Bestellen was makkelijk en snel. Wat schetst mijn verbazing, een paar uur later krijg ik telefoon van Tim, even dubbelchecken of de maten die ik had doorgegeven accuraat waren aangezien er wel vak... もっと見る
企業が回答しました
Ik heb onlangs twee roofLITE+ dakramen besteld bij Timsoutlet via Bol.com, en ik ben meer dan tevreden over de hele ervaring. Wat deze webshop echt onderscheidt, is het persoonlijke contact. De d... もっと見る
企業が回答しました
Velux verduisterende rolgordijnen besteld. Goed op de hoogte gehouden van het bestel en leveringsproces. Eenmaal binnen bleek er van de drie bestelde gordijnen, een van de verkeerde afmeting te z... もっと見る
In onze webwinkel vindt u sterk afgeprijsde sanitair, DHZ en duurzame huishoudelijke goederen tegen zeer scherpe prijzen aan. Ook op het gebied van dakraamgordijnen en screens speciaal voor dakramen O.A Velux, RoofLITE, Fakro. Wij zijn Bruynzeel horrenspecialist. Ook hebben we badmeubelen op maat. Tegel en sanitair outlet Huizen
Rokerijweg 30 , 1271AH, HUIZEN , オランダ
Overzichtelijke site, eenvoudig bestellen, makkelijk afrekenen en prima communicatie. Zeer snelle levering.

Timsoutlet からの回答
Bestellen was makkelijk en snel.
Wat schetst mijn verbazing, een paar uur later krijg ik telefoon van Tim, even dubbelchecken of de maten die ik had doorgegeven accuraat waren aangezien er wel vaker vergissingen voorkomen.
Fantastisch om te ervaren dat een ondernemer zo bewust bezig is om zijn klanten de juiste spullen te verkopen en geen onnodige retouren te creëren.
Warm en persoonlijk contact, pas ophangen als zeker is dat alles is gedubbelcheckt en zeker klopt, geeft heel veel vertrouwen. Veel dank!

Timsoutlet からの回答
Wat deze webshop echt onderscheidt, is het persoonlijke contact. De dag na mijn bestelling werd ik vriendelijk opgebeld door een medewerkster. Ze dacht proactief met me mee en vroeg of we ook zonwering of rolgordijnen wilden meeleveren. Omdat we de zonwering inderdaad nog zochten, kwam dit telefoontje precies op het juiste moment.
Het proces om de huidige bestelling te annuleren en direct een nieuwe (inclusief de zonwering) te plaatsen verliep vlekkeloos. De service was ontzettend netjes en de snelheid was ongekend: de volgende dag hadden we de ramen al in huis! Ter vergelijking: de bouwmarkten bij ons in de buurt hanteerden allemaal een levertijd van zeker 7 dagen.

Timsoutlet からの回答
Timsoutlet heeft een uitstekende service.
In juni heb ik via Bol.com een elektrische radiator besteld die werd geleverd door Timsoutlet.
Doordat wij aan het verbouwen waren heb ik de radiator pas twee weken geleden geplaatst. Na verschillende pogingen om de radiator aan de praat te krijgen uiteindelijk contact opgenomen vai de mail met Timsoutlet. Er kwam al vrij snel een reactie met eventuele mogelijkheden om de radiator toch aan de praat te krijgen. Toen dat ook niet lukte kreeg ik een mail waarin stond dat ik de volgende dag een nieuwe radiator zou ontvangen. En idd, de volgende ochtend werd een nieuwe radiator geleverd. Super service!!
Bedankt voor deze snelle en klantgerichte service.

Timsoutlet からの回答
Top bedrijf! Vorig jaar een verduisterende hoor gekocht. Nu een draad doorgesleten, melding gemaakt en 3 dagen in de garantie zonder problemen een geheel nieuwe wering ontvangen. Dat is top service!! Aanrader.

Timsoutlet からの回答
Goede service en bereidheid om mee te denken in het belang van de klant.

Timsoutlet からの回答
Goede producten voor een goede prijs. Communicatie vanuit Timsoutlet was correct, de kleur gordijnen die ik had besteld bij mijn dakramen waren niet op voorraad. Ik kreeg binnen een dag een telefoontje om dit op te lossen. Zeer snelle verzending! Ik had mijn dakramen binnen 2 dagen in huis. Heel tevreden met het product!
Echt super service, ik had zelf het verkeerde besteld maar wordt zonder problemen omgeruild.
De hor die ik een paar weken geleden besteld had was defect. Ik heb een mailtje gestuurd, en direct werd er een nieuwe opgestuurd, geen discussie of wat dan ook, gewoon direct oplossen. Zo hoort het en helaas zie je dat niet vaak meer.
Dus top service!
Mijn plissé hordeur was al snel stuk, ik had nog garantie, maar…..ik dacht wel, zal mij benieuwen.
Ik kreeg echter al heel snel een mail en telefonisch contact hierover: ik zou gewoon een nieuwe hordeur krijgen.
Maar omdat ik wel twijfelde om dezelfde hordeur te ontvangen heb ik dit uitgesproken. Er kwam gelijk een oplossing van ze en advies en een filmpje en weer contact hierover. Superfijn en snel geregeld door ze. Ik hoop met de nieuwe (wat betere) hordeur uiteraard langer te doen…. En zo niet, dan zal ook dat weer geregeld worden!! Heb ik alle vertrouwen in.
Snelle levering en uitstekende service! Erg tevreden over Timsoutlet.
Mijn al wat oudere raam-rol-hor (Bruynzeel) was defect en dat kwam door een sluitveer die afgebroken was. Wilde geen compleet nieuwe hor kopen en zocht naar een milieuvriendelijke oplossing en vroeg Bruynzeel naar een vervangende sluitveer.
Zij verwezen mij door naar Timsoutlet.nl en daar kon ik het nog bestellen. Besteld en binnen 1 dag geleverd. Complimenten.
Mooie lamellen snel binnen en zeer goede communicatie
Kortom volgende bestelling doe ik zeker bij dit bedrijf
Snel, adequaat en heel vriendelijk antwoord op mijn vraag hoe het geregeld wordt met een hordeur die kapot is gegaan tijdens de garantie periode. Snelle vervanging onder garantie. Top geregeld.
Snelle reactie op mijn vraag. Vervolgens een bestelling geplaatst en keurig en snel geleverd. Echt blij mee!
Heb rolgordijnen voor dakraam besteld. Snelle levering, goede kwaliteit product, scherpe prijs! Wat wil je nog meer…?! Dik tevreden!

Timsoutlet からの回答
Gebeld ivm info over rolgordijnen. Werd goed geinformeerd. Vervolgens bestelling gedaan en volgende dag was pakket binnen. Goede adequate service…. Helemaal top en verder niets op aan te merken
Ik heb gebeld met n vraag. Direct opgenomen en goed geholpen met mn keuzestress. Het rolgordijn binnen 2 dagen geleverd.
Gisteren n hor besteld, vandaag verzonden. Voor mij is Tim's Outlet n blijver!

Timsoutlet からの回答
Veertjes besteld voor onze Bruynzeel hor S600. Waren aanwezig en zijn snel verstuurd naar ons. Top

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。