kunne Amalie f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ungerne Þnskede sig sengetÞj fra Georg Jensen - men argh nÊsten 2000 kr for 2 sÊt i forretningerne. Men hos Gavetanken fik jeg 4 sÊt for lidt over 1.500 kr. Hvad der er sparet - er tjent, sÃ¥ mor'h... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Gavetanken hjalp mig med et par produkter som blev ved med at gÃ¥ i stykker fra Eva Solo. Selvom jeg gik direkte til Eva Solo sÃ¥ endte det med at blive den kyndige vejledning fra Gavetanken som hjalp m... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Har blandt andet Medlemsshop for Ãldre Sagens medlemmer - hvor der kan kÞbes mÊrkevarer med store rabatter!. Vi er aktivt begyndt at invitere vores kunder til Trustpilot primo april 2024, hvor vores kunder fra de seneste mÃ¥neder inviteres til at bedÞmme os. www.gavetanken.dk
GrÞnningen 4, 4130, Viby Sj., ãã³ããŒã¯
- Kundeservice@tilbudogfordele.dk
- tilbudogfordele.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Jeg har handlet her fÞr og har ligeâŠ
Jeg har handlet her fÞr og har lige handlet her igen.
Super konkurrence dygtige priser og den hurtigste levering jeg har oplevet

Gavetanken ApS ããã®åç
Jeg vil gerne anbefale gavetanken
Jeg vil gerne anbefale gavetanken.
Bestilte varer den ene dag og modtog varerne den efterfÞlgende dag.
Specielt vil jeg anbefale den gode service og tusind tak til Amalie.

Super god pris
Super god pris - fantastisk kvalitet - prÊcis levering ðð

Flot produkt
Flot produkt, god kvalitet, god til pengene. Fin levering.

God,nem og hurtig betjening
God,nem og hurtig betjening, og så ved man man kan stole på siden

Gode priser
KÞbt Georg Jensen sengetÞj, hvilket er mit ynglings mÊrke, lÊkker grÞn farve fantastisk god pris.
Lidt Êrgerligt at de ikke sÊlger deres lagner.

Gavetanken ApS ããã®åç
Hurtig levering af varerne og super kvalitet
Hurtig levering af varerne og super kvalitet til en god pris

Gavetanken ApS ããã®åç
Super godt kÞb og helt som forventet.

Gavetanken ApS ããã®åç
Gavetanken har mange gode tilbud.

Hurtig behandling af ordre
Hurtig behandling af ordre
Venlig kundeservice

Gavetanken er en gave!
Gavetanken er en skÞn opdagelse;
fint udvalg, rigtig gode priser, venlig kundeservice
og hurtig levering.
Man kan vist ikke Þnske sig meget mer'.

Rigtig god oplevelse
Det fungerede meget fint med Gavetanken. Jeg fik besked om, at en enkelt ting var forsinket. Men det var ok, og hurtigt derefter kom hele bestillingen.

Har pÊne vare
Har pÊne vare, levere hurtigt og reagere hurtigt ved reklamation. Har handlet der flere gange og er meget glad for mit sengetÞj.

Gavetanken ApS ããã®åç
LÊkre varer til god pris
LÊkre varer til god pris. Hurtig levering.

Varen var som forventet
Varen var som forventet. Hurtig levering. Tak

Super
Super - blev ringet op af Amalie om det var ok at gaven blev lidt forsinket - super sÞd og ja det var det - nu kom gaven fint indpakket i en kasse - tak - og god jul herfra. :-)