レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Zeer goed op de hoogte gehouden wanneer levering. Na 4 dagen bezorgd door fietskoerier. Voorband 4e kwartaal 2022 Maxxis m6102, 100/90/18 TL56H Achterband 2023 (bijbetaling € 9.95) Maxxis m6103,... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Prima levering. Ik moest 1 van de 2 achterbanden vervangen van een Mercedes CLS. De dealer kon de betreffende band niet leveren van het merk/type. Vervolgens het lokale bandenservice bedrijf ook niet... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Niks bestellen!!!! Zogenaamd een track and trace gekregen, bleef alleen staan dat m’n verzending klaar werd gemaakt. Hierna contact gezocht en kon er om logistieke redenen geen banden verzonden w... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb voor Tirendo gekozen omdat ze de beste prijs hadden op het moment van bestellen.. Verder lees ik regelmatig eerst reviews alvorens ik bestel bij een webshop waar ik nog geen ervaring mee... もっず芋る

䌁業情報

1. タむダ専門店
  2. カヌ アクセサリヌ店
  3. ホむヌル専門店

Tirendo に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Tirendo.nl is uw persoonlijke online specialist voor banden van alle merken en in alle maten. Vind de juiste band voor uw voertuig in het unieke en enorme assortiment – of het nu gaat om een kleine auto, een limousine, een motorfiets of een lichte bestelwagen, u vindt altijd de juiste band tegen een scherpe prijs.

Snelheid is troef bij Tirendo.nl: van het internet direct de weg op. Zelfs in de piekseizoenen in de lente en de herfst zorgt de online bandenspecialist voor een continue beschikbaarheid dankzij een enorme voorraad direct op voorraad.

Tirendo.nl biedt een ongeëvenaard breed assortiment aan banden en auto-accessoires in verschillende productcategorieën, zoals:

Als exploitant van Tireno.nl behoort Delticom AG tot de pioniers van de online bandenverkoop, met webshops in meer dan 40 landen. Sinds de millenniumwisseling in 1999/2000 biedt het bedrijf een uitgebreid assortiment banden online aan.

Daarnaast biedt een uitgebreid netwerk van montagepartners klanten de mogelijkheid om hun nieuwe banden tijdens de bestelling direct naar een professionele monteur te laten sturen.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

Niet meer opnieuw

Op 2juni twee bandjes besteld, beide leverbaar, de voorband is geleverd op 17juni, blijkbaar hadden ze een fout adres doorgegeven aan de koerier... Na herhaaldelijk klagen is mijn achterband vandaag 25juni geleverd, ongelooflijk dat ze dit in twee delen opsturen. Hun klantenservice is beleefd en behulpzaam gebleven, ik kreeg persoonlijk gerichte antwoorden en dus geen standaard replay. Maar desondanks zal ik hier niet snel nog iets bestellen.

2025幎6月25日
5぀星のうち5の評䟡

Ik heb voor Tirendo gekozen omdat ze de

Verder lees ik regelmatig eerst reviews alvorens ik bestel bij een webshop waar ik nog geen ervaring mee heb.

Heb bestel proces verliep prima en de geleverde producten zien er goed uit en zijn op redelijke termijn geleverd.
De Banden zijn nog niet gemonteerd maar ik verwacht geen rare uitschieters.
Kortom tot op dit moment tevreden!.

2025幎5月28日

Prima gegaan

Prima gegaan, beste prijs , levering was met GLS wat ook goed geregeld was door de chauffeur.

Banden waren wat besteld was, met zeer recente DOT code .

Werkelijk niets te klagen

2025幎5月13日
5぀星のうち4の評䟡

Tirendo is voorbeelding

Het bestelproces, de levering en betaling verliepen voorbeeldig. De Track and Trace liet wel wat te wensen over. Klikken leverde geen resultaat op omdat ik naar een Duitse site werd verwezen. Contact met degene die de banden zou plaatsen leverde wel goede info en een perfecte service op.

2025幎4月16日
5぀星のうち3の評䟡

Kan beter..

Twee motorbanden besteld1 kwam uit Frankrijk, prima tr&tr.de2de band kwam uit duitsland heeft er een dag of 8 over gedaan geen tr&tr.klantensrrvice zei dat ik zelf maar moest uitzoeken waar de band was door gls Duitsland te bellen,beetje belachelijk, communicatie kan beter.

2025幎4月24日
5぀星のうち1の評䟡

Eerste keer en gelijk de laatste keer.

18-03-25 4 banden besteld die op voorraad zouden zijn en netjes betaald. Een dag later een verzend mail gekregen van DPD en dat was het laatste wat er kwam. Meerdere keren contact proberen teleggen wat zeer moeilijk gaat als je belt met vast nummer dan wil dat niet, je moet met 06 bellen lange wachttijden. Via de chatbot gaat iets sneller. Uiteindelijk contact gehad en daar is me verteld dat de banden waren verzonden en geleverd waren. Wat dus niet zo was. Week later weer contact gehad en ja hoor banden waren opnieuw verzonden. En een week later nog niets. Weer contact en dan hoor je nee ze zijn helemaal niet verzonden. Uiteindelijk order geannuleerd en vervolgens een week op mijn geld moeten wachten na wederom weer contact te moeten leggen en vragen om je geld. Kortom dit was de eerste keer bestellen bij Tirendo en ook gelijk de laatste keer. Wees dus gewaarschuwd en ga niet blind op alle positieve berichten.

2025幎4月11日

Een Prima bedrijf

De site was makelijk te bereiken, makelijk te bestellen zo ingesteld dat je de juiste keuze kan maken welke banden je besteld. Beloofd wat zei zeggen, banden netjes en op tijd geleverd je wordt regelmatig op de hoogte gehouden wat de status is. Voor mijn de tweede keer dat ik bij Tirendo besteld heb en zal dit zeker nog eens doen als ik banden nodig heb. Een Dikke Pluim van mij.

2025幎3月18日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス