Riktigt smidigt. Jag bestÀllde dÀcken och bokade in bytet pÃ¥ Statoil i Askim. 6 dagar efter bestÀllningen ringde mekanikern frÃ¥n Statoil och frÃ¥gade nÀr jag ville fÃ¥ dÀcken bytta. Riktigt nöjd bort... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Absolut sÀmsta kundservicen och upplever de mer som lurendrejeri. Jag gjorde gjorde en bestÀllning online, fick ordern bekrÀftad online samt pÃ¥ email men att betalningen inte gÃ¥tt igenom pga av nÃ¥got... ãã£ãšèŠã
Köpet frÃ¥n Tirendo fungerar lika smidigt som vanligt. All kommunikation under leveransen ger trygghet och stÀmmer bra med verkligheten. Det som inte fungerar lika smidigt Àr att komma i kontakt m... ãã£ãšèŠã
BestÀllde 4 dÀck. Ordern delades upp pÃ¥ tvÃ¥ leveranser och tvÃ¥ fakturor. BÃ¥da fakturorna betalades i god tid. Trots detta kom det pÃ¥minnelse pÃ¥ en av fakturorna som jag bestred direkt. ÃndÃ¥ skickar fö... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Samma fantastiska strul som för Erik
Samma fantastiska strul som för Erik!
Ett underbar strul och en botÃ
ke som inte var mycket till hjÀlp, så till o maila och strula för att få dÀcken....
Så har ni massor av tid gillar strul och Àlskar att skicka 100 mail innan ni får varorna som ni betalt för så Àr detta definitivt företaget för er!
Köp inte dÀck hÀr om du vill ha dina dÀck.
BestÀllde dÀck 2025-03-23.
Fick tracking nummer till transporten, dÀcken var på vÀg.
2025-03-31 sÃ¥ hade dom inte kommit, kollade dÃ¥ leveransen och dÃ¥ var dÀcken pÃ¥ vÀg tillbaka âReturn to senderâ
Ringer sega supporten, vÀntar 1 timme innan jag kommer fram Àven om dom sÀger âvÀlj engelsksprÃ¥kig support om du vill komma fram snabbareâ vilket jag gjorde.
Svaret man får, har ingen aning om vad som hÀnder, men vi kan annullera ordern och skapa en ny.
Ok vi gör så, ny order, tracking nummer kommer på nya bestÀllningen.
Följer nu sÀndningen, 2025-04-02 dÀcken Àr i Hamburg, borde komma till mig inom några dagar.
Sedan hÀnder inget, 2025-04-10 sÀndning uppdaterad.
Vart Àr dÀcken pÃ¥ vÀg? Jo, âReturn to senderâ.
Ringer sega supporten igen.
Innan man kommer fram så knappar man in ordernummer samt postnummer för att få en uppdaterad sÀndningsinformation.
BÀsta Àr nu rösten som sÀger âDÀcken levererade 2025-04-09 14:52â
VÀljer att vÀnta på svenskspråkig kundsupport.
Tar ca 70 minuter innan jag kommer fram.
Frågar vad Àr det som hÀnder?
Svaret Àr uttömmande: vet inte men vi kan skicka en ny sÀndning.
Frågar då kan du garantera att dom kommer, svar: nej jag vet ju inget och tÀnker inte hjÀlpa till så att du verkligen får dina dÀck.
Informerar om att jag inte vill ha dÀck från er, framför allt så vill jag inte ha med er att göra något mer.
Jag annullerar ordern, får bara hoppas att jag får tillbaka pengarna.
Billiga bra men lite långt leverans tid
Seg leverans och dålig kundservice
Skriver leveranstiden 2-4 arbetsdagar men det Àr bara att glömma, vÀntat i 9 arbetsdagar och Ànnu inte sett röken utav några dÀck. Svårt att kontakta kundservice, så avråder alla från att bestÀlla från denna sida!
Köpte sommardÀck Nokian wetprof tillâŠ
Köpte sommardÀck Nokian wetprof till riktigt bra pris. Enkelt att bestÀlla och snabb leverans. Nöjd!
Leverans av dÀck
Jag bestÀllde 2 dÀck 275/35 och 2 dÀck 245/40.
Leverans 3 gånger, först 2 dÀck 245/40 några dagar senare 1 dÀck 275/35 och efter ytterligare dagar 1 dÀck 275/35. Då jag betalat alla dÀck i förvÀg blev jag orolig om jag skulle få alla dÀck. Jag tycker ni skall leverera alla dÀck samtidigt.
Bra dÀck till bÀst pris !
Snabb leverans Ànda fram till dörren,bÀst pris på bra dÀck.Supernöjd !!
Funkade bra.
Högsta betyg
Fantastiskt pris på dom dÀcken jag sökte. Snabb leverans av postnord. Högsta betyg av mej.
Easy living
Simple to understand, had the tyres that I needed, easy webbsite, quick delivery with notifications of delivery progress, best prices
FÀrska dÀck till bra pris
Valde Faktura som betalning
Valde Faktura som betalning. Riktigt krångligt att betala då du måste göra en utlandsbanköverföring med IBAN och SWIFT till deras Nordea-konto. Riktigt förlegat och uppgjort att bli fel. Dessutom anger dom felaktigta
betalningsuppgifter i fakturorna så det blir också uppgjort att bli fel.
NÀr man vÀl betalat så skickar dom Àndå ut påminnelser om att det inte betalat. Man mÀrker verkligen att det Àr samma Àgare som DÀckonline, samma krångel jÀmt vid betalning då dom Àr uråldriga nÀr det gÀller betalningsalternativ. Klarna verkar dom inte veta vad det Àr men skulle underlÀtta för dom någon enormt då dom har 0 koll på betalningar. För dessa Àr några du inte vill förbetala med, du vill gÀrna vÀlja faktura för att slippa ligga ute med pengarna nÀr det vÀl börjar strula.
Mitt tips, håll er borta från detta Delticom Ag bolag, vÀlj andra aktörer.
Segt att fÃ¥ betala vÀxelkurs(avgift)âŠ
Segt att få betala vÀxelkurs(avgift) nÀr priset på dÀcken Àr i svenska kronor.
Annars inget förutom att man har blivit van vid leveranser inom en vecka- detta var mer som förr..
Bra leverans
rÀtt pris, bra information och snabb leverans hem till dörren var som utlovat fantastiskt bra!
tÀnk 2 gångar innan du handlar hÀr.
tÀnk 2 gångar innan du handlar hÀr.
jag bestÀllde 2 dÀck o fick besked att dom var skickade den 10 januari, plötsligt var dom skickade den 12 januari.
den 16 januari står det på deras leverans sida att dom Àr levererade, men icke.
nu står det plötsligt att dom ska komma den 20 januari, nope inga dÀck.
jag ringar kundservice, dom svarar bara, vi hör av os på mail
får ett mail vart det står att dom kommer inom 5-6 dagar.
ber upprepade gångar sÀkert 4-5 mail, om ett tracking nr.
får inget
tillslut blir jag så förbannad att jag skriver om jag inte får et tracking nummer senast dagen efter, så vill jag ta kontakt med paypal. har betalt med paypal . o öppna et case om att få pengarna tillbake.
o hoppsan den 21 januari så får jag tracking nummer.
gissa nÀr dom skickade dÀcken..... ja korrekt den 21 januari skickade dom dÀcken.
ingen förklaring, ingen ursÀkt. bara tystnad o lögner.
ja jag har såklart inte sett skuggan av dÀcken Àn.
men betalt har jag
nu kan jag iallafal följa dÀcken, ja iallafall se dom inte har kommit till sverige Àn. så nu får vi se nÀr eller om dom kommer.
idag Àr det den 28 januari o fortfarande inga dÀck
Kommer aldrig att bestÀlla av TirendoâŠ
Kommer aldrig att bestÀlla av Tirendo igen, tyvÀrr. BestÀllde ett motorcykeldÀck som fastnade på deras lager, dom skickade en ersÀttningsbestÀllning som Àven denna fastnade på deras lager och jag bad dom då avbryta bestÀllningen och lÀmnade in hjulet hos ett lokalt företag istÀllet. NÀr jag kommer hem samma dag ligger det ett motorcykeldÀck från Tirendo på min bro fast dom meddelat att bestÀllningen ska vara avbruten och jag påbörjar ett vansinnigt jagande för att få dom att hÀmta dÀcket och fixa en återbetalning. Dom försökte ett flertal gånger att "smita undan" (som det såg ut) och valde Àven att sluta svara på mina mail. Jag skickade aktuell konversation till varenda Tirendo-mail jag hittade och först då valde dom att ta det någorlunda seriöst. Dom bokade hÀmtning på fel adress, bokade ytterligare en hÀmtning och jag var tvungen att ha med mig dÀcket i bilen för att lÀmna ut det till budet. Dom valde att ha mina pengar som "gisslan" för att jag skulle göra som dom sa. Fick inte tillbaka pengarna innan dÀcket var tillbaka på deras lager och allt som allt tog det cirka 4,5 månader innan det var klart... Helt otroligt dålig logistik och vÀldigt oprofessionell kundservice med noll intresse av att försöka rÀdda situationen. Jag rekommenderar absolut inte Tirendo och kommer förmodligen aldrig att göra det på grund av detta. Jag fick ett bÀttre dÀck pålagt, balanserat och klart för montering för nÀstan samma peng på 3 dagar lokalt, trots stort ordertryck hos företaget.
Enkelt att handla och bra priser
Enkelt att handla och bra priser. DÀremot lite svårt att följa olika delleveranser till dÀcksfirman som monterar dÀcken.
Aldrig mer
****** Uppdatering 2 ******
Höjer mitt betyg till en 2:a enbar p.g.a. att supporten skött det riktigt bra nÀr jag Àntligen fick kontakt med dem.
Men Tirendo behöver verkligen uppdatera singa rutiner för betalning, orderhantering och avbokningar.
**********************
****** Uppdatering 1 *****
Har suttit och vÀntat på svar från deras "Live chat" dÀr det påstods att en agent skulle kopplas in om 5min, det har nu gått 1 timma och 10min.
Provade kontakte dem via deras formulÀr, det fungerar inte. Provade ringa igen samma sak.
**************
Abokade en order minuter efter jag gjort den för det blev dyrare att betala med PayPal Àn vad deras sida angav, detta var på fredag.
Fick ett email någon minut senare dÀr de bekrÀftade avbokningen av ordern. TÀnkte inte mer på det, och placerade en ny order med annat betalnings alternativ. Då blev priset samma som enligt deras sida. Men på lördag kom ett mail att "AvbestÀllnings förfrågan har gått ut". Tydligen Var jag tvungen att bekrÀfta att jag ville avbestÀlla min order via en lÀnk i det email de skickade de bekrÀftar att jag har avbestÀllt. Helt sjukt aldrig varit med om liknande. Sen får man ett email per produkt man bestÀllt Àven om de köptes i en och samma bestÀllning. Samma sak med avbestÀllningar etc. Det Àr omöjligt att hålla reda på vad som Àr avbokat etc.
Kunde givetvis inte ringa deras support för det var ju en lördag, ringde idag måndag. Direkt till telefonsvarare, som sa att jag ringde utanför deras öppettider som var 7- 18? Jag rinde 07:56 alltså enligt deras telefontider. Försökte ytterligare 2 ggr till under dagen samma sak, telefonsvarare.
4:e gången fick jag två alternativ; bestÀlla något, kontrollera status på min order...inget mer.
Sanslöst dåligt, kommer aldrig mer handla från Tirendo.
Katastrof nÀr det gÀller leverans och kundbemötande
Jag bestÀllde ett dÀck i mitten av oktober då det inte kommit på utlovad leverenstid ringde jag efter en vecka och fick då till svar att dÀcket låg på lagret i Tyskland och skulle komma om några dagar. NÀr det efter ytterligare två veckor inte dykt upp fick jag ett mail dÀr det stod att min order blivit annullerad. Senare samma dag fick jag ett nytt mail dÀr det stod att man bestÀllt ett nytt dÀck som ska levereras om en vecka dvs nÀstan fyra veckor efter den ursprungliga ordern, NÀr jag tar kontakt med kundtjÀnst för att höra vad som har hÀnt får jag till svar -Det Àr vÀl inte viktigt att veta vad som hÀnt utan det viktiga Àr vÀl att du får ditt dÀck. SjÀlvfallet Àr det ju så men jag har ju fortfarande inte fått något dÀck???? NÀr jag sedan frågar om jag verkligen kan lita på att det levereras om en vecka med tanke på att det har varit så försenat tidigare och jag fått felaktiga besked sÀger kundtjÀnstpersonen. -Det kan du ju alltid hoppas. Vad Àr det hÀr för oseriöst företag??? Det sÀmsta kundbemötandet och totalt opålitliga vad gÀller leverans. Undvik till varje pris!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ