䌁業情報

1. 玩具ずゲヌムの補造業者

圓該䌁業による蚘述

Tiny Thinkers staat voor educatief en creatief speelgoed dat kinderen stimuleert om zelf te denken, bouwen en ontdekken. Wij geloven dat kinderen geboren worden met alles wat ze nodig hebben om te groeien—vooral hun creativiteit. Ze hebben geen kant-en-klaar vermaak nodig, maar speelgoed dat vrij spel en eigen initiatief aanmoedigt. Zo ontwikkelen ze spelenderwijs vaardigheden die een leven lang meegaan.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Aankoop lasergame

Aankoop, set van lasergun spel.

Ontzettend goede, vriendelijke en snelle klantenservice!
Ik had wat problemen met het pistool, ik kreeg een nieuwe thuis gestuurd, uiteindelijk bleek het probleem bij de borst sensor te liggen. Deze kreeg ik ook netjes kosteloos thuis gestuurd.

De klantenservice is ontzettend vriendelijk, reageert snel en super behulpzaam.

Hier kunnen nog vele webwinkels van leren!

Ik kan jullie allemaal aanraden hier iets te kopen!
Marsha.

2026幎4月14日
5぀星のうち4の評䟡

Goed voor jaren speelplezier

Heb net een tweede bouwpakket Fort ontvangen nadat een eerste zeer goed meeviel maar gewoon te weinig is om een voldoende groot fort te bouwen. Het pakket werd hier gisteren goed onthaald door onze kleinkinderen van 5,3 en 2 jaar. Uiteraard hebben ze wel sturing nodig en ook soms wat hulp omdat niet alle stokjes makkelijk in de balletjes te krijgen zijn maar ze hebben zich een ganse namiddag geweldig geamuseerd. Goed voor hun creatieve brein, de samenwerking, hun ruimtelijk inzicht.... Ik ben zeer tevreden en ben er van overtuigd dat het bouwpakket nog vele jaren populair zal zijn, zowel binnen- als buitenshuis. Ik had tevens een zeer vlot contact met een van de medewerkers toen ik een vraagje had; onmiddellijk 'n mailtje terug in m'n box, zeer vriendelijk en hulpvaardig. Top!

2026幎4月12日
5぀星のうち5の評䟡

Super leuk speelgoed met extra

Super leuk speelgoed met extra opdrachten om het spelen met walkie talkie nog leuker te maken! De kids vinden vooral het beeldbellen en het maken van foto’s helemaal geweldig en tillen verstoppertje zo echt naar een ander level. Bij vragen krijg je snel reactie en helpen ze je goed op weg!

2026幎3月5日

Tiny Thinkers からの回答

Bedankt voor je mooie review! En fijn dat je onze service ook positief hebt ervaren. Veel plezier ermee!

5぀星のうち5の評䟡

Van een laserpistolen set, die vandaag binnen was gekomen, bleek er 1 niet te doen. Na een appje te hebben gestuurd kreeg ik binnen no time een antwoord en krijg ik per omgaande een nieuwe opgestuurd.
Wat een goede service 👍🏻

2026幎2月25日

Tiny Thinkers からの回答

Wat fijn om te horen dat je onze service zo hebt ervaren! Goed dat we het snel voor je konden oplossen.
Bedankt voor je review en veel plezier met de set!

Groet, Christine van Tiny Thinkers

Die RÃŒcknahme des Produktes war

Die RÃŒcknahme des Produktes war problemlos, die Kommunikation sehr nett.
Die Gewissheit, ein Produkt auszuprobieren und bei Nichtgefallen ohne Schwierigkeiten und komplizierten Stellungnahmen zurÌck geben zu können, ist hoch zu bewerten. Ich empfehle diesen Shop ohne EinschrÀnkung weiter.

2026幎2月16日

Guten Tag,

vielen Dank fÃŒr Ihre tolle RÃŒckmeldung. Es freut uns sehr, dass die RÃŒckgabe so unkompliziert war und Sie sich bei uns gut betreut gefÃŒhlt haben. Genau so soll ein Einkauf bei uns sein – einfach, transparent und ohne Risiko.

Vielen Dank fÃŒr Ihr Vertrauen und Ihre Weiterempfehlung.

Freundliche GrÌße
Christine von Tiny Thinkers

5぀星のうち5の評䟡

Goede service en veel speel plezier

Wij zijn ontzettend tevreden over deze kinder laserpistool set! De pistolen zijn stevig, makkelijk in gebruik en zorgen voor uren speelplezier. Onze kinderen zijn er helemaal weg van en spelen er zowel binnen als buiten enthousiast mee.
Wat deze aankoop écht bijzonder maakt, is de uitstekende service. Nadat we helaas één ontvanger waren verloren, hebben we contact opgenomen met de klantenservice. Er werd direct meegedacht en op een zeer nette en passende manier een oplossing geboden. Alles werd snel en vriendelijk afgehandeld, wat tegenwoordig echt een groot pluspunt is.
Kortom: een leuke, kwalitatief goede laserpistool set én een bedrijf dat zijn klanten serieus neemt. Absoluut een aanrader!

2026幎1月14日

Tiny Thinkers からの回答

Dank je wel voor je fijne review. Leuk om te horen dat er zo enthousiast mee gespeeld wordt! Fijn dat we je snel hebben kunnen helpen met een passende oplossing.

Veel speelplezier gewenst!

Vriendelijke groet,

5぀星のうち5の評䟡

Goede ervaring met de klantenservice

Goede ervaring met Tiny Thinkers. Klantenservice reageerde snel en dacht mee

2026幎1月13日

Tiny Thinkers からの回答

Dankjewel dat je de moeite hebt genomen om dit te delen! Daar worden we oprecht blij van!

Heel mooi bedrijf

Heel mooi bedrijf! Voor mijn kleine zoontje Axel wat gekocht en hij is super blij.

2026幎1月6日

Tiny Thinkers からの回答

Daar doen we het uiteindelijk voor 😊

We waarderen het enorm dat je dit met ons deelt en hopen dat jullie nog veel plezier hebben van de aankoop.

Uitstekende service!

We ontvingen helaas een kapot product, maar de service van dit speelgoedbedrijf was echt geweldig. Na contact met de klantenservice werd het probleem snel en vriendelijk opgelost en kregen we zonder gedoe een nieuw product toegestuurd. Het contact was super fijn en alles was snel geregeld. Heel tevreden – zo hoort klantenservice te zijn!

2025幎12月30日

Tiny Thinkers からの回答

Dank je wel voor je uitgebreide en mooie review! Fijn om te horen dat we het snel en naar tevredenheid voor je hebben kunnen oplossen.

Bedankt voor je vertrouwen en je aanbeveling. Daar zijn we ontzettend blij mee.

Erg leuk speelgoed

Erg leuk speelgoed

Erg leuk speelgoed dat hier thuis meteen goed in de smaak viel en de bestelling was de volgende dag al bezorgd

2025幎12月23日

Tiny Thinkers からの回答

Dank je wel voor je leuke review. Fijn dat het speelgoed meteen in de smaak viel en dat de bestelling snel in huis was!

Veel speelplezier gewenst!

Vriendelijke groet,