Som udgangspunkt virkelig dårlig. Da jeg ikke kan finde information om drops, tidspunkter, hvor eller hvornår. Nu har vi en voucher, som vi skal have aktiveret - men det virker mere "smart" end godt!... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Har haft fin dialog med firmaet og gjort bekendt med at udefra kommende faktorer påvirkede min oplevelse. -------------------------------------------------------- Deres deals er meget fine, hvis ma... もっと見る
Tipster skiller sig ud fra andre deal-sites ved at deres deals ofte er meget mere fleksible og det er til spændende nye steder. Deres kø-system til at købe deals er ikke det bedste, men man lærer... もっと見る
Kære Tipster tilhængere, Hvis I ikke har andet at lave kl. 7.01 om morgenen, kan I nyde tilbuddene i jeres indbakke og velovervejet slå til inden der er udsolgt kort tid efter. Modtog nyhedsbrevet... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Tipster is your guide to exceptional food and beverage experiences. Our curated recommendations are personal invitations to our favorite places. Whether it’s a longstanding locale, newcomer on the scene, or hidden gem — if it’s great, we know about it. You should too.
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Der skaffes mange gode deals.
Jeg benytter Tipster flittigt, da jeg synes de skaffer mange gode deals. Har indtil videre, aldrig oplevet problemer eller blevet skuffet. Kan klart anbefale Tipster!
God deal sælger
Hej Simon
Hej Simon. Jeg har prøvet 2 gange at skrive til den adresse du skriver, men får den retur igen.
Jeg er meget glad for tipster, bruger det ofte som gave, det er nogle rigtige gode tilbud der kommer fra jer, og som folkepensionist er der jo ikke så meget at gøre godt med.
God service har I også, har skrevet en del her til aften på messenger med Cecilie, så nu Håber jeg at jeg kan printe mit manglende bevis ud.
Mvh connie
Vi har benyttet os af Tipster i flere…
Vi har benyttet os af Tipster i flere år og har kun haft gode oplevelser. Prøvet stort og småt, hvilket har beriget vores nysgerrighed inde for mad universet. Vi kan klart kun anbefale Tipster. Hvis der er spørgsmål/ undren iforhold til en deal, kan Tipster kontaktes via mail og der kommer altid hurtigt svar retur.
Effektiv hjælp
Har brugt Tipster en del gange og altid med stor fornøjelse. Har senest haft et problem med en mail, som Tipster løste lynhurtigt efter jeg her skrev om problemet.
Jeg elsker Tipster
Jeg elsker Tipster. Inspirerende deals til super gode priser. Har kun fantastiske oplevelser derfra.
Mega gode deals til spændende…
Mega gode deals til spændende restauranter. Har købt mange værdibeviser og er aldrig blevet skuffet. Kan klart anbefales!
Kundeservice udover det sædvanlige
Jeg har brugt tipster rigtigt mange gange, og det har altid været iorden.
Nu har jeg så lige fået prikken over i'et oplevelsen. Jeg sad med et gavekort der var udløbet, og altså defacto værdiløst. Skriver til tipster om der er noget at gøre ved det, snakker lidt frem og tilbage, og får at vide at det er op til den pågældende forretning.
Manden ringer til mig, da han finder det nemmere end på skrift, og efter 10 min er problemet løst.
Jeg har sjældent oplevet så god og hurtig service og kundepleje.
Tydeligvis en virksomhed der påskønner og tager sine kunder meget seriøst.
I har fået jer en meget trofast kunde #tipster.
Tak for hjælpen Simon 🙏
Lækre deals til gode priser
Bruger tit tipster, når de har veganske deals. Det er fedt at komme ud og prøve noget nyt, til en overskuelig pris.
Tipster er det kvalitetsbevidste site
Tipster er det kvalitetsbevidste site, hvor restauranter og oplevelser nøje er kurateret.
Jeg har brugt siden meget, og har igennem den oplevet mange nye fantastiske restauranter, som jeg ikke ellers havde spottet.
Ps., brug de sparede penge på en lidt lækrere flaske vin på restauranten - win win ;)
Jeg har i flere år brugt Tipster.
En god måde til at blive introduceret nye spisested.
Få gang jeg har haft problem, hurtig respons fra Simon.
Rigtigt gode oplevelse med dem.
Miyuki
God måde at opleve nye steder i byen på.
Godt tip - brug Tipster 👌
Tipster tilbyder mange super gode tilbud - og alt fungerer nemt, enkelt og hurtigt.
Kan varmt anbefales 👌😀
Altid super gode tilbud!
Altid super gode tilbud!
Har købt adskillige deals gennem Tipster, og har altid været rigtig glad for de oplevelser jeg har haft med dem. Deals er altid til lækre steder, hvor man får skøn mad/drikke! Og har jeg spørgsmål, får jeg hurtigt svar på mail.
Kan kun anbefales!
Den bedste og eneste deal site i mine…
Den bedste og eneste deal site i mine øjne. Gode steder og lige en tand bedre end andre dealsites.
Jeg har haft to oplevelser hvor mine dealbeviser ikke kunne indløses, en hvor butikken var lukket og gået i betalingsstandsning og en hvor vi ikke kunne booke et bord eller få brugt beviserne jeg havde købt. Begge gange skrev jeg til Tipster og forklarede hvad som var hændt og begge gange har jeg fået returneret mine penge til min Tipster konto. De udviser en stor kundeserviceforståelse og jeg kan kun anbefale siden.
Jeg skal selfølgelig huske at nævne at jeg kun to gange på 5 år har oplevet ikke at kunne indløse mine deals. Resten af alle de dealbeviser jeg har købt gennem årerne har jeg indløst og nydt godt af:)
God service og fed platform med gode deals
Har brugt Tipster i KBH over flere omgange og er positiv over for konceptet - både i forhold til at opdage nye steder samt at få nogle fordelagtige tilbud.
Jeg havde bestilt nogle værdibeviser, som skulle bruges til en specifik aften. Restauranten har aflyst 3 dage før, hvilket selvfølgelig ikke er Tipsters skyld. I forhold til købsbetingelser var mine 14 dages fortrydelsesret reelt udløbet, men Tipster var alligevel super servicemindet, idet de godt kunne se det uhensigtsmæssige.
Alt i alt god service og overordnet oplevelse, som jeg kun kan anbefale til andre!
Rasmus KBH + NYC Tipster Kunde
Min bedre halvdel og jeg har i flere år brugt Tipster, først i KBH da vi boede der, og nu i NYC da vi til vores store overraskelse kunde finde Tipster i NYC.
Vi bruger mest af alt Tipster for at finde de nye fede steder, det samme kvalitet af spisesteder i NYC som det var i KBH. Meget imponerende. Vi har brugt dem til at alt mellem det lille lokale Doughnut i lower east til veganske michelin i Soho.
Håber Tipster har en god løsning på denne dårlige oplevelse
2 stjerner bliver det kun til, fordi jeg er dybt frustreret over at man ikke kan komme i kontakt med Tipster. Har ringet hele eftermiddagen, da jeg endelig fandt nummeret på deres web.
Baggrunden for at jeg vil i kontakt med dem, er en yderst dårlig oplevelse på Louise Roe Gallery i går.
På trods af at der i Tipster Dealen står frit valg mellem ALLE frokostretterne, får man udleveret et specielt Tipster Lunch menukort med kun valg mellem 5 sandwich. Da vi påpegede det for dem, sagde den unge mand at sådan var det, og at vi måtte tænke på, at det var en Tipster!!!!!
Det er rendyrket snyd, og jeg håber, Tipster vil reagere og tage stærkt afstand fra sådan en handlemåde. Bare undrer det mig at Dealen har kørt siden februar, uden der er ændret på denne behandling af kunderne.
Efter mit Trustpilot opslag blev jeg kontaktet af Tipster. Det viser sig, at man udelukkende kan komme i kontakt med Tipster via den mailadresse , der står på deres hjemmeside. Det telefonnummer, jeg fandt, var ikke til Tipster.
Tipster har undskyldt, og jeg har fået alle mine penge igen.
Danmarks bedste dealsite
Danmarks bedste dealsite. Kvalitetsdeals og super service.
Jeg har i lang tid været kunde hos…
Jeg har i lang tid været kunde hos Tipster og er utrolig glad for den gode service jeg får, fx. når leverandøren ikke holder sin aftale. Jeg har hver gang kontaktet Tipster og de har hver gang løst problemet med enten at lave en ny aftale med leverandøren eller ved at refundere beløbet.
👍👍👍👍👍 fra mig
Trustpilot エクスペリエンス