Stor ros til Small Danish Hotels! Vi bookede et weekendophold via Small Danish Hotels pÃ¥ Palads Hotel i Viborg, men desvÊrre levede hotellet slet ikke op til vores forventninger eller til deres ma... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
SnÞd i fÞrste omgang med forkert telf. nr.-fandt så senere ud af at tallene skulle overskrives.ekspe- tionsgebyr angives ved betaling, man tror så det kommer med på gavekortet. BÞr Êndres!
äŒæ¥ãåçããŸãã
To kÊmpe oplevelser med Small Danish Hotels. Vores fÞrste ophold foregik i Jylland i et super fint spa hotel, alt var lige som det skulle vÊre, og der manglede ingenting! Det er klart noget jeg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Opholdet pÃ¥ Gjerrild kro var en dejlig oplevelse. Man fÞler sig velkommen fra man trÊder ind af dÞren. Dejligt personale og skÞnt vÊrelse. Det hele er sÃ¥ flot og rent, sÃ¥ man kan virkelig nyde ophol... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Denne side vedrÞrer udelukkende kÞb af gavekort ved Stays. Et gavekort til Stays er den oplagte gave til en du holder af, til dem der Þnsker sig oplevelser eller måske bare dig selv! VÊlg et gavekort og brug det til hoteloplevelser, restaurantbesÞg, miniferier, kroophold, koncertophold og meget mere. Gavekortet kan anvendes på mere end 60 forskellige kroer og hoteller i hele Danmark, men også på hoteller i hele verden. Modtag gavekortet med posten i en flot Êske, via e-mail eller via SMS. Gavekortet gÊlder i 2 år!
Vejlevej 16, 8700, Horsens, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
Bestilling af gavekort var vanskelig, blev "smidt af" undervejs
KÞber kontant gavekort
Nemt og hurtigt får dem på mail
Og skulle jeg have brug for kundeservice er den god
Dejlig nemt at lave en gavekort der er fint med Danebrogsflag til Guld Bryllup
Dejlig beliggenhed ved skov og sÞ, og gå afstand til byen.
PÊnt og rent. Gode senge. God mad.
Venlig og hjÊlpsom personale
Hurtig og nemt at kÞbe et gavekort til en god oplevelse hos Small Danish Hotels.

Small Danish Hotels - gavekort webshop ããã®åç
SnÞd i fÞrste omgang med forkert telf. nr.-fandt så
senere ud af at tallene skulle overskrives.ekspe-
tionsgebyr angives ved betaling, man tror så det
kommer med på gavekortet. BÞr Êndres!

Small Danish Hotels - gavekort webshop ããã®åç
Nem bestilling af gavekort på hjemmesiden og hurtigt levering

Small Danish Hotels - gavekort webshop ããã®åç
Jeg har fået et gavekort som desvÊrre udlÞb. Ved kontakt til kundeservice var der ingen hjÊlp at få eller mulighed for forlÊngelse eller fornyelse. Vi var desuden ikke blevet informeret om at holdbarheden på gavekortet var blevet Êndret til 2 år, i stedet for 3 år som det stod på vores gavekort.
Skuffende ufleksibelt, og jeg vil derfor ikke anbefale at bruge Stays gavekort til nogen

Small Danish Hotels - gavekort webshop ããã®åç
Vi har fået en hurtig og god oplevelse med bestilling af et gavekort som lever op til vores forventninger. Hurtig afsendelse og levering som kan anbefales.

Small Danish Hotels - gavekort webshop ããã®åç
Nemt og bekvemt - nÃ¥r man nu som os besÞger jeres hoteller i nord og sydâ€ïžâ€ïž

Small Danish Hotels - gavekort webshop ããã®åç
Der er mange gode oplevelser vi har brugt smalldanishhotels.dk