企業情報

1. キッチン用品店
  2. ホーム センター

当該企業による記述

Til Kjøkkenet er en norsk nettbutikk som tilbyr kjøkkenutstyr til glede og nytte på kjøkkenet. Vi liker kjøkkenutstyr som gjør livet enklere, men som også ser bra ut. Vårt ønske er rett og slett å gjøre matlaging kjekkere.

連絡先

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Utrolig lang ventetid, ødelagt eske og samme sender som Temu bruker.

Utrolig lang ventetid. Esken med kjøkkenredskaper var ødelagt. Dette er sendt fra Kina - samme opplegget som TEMU! Hold dere unna, jeg kjøpte dette tresettet for at dette skal være trygt i matlagingen. Dyrt var det også - jeg vet ærlig talt ikke om jeg tør bruke det. Fyrer det opp i ovnen …

2026年3月12日

Til Kjøkkenet からの回答

Hei! Takk for tilbakemeldingen.

Vi synes det er leit å lese at du har hatt en dårlig opplevelse. Dersom emballasjen var skadet ved levering eller produktet ikke var i forventet stand, skulle vi selvfølgelig ha fått muligheten til å rette opp i dette. I slike tilfeller sender vi normalt enten ny vare eller refunderer kjøpet så fort vi får beskjed.

Vi kan dessverre ikke se at du har kontaktet kundeservice før denne anmeldelsen ble lagt ut. Hadde vi fått melding direkte, ville saken blitt løst umiddelbart.

Når det gjelder leveringstid, informerte vi tydelig på nettsiden vår om ferieavvikling fra 14 til 24 februar, noe som kunne gi noe lengre leveringstid for bestillinger i denne perioden. Normalt er leveringstiden vår 5 til 11 virkedager, noe som også er oppgitt på produktsidene.

Vi er en norsk nettbutikk som følger norske forbrukerlover, og vi tilbyr både reklamasjonsrett, angrerett og kundeservice dersom noe ikke er som det skal. Produktene våre er laget i naturlige materialer og er ment for trygg bruk i kjøkkenet.

Vi ønsker alltid å løse saker på en ryddig måte. Dersom du kontakter oss på kundeservice@tilkjokkenet.no
med ordrenummeret ditt, skal vi selvfølgelig se på saken og finne en løsning for deg.

Mvh,

Svindel.

Svindel.
Varene kommer ikke og «sporingsnummer» leder deg til en meget tvilsom side som ikke oppdateres.

2026年1月4日

Hei Dag :)

Det er leit å lese at du har hatt denne opplevelsen, og vi forstår godt at det kan skape frustrasjon når en bestilling tar lengre tid enn forventet. Samtidig vil vi være helt tydelige på at dette ikke er svindel, og vi ønsker veldig gjerne å rydde opp og hjelpe deg på en ordentlig måte.

Desember var en svært travel periode for oss, med høytider og uvanlig stor pågang. Dette førte dessverre til forsinkelser på enkelte bestillinger, noe vi har vært åpne om og fulgt opp så godt vi kan. Alle bestillinger blir sendt, og ingen kunder skal sitte igjen uten enten varer eller løsning.

Når det gjelder sporing, kan enkelte sporingssider se uvante ut, men de oppdateres først når pakken er registrert videre i Norge. Vi hjelper alltid kunder manuelt med status og forklaring dersom noe er uklart, og vi opplever at dette løses raskt når kunden tar kontakt med oss direkte.

Vi vil også understreke at alle kunder som har opplevd forsinkelser på over én uke har fått kompensasjon i form av refusjon eller rabatt, nettopp fordi vi tar ansvar når ting ikke går helt som planlagt. I tillegg tilbyr vi full hjelp via epost med sporing, oppfølging og løsninger som passer kunden best.

Vi skulle veldig gjerne hatt muligheten til å hjelpe deg før denne vurderingen ble lagt ut. Ta gjerne kontakt med oss på epost, så ser vi på saken din konkret og finner en god løsning for deg også.

Mvh,

Lang leveringstid

Lang leveringstid! Etter 24 dager siden registrert bestilling er varene fortsatt ikke kommet, det er for dårlig. Håper produktene er bra slik at man slipper å forholde seg noe mer til nettbutikken. Dette er nok et tegn på at nettbutikken ikke har noe særlig lagerbeholdning i Norge.

2025年12月29日

Hei André 😊

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en ærlig tilbakemelding – vi forstår veldig godt frustrasjonen din.

Du har helt rett i at 24 dager oppleves som altfor lang leveringstid. I desember hadde vi dessverre uvanlige forsinkelser som følge av ekstrem juletrafikk hos transportører, høyt ordrevolum og noen leveranser som tok lengre tid enn normalt. Dette er ikke nivået vi ønsker å ligge på, og det er heller ikke representativt for resten av året.

Når det gjelder lager, er vi åpne på at vi ikke har full lagerbeholdning i Norge på alle produkter, og i desember har dette dessverre slått ekstra uheldig ut. Samtidig prøver vi alltid å være tydelige på leveringstid og varsler om forsinkelser i høytider – men vi ser også at vi kan bli bedre her.

Det viktigste for oss nå er at du ikke skal sitte igjen med en dårlig opplevelse. Vi har derfor valgt å gi kompensasjon til alle kunder som har fått leveringstid utover det som er oppgitt, med mindre annet er tydelig informert ved kjøp.

Send oss gjerne en e-post på kundeservice@tilkjokkenet.no, så lover vi å ordne kompensasjon for ventetiden din umiddelbart.

Vi håper oppriktig at produktene lever opp til forventningene når de er mottatt, og at vi kan snu dette til en bedre opplevelse for deg totalt sett.

Takk for tålmodigheten, og godt nyttår videre! 💞

5つ星のうち1の評価

Ikke mottatt pakken som jeg bestilte…

Ikke mottatt pakken som jeg bestilte 30/11. Vilke holdt meg unna denne Kinabutikken.

2025年12月12日

Hei Silje 😊

Takk for at du deler opplevelsen din. Vi forstår veldig godt at dette er både frustrerende og skuffende.

Når en bestilling fra 30.11 fortsatt ikke er mottatt, er det helt rimelig å reagere. I desember opplevde vi dessverre ekstraordinære forsinkelser som følge av juletrafikk, høyt volum hos transportører og leveranser som tok betydelig lengre tid enn normalt. Det er en forklaring, men ikke en unnskyldning for opplevelsen du sitter igjen med.

Vi ønsker å være helt tydelige overfor både deg og andre som leser dette:

Vi er løsningsorienterte, og vi tar ansvar når leveringstiden blir lengre enn det som er oppgitt.

Derfor har vi valgt å kompensere kunder som opplever vesentlig forsinkelse, og vi gjør dette fortløpende.

Dersom du sender oss en e-post til kundeservice@tilkjokkenet.no, lover vi å følge opp saken din direkte og gi kompensasjon for ventetiden.

Vi beklager også at opplevelsen gir inntrykk av noe annet enn det vi ønsker å stå for. Vårt mål er fornøyde kunder, god dialog og ryddige løsninger – også når ting ikke går som planlagt.

Takk for at du sier ifra. Vi håper vi får muligheten til å rette opp inntrykket og avslutte saken på en måte som føles rettferdig for deg 💞

5つ星のうち1の評価

Skrytes av rask levering og det er bare…

Skrytes av rask levering og det er bare tull.
Er så møkklei av "norske" nettbutikker som sender varer direkte fra Kina.
Hold dere unna de her!

2025年10月28日

Hei!

Takk for tilbakemeldingen, men her må det nok være en misforståelse 😊

Vi har ingen bestilling registrert hos oss på ditt navn, så det virker ikke som du har handlet hos Til Kjøkkenet. Derfor er det litt synd å se en 1-stjerners vurdering basert på en antakelse.

Til Kjøkkenet er en norsk nettbutikk registrert i Rogaland, og vi følger norske lover, forbrukerrettigheter og angrerettregler.

Vi samarbeider med en sertifisert og kvalitetssikret leverandør i Asia, slik mange seriøse norske nettbutikker gjør i dag. Dette lar oss tilby høy kvalitet og gode priser.

Forskjellen på oss og typiske “billigsider” fra Asia er at vi kvalitetstester alt vi selger, bruker sertifiserte produkter (CE, LFGB, RoHS m.fl.), og har norsk kundeservice og returordning innenlands.

Kundene våre handler trygt, og de mange 5-stjerners anmeldelsene her inne forteller egentlig det meste.

Vi ønsker deg alt godt, og om du faktisk har bestilt under et annet navn, hjelper vi deg gjerne på kundeservice@tilkjokkenet.no
💚

Trustpilot エクスペリエンス