Zeer goed op de hoogte gehouden wanneer levering. Na 4 dagen bezorgd door fietskoerier. Voorband 4e kwartaal 2022 Maxxis m6102, 100/90/18 TL56H Achterband 2023 (bijbetaling ⬠9.95) Maxxis m6103,... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Prima levering. Ik moest 1 van de 2 achterbanden vervangen van een Mercedes CLS. De dealer kon de betreffende band niet leveren van het merk/type. Vervolgens het lokale bandenservice bedrijf ook niet... ãã£ãšèŠã
Niks bestellen!!!! Zogenaamd een track and trace gekregen, bleef alleen staan dat mân verzending klaar werd gemaakt. Hierna contact gezocht en kon er om logistieke redenen geen banden verzonden w... ãã£ãšèŠã
Ik heb voor Tirendo gekozen omdat ze de beste prijs hadden op het moment van bestellen.. Verder lees ik regelmatig eerst reviews alvorens ik bestel bij een webshop waar ik nog geen ervaring mee... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Tirendo ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Tirendo.nl is uw persoonlijke online specialist voor banden van alle merken en in alle maten. Vind de juiste band voor uw voertuig in het unieke en enorme assortiment â of het nu gaat om een kleine auto, een limousine, een motorfiets of een lichte bestelwagen, u vindt altijd de juiste band tegen een scherpe prijs.
Snelheid is troef bij Tirendo.nl: van het internet direct de weg op. Zelfs in de piekseizoenen in de lente en de herfst zorgt de online bandenspecialist voor een continue beschikbaarheid dankzij een enorme voorraad direct op voorraad.
Tirendo.nl biedt een ongeëvenaard breed assortiment aan banden en auto-accessoires in verschillende productcategorieën, zoals:
- Autobanden,
- Motorbanden,
- Bestelwagenbanden (lichte vrachtwagens),
- Lichtmetalen velgen en stalen velgen,
- Complete wielen (voorgemonteerde banden op velgen)
Als exploitant van Tireno.nl behoort Delticom AG tot de pioniers van de online bandenverkoop, met webshops in meer dan 40 landen. Sinds de millenniumwisseling in 1999/2000 biedt het bedrijf een uitgebreid assortiment banden online aan.
Daarnaast biedt een uitgebreid netwerk van montagepartners klanten de mogelijkheid om hun nieuwe banden tijdens de bestelling direct naar een professionele monteur te laten sturen.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ivm de corona tijd vond ik de leveringâŠ
Ivm de corona tijd vond ik de levering nog vrij snel ( 1week). Het dot nr op de band (productie datum 2219) vind ik redelijk oud 1 jaar oud.
Minder tevreden dan voorgaande keren
Minder tevreden dan voorgaande keren. Kreeg de 4 banden deze keer in 2 keer geleverd. Weet niet of de fout bij tirendo of bij gls lag maar maakt ook niet zo veel uit. Dat is gewoon even een punt van aandacht.
Probleemloos & volgens verwachting.
Ben goed geholpen en fijne banden voorâŠ
Ben goed geholpen en fijne banden voor de scooter. Dunlop scootsmart.
"NIEUW" fabricagedatum 2017?
De zogenaamde nieuwe banden die ik gekocht heb blijken uit 2017 te komen. En dan toch de nieuwprijs moeten betalen....
Niet tevreden!
Niet tevreden!
Bestelling zou binnen 5-7 dgn binnen zijn. We zijn nu twee weken verder en nog geen order ontvangen helaas.
Vandaar de slechte beoordeling !
Mvg
precies volgens afspraak
Very slow delivery
Snelle levering en DOT code was van 4âŠ
Snelle levering en DOT code was van 4 weken geleden.
Veel keuze en goede prijs.
Prijs was ok
Prijs was ok, ventielen belachelijk duur en levertijd (in 2 delen) op verschillende dagen in deze tijd als erg traag ervaren. Vraag over 1/2 zending werd afgedaan met een T&T code. lekker makkelijk afgedaan. Jammer
Levering heeft iets langer geduurdâŠ
Levering heeft iets langer geduurd waarschijnlijk door het corona verhaal maar verder top verlopen.
Keurig geleverd en gemonteerd.
De bestelde banden werden netjes afgeleverd bij de, door mij gekozen, montage partner. Tussen bestellen en monteren zat ongeveer anderhalve week.
nette snelle en correcte levering
Tires were sent on time to garage butâŠ
Tires were sent on time to garage but personally I was not informed that tires have arrived nor by the garage neither by the tirendo itself.
Because I had an appoinmrnt for the car technical control in the week following my order, I order a new set of tires from another company that would deliver them on time for the technical control.
As a result I have an extra pair of tyres which I do not use.
All this could have been avoided very easily if Tirendo had written an email to me specifying the date at which the tyres would be delivered at the garage.
Best Regards,
Firmin
Uitgebreid aanbod
Uitgebreid aanbod, wel een redelijke lange levertijd.
Erg goede service
Erg goede service. Kreeg mijn banden snel thuis. Alleen ik had twee banden besteld en die kwamen apart binnen. Was voor mij geen probleem maar ik had het niet verwacht. Voor de rest prima banden en ik ben er erg blij mee, top!
Snel en goed geleverd
Altijd netjes en op tijd geleverd!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ