レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg fik i gÃ¥r lavet en Þjenbryns piercing af Peter 🀩 Det var virkelig en god oplevelse, Peter havde helt styr pÃ¥ at skabe en behagelig og tryg stemning. Det er piercing nr 3 jeg fÃ¥r lavet i gorlub... もっず芋る

Min varmeste anbefaling. Datteren pÃ¥ 15 Ã¥r fik sin fÞrste navlepiercing af Olivia som stille og roligt forklarede hele processen. Intet blev forceret og Olivia sÞrgede hele tiden for at min datter fÞl... もっず芋る

Min datter pÃ¥ 15 Ã¥r fik igÃ¥r sin fÞrste navlepiercing hos Gorlubb piercing. Vi havde oprindeligt bestilt en anden tid, men den fik vi uden problemer Êndret. Super sÞde, imÞdekommende og kompetent... もっず芋る

Jeg var der inde og kom 5 min for sent pga. tog forsinkelse. Jeg fik ikke min tid og skulle betale hele belÞbet. Meget hÃ¥rd og dÃ¥rlig service. Der var ikke sÊrlig god hygiejne derinde lige ved fÞrste... もっず芋る

䌁業情報

• GasvÊrksvej 15, 1656, KÞbenhavn, デンマヌク

• piercing.dk

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

62件のレビュヌ

Jeg fik i gÃ¥r lavet en Þjenbryns

Jeg fik i gÃ¥r lavet en Þjenbryns piercing af Peter 🀩
Det var virkelig en god oplevelse, Peter havde helt styr på at skabe en behagelig og tryg stemning.
Det er piercing nr 3 jeg får lavet i gorlubb piercing og kan trygt sige at jeg aldrig noglesinde behÞver at tage andre steder hen igen. De er vildt professionelle og har vildt god styr på det 10/10 anbefaling

2026幎1月31日

Kan helt klart anbefales

Min 12 årige datter skulle have hul i Þrerne, og det sÞrgede Peter for på bedste maner. Han sÞrgede for at min datter var tryg, og vidste hvad der skulle ske.
Super professionelt sted, hvor man kan vÊre helt rolig fra man trÊder ind ad dÞren.
Hvis andre i husstanden en dag skal have endnu en piercing, bliver det helt klart hos Gorlubb. Og vil ikke tÞve med at anbefale stedet til andre.

2025幎11月29日

Septum- og navlepiercing af Jack

Mine varmeste anbefalinger herfra! ✹
Min datter havde booket en navlepiercing, og sÃ¥ kunne jeg jo lige sÃ¥ godt booke en septum piercing. Vi blev taget SÅ godt imod! Min datter har flere huller i Þrene, men det her var MIN fÞrste piercing, af enhver art! Det var SÅ trygge omgivelser, og Jack var vidunderlig! Sikken et roligt gemyt, og dejlig at snakke med 🙏✚ Vi glÊder os allerede til nÊste gang 💃🀘✚

2025幎10月17日
自発的なレビュヌ

SÞde, imÞdekommende og dygtige!

Fik syet mine Þreflipper pga gamle stretch. Så tryg og god oplevelse. Jack var rigtig god til at lÊse mit kropssprog og vidste hvornår han skulle forklare tingene en ekstra gang. Resultatet er ikke endeligt endnu, da de skal have lang helingstid, men det jeg kan se nu er så fint!

2025幎8月21日

Ville ikke anbefale

Jeg var der inde og kom 5 min for sent pga. tog forsinkelse. Jeg fik ikke min tid og skulle betale hele belÞbet. Meget hård og dårlig service. Der var ikke sÊrlig god hygiejne derinde lige ved fÞrste Þjekast. Så jeg ville ikke anbefale det

2025幎8月2日
自発的なレビュヌ

Når alt går galt, går det alligevel.

Når alt går galt, går det også. Jeg har fået lavet et septum i nÊsen i dag.
Personalet er gode til at tage sig af kunderne.
I dag gik det mest galt, men jeg synes at det var meget sundt og fint. Jeg fik at vide at jeg kunne vÊlge stÞrrelse selv, og de havde sprittet to stÞrrelser af. Vi blev enige om en lille stÞrrelse, og den blev piercet i. Den var bare for lille, så min nÊse ikke kunne hÊve.
Jeg måtte acceptere at der skulle en ny i. Jeg gik fra en stÞrrelse 6 til en stÞrrelse 9, fordi forretningen har problemer med leveringen af smykke - der skulle have vÊret en stÞrrelse 8 i.
FÞrst blev der prÞvet med et simpelt skift. Derefter blev jeg stukket igen med nålen, og den nye kom i.
Det var mildt mildt kaos, men det var så fin en oplevelse.
Selve piercing var stort set smertefri. Det niver, men det er ikke noget som ligner det mennesker siger om det.

2025幎6月17日

Navle piercing

Jeg var inde og skulle have lavet en navle piercing af Peter, og jeg havde en fantastik oplevelse. Gjorde Peter opmÊrksom på at jeg var lidt nervÞs og det tog han rigtig godt imod. Han gjorde mig rolig og forklarede mig hvad der skulle ske. Han var imÞdekommende, snaksaglig, forstående, sÞd og sjov, jeg fÞlte mig meget tryg ved at han skulle pierce mig. Udover det så synes jeg virkelig at han var dygtig, min piercing er virkelig flot!
Jeg kommer 100% tilbage igen og det kan helt klart anbefales!!

2025幎5月2日

Øjenbrynspiercing

Jeg skriver fordi jeg desvÊrre har fået en Þjenbrynspiercing hos Gorlubb, der to gange har afvist/rejected.

For det fÞrste bruger de en lige stang som smykket, hvor jeg efter en masse research har lÊrt at stÞrste delen af professionelle piercer helt klart, er enige om at den skal pierces med en buet stang.

Den aftercare teknik de anbefaler er hjemmelavet saltvand, mens de fleste anbefaler en fÊrdig kÞbt steril vÊske.

Min oplevelse var meget god hos personalet. Jeg blev piercet fÞrste gang 23/03/24 af Peter, som var virkelig sÞd og behagelig! Det var så meningen at jeg skulle have fået den forkortet 1 måned efter den blev piercet, men hvor jeg så må have misforstået noget eller ikke lÊst det, som stod på vejledningen. Og det tager jeg fuldt ansvar for. Men 6 måneder efter den blev piercet (uden at have blevet forkortet endnu) så jeg tegn på afvisning og valgte at ringe til butikken. Jeg forklarede til en mand på telefonen at jeg havde haft den i 6 måneder, uden at blive forkortet. Der forklarede han ikke at den skulle have vÊret forkortet, eller sagde at jeg kunne komme ned for et check. To måneder senere tog jeg tog selv derned, hvor de sÞdt forklarede at den var ved at rejecte/afvise og skulle tages ud, hvilket jeg selvfÞlgelig gjorde. De sagde jeg kunne komme ned 8 uger senere og se om jeg kunne pierces samme sted.

Jeg tog ned den 17/01/25 hvor de tog imod mig og piercede mig igen med en lige stang, hvilket jeg igen betalte ca. 600 kr. for. Kort fortalt afviste den igen 25 dage efter. Jeg spurgte ind til hvorfor de bruger en lige stang og jeg blev fortalt hurtigt at det er fordi de syntes de bare ser pÊnere ud, og fordi den ikke så nemt hÊnger fast i tÞjet.
De tilbÞd mig en gratis ompiercing, men jeg valgte at tage ned til et andet studie for at spÞrge ind til det, og de fortalte mig at jeg desvÊrre ikke var den fÞrste som var kommet ned i deres studie begrund af problemer der var opstået hos Gorlubb, sÊrligt omkring Þjenbrynspiercinger, og at de aldrig ville lave en Þjenbrynspiercing med en lige stang.

Jeg er ked af at vÊre så kritisk, fordi de ansatte hos Gorlubb ellers er så virkelig sÞde. Jeg har tidligere fået 2 Þrepiercinger dernede som ellers er gået fint!

2025幎4月16日

Jeg var i dag inde med min datter på 9

Jeg var i dag inde med min datter på 9 år der sku ha sin fÞrste piercing i Þret og hun var mega nervÞs. Peter, der skulle udfÞrer piercingen var en stjerne og mega god til at berolige hende og gÞre det til en god oplevelse. Når hun skal ha lavet hul i det andet Þre kommer vi helt sikker tilbage til Gorlubb og Peter

2025幎4月14日

Under al kritik!

Ville give 0 stjerner, hvis jeg kunne!

Kommer ind med min datter på 7 år, juli 2023. Hun vil gerne have huller i Þrene, som er en gave fra hendes afdÞde mormor.
Min datter er Êngsteligt anlagt og har tics, med mistanke om ADHD.
Vi betaler for 2 Þreflipper og hun ender med kun at få den ene.
FÞlelsen af personalet er yderst ubehagelig, ingen forståelse for noget som helst og de viser tydeligt de er trÊtte af os.

Jeg er lÞbende i dialog med butikken om at få det andet hul og vi er inde, forgÊves 2-3 gange og prÞve. Jeg skriver så for at prÞve en ny tid juni 2024 og bliver bedt om at ringe. Der sker en masse ting i vores familie, som gÞr jeg fÞrst kan kontakte dem i dag, april 2025.

Her får jeg en yderst skarp og ubehagelig dame i rÞret, som både taler nedladende til mig og fortÊller mig at fordi det er over 6 mdr siden, så er mine penge gået tabt, pga lovgivning! Det må jeg jo forstå.. Jeg siger så at det er jeg ikke blevet informeret om, hvortil hun svare at det jo ikke er noget de er forpligtede til, PGA LOVGIVNING!

Da vi mÞder ind fÞrste gang, vil de ikke udbetale de 300kr jeg betale for andet hul.. det kunne bare trÊkkes fra når vi fik lavet andet hul. Jeg får ingenting at vide på noget tidspunkt angående de 6 mdr, da hele forlÞbet strÊkker sig over 1 år og der er ingen problemer i starten.

Jeg er dybt rystet. Havde det ikke vÊret god service overfor sine kunder at informere om at det skal vÊre inden for 6 mdr? Eller som minimum lade alt personale kÞrer efter de samme regler, når der ingen problemer var i starten.

Men jeg kan godt se man kan få flere penge i kassen, ved denne opfÞrsel!

Nu må vi gå til en konkurrent!

2025幎4月11日

Bedste oplevelse

Jeg var forleden inde og få lavet en navle piercing hos Gorlubb piercing. Jeg blev piercet af Peter og det var en god oplevelse. Jeg var meget nervÞs og han fik mig hurtigt beroliget. Han var super sjov og sÞd hvilket der gjorde at det var behageligt at komme der. Jeg kan kun anbefale stedet.

2024幎12月30日

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse! Fik piercet min helix af Kira som var dygtig, sÞd og beroligende. Jeg var lidt nervÞs til at starte med men jeg fÞlte mig hurtig i gode hÊnder. Derudover fÞlte jeg at hygiejnen i top i hele butikken!

2024幎10月5日

Mega god oplevelse

SÃ¥ sÞde og stille og roligt personale😍Fik lavet min navlepiercing og igennem hele processen helt fantastisk oplevelse og personale🀗5/5 stjerner ville klart anbefale🥰

2024幎9月20日
自発的なレビュヌ

Peter er kanon piercer. Kanon sted!!!

Min datter på 15 år fik igår sin fÞrste navlepiercing hos Gorlubb piercing. Vi havde oprindeligt bestilt en anden tid, men den fik vi uden problemer Êndret.
Super sÞde, imÞdekommende og kompetent personale, med Þje for hygiejne fra det Þjeblik vi trådte ind i butikken. Meget betryggende!

Blev piercet af sÞde sÞde Peter. Han var sÃ¥ dygtig og guidede min datter igennem det hele med bravour! Tusind tak for en fin oplevelse!! 🩷

2024幎5月29日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ