レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

I was asking for a very simpel tattoo. Just 6 different Numbers
 But the result was not good.. the first number is not aligned at all to the rest 5 Numbers
 But yes 1000kr for that is very disapointin... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hele familien var pÃ¥ besÞg hos Timeless Art. Det har virkeligt vÊret en god oplevelse. Teamet (SÞren, Jesper og Ellen) er nÊrvÊrende og engageret ud over det sÊdvanlige. Vi skulle have lavet alt li... もっず芋る

Jeg var endnu engang i Timeless Art, denne gang for at fÃ¥ en tatovering pÃ¥ underarmen af Ellen. Hun var meget omhyggelig i forhold til design og placering, og det var en virkelig hyggelig session! Jeg... もっず芋る

䌁業情報

1. タトゥヌ・ピアスショップ
  2. ボディ ピアス ショップ
  3. むダヌピアス サヌビス
  4. タトゥヌ ショップ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi udfÞrer alle stilarter indenfor tatovering | Hver tatovÞr hos os er kompetent og professionel | Vi er blandt de bedste tatovÞrer i Danmark |

• Algade 34, 4000, Roskilde, デンマヌク

• timelessart.dk

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

153件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 66に回答しおいたす

通垞1カ月以内に回答

I was asking for a very simpel tattoo

I was asking for a very simpel tattoo. Just 6 different Numbers
 But yes 1000kr for that is very disapointing

2026幎4月4日
Timeless Art ロゎ

Timeless Art からの回答

Hej Emil,

Vi er kede af at hÞre om din oplevelse. Det er bestemt ikke den standard, vi Þnsker at levere.

Jeg har kontaktet tatovÞren, som du havde en aftale hos med henblik på at finde en lÞsning. Jeg kan forstå på vedkommende, at I er dialog, så vi kan sikre os, at du bliver glad for resultatet.

Bh. Kristian,
Butikschef i Timeless Art

Det er ikke bare en tatovering. Det er hele pakken.

Det er ikke bare en tatovering. Det er en oplevelse. Man bliver bare varmt modtaget, man bliver hÞrt og man fÞler sig hjemme. Vi var hele familien afsted og fik lavet alt fra 2 små sommerfugle og hjerter til en underarm og en hel ryg.
Vi var der hele dagen og aldrig har jeg hygget mig og grinet så meget mens nogen stak mig med en nål.
Så tak til SÞren, Jesper og Ellen for en kÊmpe indsats og undskyld til stakkels Sonny der måtte hÞre på os hele dagen.
Jeg skal helt sikkert have min nÊste tusse hos jer også. Kan desvÊrre kun give jer 5 stjerner, men det er 5 til jer hver.

Og SÞren, hvis HillerÞd og Aab mÞdes igen i HillerÞd , sÃ¥ giv lyd. SÃ¥ giver jeg en Þl og en stadion-platte. Og sÃ¥ lover jeg at holde med Aab. 😂

2026幎3月7日

Absolut et besÞg vÊrd

Hele familien var på besÞg hos Timeless Art. Det har virkeligt vÊret en god oplevelse.
Teamet (SÞren, Jesper og Ellen) er nÊrvÊrende og engageret ud over det sÊdvanlige. Vi skulle have lavet alt lige fra små fineline tatoveringer til store heldags projekter. Stemningen personalet imellem var bare med til at gÞre det hele perfekt.
Vi kommer helt sikkert igen.👍🏌👍🏌👍🏌👍🏌👍🏌

2026幎3月7日
自発的なレビュヌ

Professionelt og hyggeligt sted som altid.

Jeg var endnu engang i Timeless Art, denne gang for at få en tatovering på underarmen af Ellen. Hun var meget omhyggelig i forhold til design og placering, og det var en virkelig hyggelig session! Jeg er meget glad for det endelige resultat, og jeg kommer helt sikkert igen :) Samtidig ser butikken virkelig fin ud, efter den er blevet renoveret.

2026幎2月27日

FÞlte mig vildt presset

Bad om at få lavet et design af de Þnskede elementer.
Kommer derned og Þnsker rettelser i det. Virker som om Sonny bliver irriteret over det. FÞlte mig lidt presset.
Nu har jeg selv fundet det “designede” billede pÃ¥ Pinterest. Dyrt for noget der bare lige er sÞgt pÃ¥.
Jeg vil anbefale at gå et andet sted hen.

2026幎3月1日
Timeless Art ロゎ

Timeless Art からの回答

KÊre Sabrina,

Jeg er ked af at hÞre, at du ikke har haft en god oplevelse hos os. Jeg har talt med Sonny, som også er Êrgerlig over, at du sidder tilbage med den fÞlelse.

Jeg kan forstå, at du Þnskede tatoveringen blev simpel, lille og fin i designet. Ved den slags tatoveringer vil designet ofte tage udgangspunkt i eksisterende inspiration, da der naturligt er en grÊnse for, hvor komplekst motivet kan vÊre.

Det er selvfÞlgelig aldrig vores intention, at man skal fÞle sig presset i designprocessen. Designet blev godkendt på dagen, og derfor antog Sonny, at alt var i orden. Men hvis du har haft en anden oplevelse, er vi oprigtigt kede af det.

Det er utrolig vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse med både design og resultat, så i dit tilfÊlde står det os meget på sinde at finde en lÞsning.

Sonny har allerede forsÞgt at kontakte dig i dag, og vi håber, du vil vende tilbage, så vi kan sikre os, at du er glad for din tatovering.

Bh. Kristian,
Butikschef i Timeless Art

Piercinger hos Timeless Art!

Jeg skulle have lavet to piercinger hos timeless art og det var Emilia som lavede mine og jeg kunne ikke vÊre mere glad for dem og at Emilia hjalp mig med mine piercinger. Jeg er normalt meget bange for nåle men hun hjalp mig med mine og hun var fantastisk!
Jeg kan stÊrk anbefale Emilia hvis du skal have lavet piercinger!!!! 😊😊

2026幎2月7日

Tusind tak Hiko!

Hvis jeg kunne fri til Hiko af ren taknemmelig, havde jeg gjort det. Jeg kom ind, uden tid, med Þnsket om at fÃ¥ skiftet et billigt smykke og fÃ¥ et kig og en vurdering af 2 overbetÊndte piercinger (fra helt tilbage i april 2025, aldrig helet, IKKE PIERCET I TIMELESS ART). Ikke nok med fantastisk betjening og hurtig walk-In tid, sÃ¥ har Hiko formÃ¥et at redde mit Þre. Selvom det mÃ¥ske ikke er anbefalet, fik jeg skiftet alle 3 piercinger fredag og allerede lÞrdag aften var mine 2 betÊndte (der lÞb pus ud, da hun fjernede de 2 ringe, som den anden “professionelle” piercer havde overtalt mig til at man sagtens kunne gÞre med det samme, med et tryk der lettede i mit Ã¥benbart meget mere ophÊvede Þre end jeg havde forventet) 10 gange bedre. Ringe skiftet til stÊnger og jeg er allerede sÃ¥ glad for den vej det gÃ¥r.
Tusind tak for hjÊlpen, det gode arbejde og den fantastiske atmosfÊre 🫶🏌

2026幎1月30日

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, fik min fÞrste anderledes piercing af Emilia som er MEGA sÞd og var mega god til at guide mig igennem processen og fik mig fÞle mig tryg og fortÊlle mig hvad der kunne ske efter processen er fÊrdig.
GlÊder mig til at får endnu end piercing af hende når jeg kan

2025幎12月10日
自発的なレビュヌ

Endnu engang en kÊmpe stor fornÞjelse.

Jeg havde med kÊmpe stor fornÞjelse glÊde af at besÞge Timeless Art igen i dag. Jeg fik lavet en medicinsk piercing hos Emilia som ret hurtigt gjorde mig tryg ved at fortÊlle mig lige nÞjagtig hvordan hun ville gÞre. Hun gav sig meget god tid til at forklare og det gjorde at hun i endnu hÞjere grad vandt min tillid. Emilia virker MEGET MEGET sÞd og er ligeså meget tålmodig. Hun virker oprigtigt interesseret i at spÞrge ind til én og er meget lyttende overfor hvad man fortÊller omkring ens udfordringer i forhold til det at Þnske en medicinsk piercing. Jeg vil varmt anbefale Emilia som i den grad tager godt imod og ligeså er omsorgsfuld og meget meget sÞd og behagelig. Endnu engang mange tak til Kristian for at vÊre så yderst imÞdekommende når man bliver mÞdt og for de mange smil fra alle i Timeless Art. Rigtig glÊdelig jul til jer!

2025幎12月8日
自発的なレビュヌ

Highly recommend coming here!

Emilia, that helped, me with a swollen and infected ear piercing was very sweet and kind. It was done very professional and i couldn't have asked for better service / help with my ear than she did for me. Highly recommend Timeless Art and Emilia if you need similar help or piercings in general.

2025幎12月8日

Vildt godt!!

Vildt god service, uanset hvilken medarbejder du mÞder! Det var min anden gang hos timeless art og jeg skulle have lavet to piercinger af deres nye piercer, Hiko. Super flink, god til at fortÊlle om processen, tog hensyn til nervÞsitet og gav mig et smil på lÊben - og trods alt dette, mega hurtig. Virkelig god oplevelse og et sted jeg gerne kommer tilbage. Anbefaler klart.

2025幎11月26日
自発的なレビュヌ

Jeg var der med min mor får at få en

Jeg var der med min mor får at få en tatovering, og alle, både medarbejdere og kunder var sÞde. Efter jeg var fÊrdig, og han der tatoverede mig var igang med at forklare behandling, besvimede jeg. Jeg blev hurtigt lagt ned, og en anden der arbejdede der kom med noget druesukker. Alle var meget tålmodige og flinke, og hjalp med at få mig godt afsted. Tatoveringen i sig selv var hurtigt og godt lavet, men jeg fik også tegnet en Êldre lille tatovering op.

2025幎10月16日

En rigtig god oplevelse

Jeg kom uden at bestille tid - havde dog tjekket at der var ledige tider i deres booking men blev allerede på gaden mÞdt af to smilende medarbejdere. Jeg fortalte kort hvad jeg gerne ville og der blev kaldt på Rasmus.
Rasmus er sÞd, behagelig og lyttende og vi fandt i samarbejde frem til min tatovering. Rasmus er sÃ¥ god til at fortÊlle “trin for trin” sÃ¥ man hele tiden viste hvad der skulle ske og hvor lang tid tingene tog. Rasmus gav mig en rigtig god oplevelse da jeg valgte at besÞge timeless art og alle andre i butikken virkede ogsÃ¥ smilende og imÞdekommende - topkarakter herfra
Tusind tak for i dag 😊

2025幎8月28日

Fantastisk og behagelig sted🀩

Fantastisk sted - så en god og hyggelig atmosfÊre og så rare mennesker i denne forretning.. Jeg fik en tatovering af lÊrlingen Ellen, jeg var 110 % tryk hele vejen igennem!
Vil helt klart anbefale dette sted, ogsÃ¥ hvis man er lidt nervÞs - for stemningen er sÃ¥ behagelig☺

2025幎8月13日
自発的なレビュヌ

Bedste service & den meget rareste

Bedste service & den meget rareste oplevelse!!
Susanne (som er piercer) er så rar & nede på jorden, der er styr på alt & man er sikker på, at det bliver udfÞrt ordentligt. Der bliver fortalt hele vejen igennem hvad der skal ske, & er bare en mega god piercer! Har fået lavet alle mine piercinger hos hende, går aldrig et andet sted hen. 10/10 oplevelse! Kan kun anbefale Susanne.

2025幎7月5日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。