レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Som udgangspunkt virkelig dårlig. Da jeg ikke kan finde information om drops, tidspunkter, hvor eller hvornår. Nu har vi en voucher, som vi skal have aktiveret - men det virker mere "smart" end godt!... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Har haft fin dialog med firmaet og gjort bekendt med at udefra kommende faktorer påvirkede min oplevelse. -------------------------------------------------------- Deres deals er meget fine, hvis ma... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Tipster skiller sig ud fra andre deal-sites ved at deres deals ofte er meget mere fleksible og det er til spændende nye steder. Deres kø-system til at købe deals er ikke det bedste, men man lærer... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Kære Tipster tilhængere, Hvis I ikke har andet at lave kl. 7.01 om morgenen, kan I nyde tilbuddene i jeres indbakke og velovervejet slå til inden der er udsolgt kort tid efter. Modtog nyhedsbrevet... もっと見る

企業情報

1. クーポン サービス

当該企業による記述

Tipster is your guide to exceptional food and beverage experiences. Our curated recommendations are personal invitations to our favorite places. Whether it’s a longstanding locale, newcomer on the scene, or hidden gem — if it’s great, we know about it. You should too.

3.9

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Fantastisk personale

Fantastisk personale, som udøver personlig hjælp og svar på spørgsmål.
Derudover er det nogle virkelig ekstraordinære og lækre deals de kommer med. Jeg har kun haft rigtig gode oplevelser med dem.

2018年1月30日

Gør det!

Ja, kald mig bare Tipster afhængig, det kalder mine børn mig i al fald!
Når jeg ringer til dem og spørger om de har lyst til at tage med ud at drikke kaffe eller cocktails, spise Brunch eller middag, lyder det fra den anden ende af røret, "ja, for du har vel købt nogle deals hos Tipster!"
Og det kan du dælme tro jeg har!
Og hvorfor nu det, udover man får en oplevelse til reduceret pris, (og derfor rent faktisk har råd til at hive alle fire unger med ud at spise!), og bliver bekendt med steder man ikke anede eksisterede, så er det korte svar, at drengene bag Tipster er møg dygtige til at finde gode steder, og lave super deals!
Gennem årene har jeg købt beviser til alverdens forskellige steder, og i overvejende grad, blevet positivt overrasket. De få gange hvor der har være "uregelmæssigheder" fra leverandørens side, har jeg kontaktet Tipster via mail, og inden for en dag eller to, har der været en løsning på dette, ofte i form af, at pengene for beviserne, er sat ind på min konto igen.
Se det er god service, og sådan har det været HVER gang! 👍🏼😊
Hvis du endnu har til gode at købe en eller flere Tipster beviser, så er det om at komme ud af røret, du vil helt sikkert ikke blive skuffet!

Mange hilsner
Tina - Tipsterfan

2017年11月30日
5つ星のうち5の評価

Altid gode tilbud med gode rabatter

Altid gode tilbud med gode rabatter. Jeg synes altid der er nye deals når jeg undersøger de aktuelle deals og køber altid 2-3 stykker så jeg bare har dem liggende.. Så kan jeg bruge dem når det lige passer... Det gør at man kommer meget mere ud og ser forskellige ting, hvilket jeg er fan af

2017年5月30日
5つ星のうち3の評価

Lidt blandet

Nedenstående fejl er afhjulpet 15 minutter efter anmeldelsen på meget venlig og imødekommende vis, så tak for superhurtig respons. Oprindeligt startede det så med en tastefejl fra min egen side, og den blev aldrig afhjulpet, fordi der åbenbart ikke er hul igennem Tipsters og min mailkonto, så jeg modtog aldrig svar på e-mail, og Tipster kunne åbenbart ikke se, at jeg ikke modtog svar. [(Jeg kan ikke ringe til Tipster, og de svarer ikke min mail (ud over et automatisk svar). Lige p.t. er jeg i tvivl om jeg overhovedet nogensinde FÅR det værdibevis som jeg har betalt for (pengene er trukket fra min konto), men som ikke figurerer nogen steder på min Tipster-konto - for jeg kan ganske enkelt ikke komme til at tale med et Tipster-menneske, som kan løse problemet for mig. Det føles bare SÅ utrygt, når man har penge ude at svømme, og der ikke er nogen reaktion fra sælger overhovedet. Er de der overhovedet? Er det en snydebutik? Ikke særlig rart.)]

2017年4月24日
5つ星のうち4の評価

WARNING - unacceptable handling of unused deals - acceptably solved for me

I bought a deal through Tipster for some drinks and snacks in Nyhavn, Copenhagen.
Clear enough, they expire 23.12.2016.
Did not manage to use them and asked for a refund. Totally refused.....
Tipster even stated that they as a service send you a reminder before expiration of the deal, but they did not.

Most other deal sites like Sweetdeal, Downtown, Spotdeal, Spot etc either refund your deal (some minus 10%) if you do not use it or they credit your account on the dealsite (except of cause for deals for events with fixed performance date).

I strongly warn to use Tipster deals as you loose all your paid money if you do not use you paid deal.

You can find most of the same deals or similar deals on other - more user friendly deal sites.

FOLLOW-UP 24.12.2016:
After good communication with Simon, he agreed to make me a full refund.
I therefore update the rating to 4 stars.
I have mentioned to him, that he should consider changing their policy regarding "not-used" deals refund to be in line with other main players on the "deal" market, e.g. Full or 90% refund except for specific "event" deals.

2016年12月23日

Tipster i top

Udover at have tilbud som appellerer til os, er det altid muligt at komme i kontakt med Simon, hvis der undtagelsesvis er problemer med dealen.
Det virker tillidsvækkende, at der bliver svaret indenfor ganske kort tid, og altid med en konstruktiv tilgang.

Heldigvis er det sjældent vi har haft problemer, så derfor nyder vi de gode tilbud, som bringer os rundt på kulinariske oplevelser i byen.

2016年11月19日
5つ星のうち4の評価

Dårlig anmelsedlse vendt til god!

Havde egentlig skrevet en dårlig anmeldelse af Tipster da jeg ikke havde fået svar på mine emails men det viste sig at jeg ikke havde modtaget emailen, men at der var blevet sendt svar til mig!
Fik ikke kun svar på anmodning men også refunderet penge for et gammelt udloebet værdibevis fra i sommers som jeg ikke kunne benytte da udbydder havde sommerlukket en uge tidligere....
Tak :-)

2016年11月7日
5つ星のうち1の評価

De er ikke til at få fat i

Jeg har købt et par værdibeviser til en grønthandler, som jeg tror er lukket. Da jeg hverken kan finde den på adressen eller få fat i dem via telefonen. Nr. til butikken som står på beviset eksister ikke. Så jeg ringer til Tipster, men jeg prøver igen og igen men kan overhovedet ikke komme igennem. Derefter skriver jeg en mail til Tipster, hvor jeg fik et auto-svar, som sagde at de vil svare tilbage inden 36 timer. Men igen intet svar efter 3 dage. Så jeg prøver at ringe til Tipster, men linjen er OPTAGET igen og igen... Mine værdibeviser udløber om ca. 10 dage og jeg håber virkeligt at jeg kan få problemet løst inden.

2016年11月3日

Kære Ivy

Jeg er selvfølgelig rigtig ked af din ukorrekte anmeldelse af min virksomhed. Vi værner om dig og alle vores øvrige brugere. Og vi/Tipster svarer naturligvis på alle de henvendelser, vi modtager.

På vores telefonsvarer henviser vi til vores mailadresse info@tipster.dk ifm. spørgsmål o.lign.

Jeg bekræfter modtagelse af dine 2 mails, som jeg selv har besvaret, hhv. mandag den 1. november kl. 10:50 samt lørdag den 5. november kl. 12:54. Du har således modtaget svar på begge dine mails dagen efter, vi har modtaget dem fra dig. Herudover har jeg ringet til dig for at sikre, at mine mails er kommet frem til dig.

Desuden sørgede jeg for, at vi/Tipster af egen lomme indsatte det fulde købsbeløb på din konto, også selvom det juridiske ansvar ligger hos annoncøren.

Jf. ovenstående er jeg totalt uforstående over for din anmeldelse.

5つ星のうち4の評価

Bedre end flere af de andre

Har købt værdibeviser hos Tipster flere gange og synes, de holder en højere standad end flere af de andre dealsites. Kvalitetssikringen kunne klart blive bedre, men inden for feltet klarer de sig godt. Den ene gang, hvor der var problemer med leveringen hos forhandleren, dækkede de udgifterne.

2016年10月11日
5つ星のうち5の評価

Gode oplevelser - enestående god kundeservice

Tipster skiller sig ud fra deres konkurrenter med et rigtigt spændende udbud af steder. Ofte de lidt mere oversete og interessante (eller ligefrem lidt skæve). Jeg har også været meget heldig med mange nyåbnede restauranter og butikker.

Tipsters kundeservice er altid venlig, effektiv og personlig. Jeg vil være loyal kunde flere år frem.

- Jesper.

2016年8月26日

Øl & Brød - Mikkeler

Tak til Tipster

Har nu fået klarhed fra Tipster, der klar har bevidst overfor mig at Tipster har opfyldt deres forpligtelser, men Øl & Brød ikke ønsker at opfyllde deres forpligtelser.
Jeg har fået min penge retur, 1000 tak kanon fin service.

2016年5月2日
5つ星のうち1の評価

ADVARSEL - PAS PÅ - INGEN REFUNDERING!!!

Har købt værdibevis til Kanal Cafeen og pga. alle mulige faktorer har vi ikke nået at få brugt beviset. Som jeg kan se andre har skrevet herinde kan man ikke få refunderet beløbet hvis man ikke når at få indløst sit værdibevis. Andre deal sites beholder 10% hvis man ikke når at få indløst værdibevis og man henvender sig og udbeder refusion inden værdibeviset udløber. Men Tipster.dk beholder pengene selv. Jeg har - som andre herinde også lige fået den samme historie på mail om at Kanal Cafeen køber varer ind baseret på hvor mange beviser der er solgt. Da beviser jo løber over mange uger er det jo derfor komplet umuligt for Kanal Cafeen at vurdere hvornår folk vil komme og da jeg ringede og hørte Kanal Cafeen fortalte de at de selvfølgelig først får pengene når dealen ER indløst. Tipster.dk lyver således i mailen og beholder tydeligvis pengene selv. Juridisk har Simon nok sikret sig, men moralsk er det jo helt forkert og dårlig service. Tipster.dk kan være sikre på at vi aldrig mere benytter os af dem og at vi nok skal viderebringe dette til venner og bekendte.

2016年4月21日

Kære Siesta

Værdibeviset er endnu ikke udløbet og kan stadigvæk indløses hos Kanal Caféen. Og hvis du ikke selv kan nå at bruge dit værdibevis, hvorfor så ikke glæde venner / familie med en god spiseoplevelse på én af byens mest populære frokostrestauranter.

Som en del af vores virksomhedspolitik sikrer vi altid, at værdibevisets gyldighedsperiode tydeligt fremgår på Dagens tilbud samt på det værdibevis, du har modtaget. Tipster's handelsbetingelser er klokkeklare og fair – og du accepterede dem ved dit køb via Tipster.

Som det også tidligere er skrevet til dig pr. mail, har du fra modtagelsen af dit værdibevis 14 dages fortrydelsesret, jf. vores handelsbetingelser samt Forbrugerloven. Herefter kan du ikke få dine penge tilbage, for vores annoncører lægger selvfølgelig en plan baseret på antallet af solgte værdibeviser. Og her med kun én uge tilbage af gyldighedsperioden har Kanal Caféen selvfølgelig disponeret råvarer og personale, som sikrer en kanon oplevelse til alle deres gæster, herunder alle gæsterne med værdibeviser.

Vi/Tipster sørger altid for så lange gyldighedsperioder, som muligt, så du og andre brugere af Tipster altid har en rimelig indløsningsperiode.

Og som en udvidet service udsender vi samtidig autogenererede servicemails / ”huskemails”, så vi sikrer, at alle købere af Dagens tilbud får en påmindelse vedr. værdibevisernes udløbsdato. Dette sker altid 3 uger før udløb, og til orientering kan jeg se, at du – og alle øvrige købere af tilbuddet til Kanal Caféen – modtog vores påmindelse den 9. april kl. 01:36.

For den gode ordens skyld kan jeg desuden oplyse, at Tipster ikke har en ekstra indtjening, såfremt du vælger ikke at indløse dit værdibevis inden for gyldighedsperioden. Og hvis der skal foretages en tidsfristforlængelse, skal denne aftales i direkte linje med forretningen.

Vi ønsker glade brugere og leverer Københavns bedste tilbud på gennemsigtige og fair betingelser.

Dealsitet over dem alle!

Tipster er uden sammenligning det bedste dealsite for dem, der bor i København. Det er simpelthen et helt andet udbud og en langt højere kvalitet end det, man finder på andre dealsites. Tipster udbyder ikke så mange deals ad gangen, højst 3, men til gengæld er de meget anvendelige. Ofte er der tale om en restaurant, café eller delikatesseforretning, hvor man fx køber en deal til 200 kr. og så kan købe for 400 kr. hos leverandøren. Det er nemt og overskueligt, og hvis noget - mod forventning - går galt, har Tipster også en fantastisk kundeservice.

2016年1月19日

Absolut bedste dealsite!

Der er ikke så mange tilbud ad gangen - til gengæld er det altid kvalitet.

Kan især anbefale at holde øje med:
Omakase sushi
Kanalcafeen
Petanque Bar
Konditori Antoinette
Bertels Salon

De er tilbagevendende tilbud til rigtig gode steder.

2016年1月17日

Fortræffelig service

Tipster er mit absolut favorit dealsite. Gode tilbud uden fusk, god service. Hurtigt svar hvis der er problemer med indløsningen af en deal. Kan klart anbefales.

2015年10月27日

På grænsen af tyveri

Jeg har købt en deal, der har en værdi af 440 kr. Dealen var gyldig i 3 måneder, og havde en udløbsdato den 27. juni 2015, som var en lørdag, hvor forretningen lukker kl 14. Vi bor i Holbæk, og den 27. juni var vi på vej til KBH, men vi opdagede, at vi ikke ville kunne nå frem før butikkens lukketid. Vi ringede til butikken, først min kone og derefter jeg, og spurgte om man ikke kunne indløse dealen til en hvilken som helst vare, som kunne blive lagt til side, eller endda uden for butikken, så vi kunne hente den lidt senere, elle næste gang butikken åbner. Det uhøflige og kontante svar var et rungende "NEJ".
Efterfølgende ringede vi til Tipster, der fortalte, at butikken havde fået sine penge, og selv måtte bestemme dealens gyldighed.
Vi synes, at både osteforretningen og Tipster viste meget lav forretningsmoral, særligt osteforretningen viste en stor ligegyldighed og dårlig service. Så mit råd er pas på osteforretningen, når I køber en deal dertil. Jeg vil ikke gøre det mere, fordi jeg føler, at forretningen har stjålet 440 kr. af os.
Skam over den dårlige forretningsmoral både til osteforretningen og Tipster.
Tipster vasker hænder og frasiger sig ansvaret for dårlige forretninger ved at lave umoralske regler. Derfor får Tipster nul stjerner.

2015年7月5日

Kære Jo

Fra du har modtaget dit værdibevis på et tilbud købt via Tipster, har du 14 dages fortrydelsesret, jf. vores handelsbetingelser samt Forbrugerloven. Herefter kan du ikke få dine penge tilbage, for vores annoncører lægger selvfølgelig en plan baseret på antallet af solgte værdibeviser.

Vores annoncører planlægger og indkøber råvarer for at kunne levere det købte produkt og yde god service til alle deres nye kunder. Hvis der skal foretages en tidsfristforlængelse, skal denne derfor aftales i direkte linje med forretningen. Og det er således ikke noget, som vi/Tipster kan tage stilling til.

Og som en udvidet service udsender vi samtidig autogenererede servicemails / ”huskemails”, så vi sikrer, at alle købere af Dagens tilbud får en påmindelse vedr. værdibevisernes udløbsdato. Dette sker altid 3 uger før udløb, og til orientering kan jeg se, at du – og alle øvrige købere af tilbuddet til Osteforretningen – modtog vores påmindelse den 6. juni kl. 01:11.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。