Godt arbejde udfÞrt af pålidelig, venlig og hjÊlpsom tÞmrermester. Vi havde en mindre vandskade som forsikringssag da vi overtog vores hus. Ronni kom os straks til undsÊtning. Tak!
Vi fik lavet en del tÞmmerarbejde af Ronni, og alt det vi aftalte blev udfÞrt med flot finish, og alt forlÞb som planlagt. Vi vil stÊrkt anbefale et samarbejde med TÞmrermester Ronni Engberg ThorÞ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
NÞjagtighed, arbejdshastighed og forpligtelse til tid
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos TÞmrermester, Ronni Engberg ThorÞ sÊtter vi altid god tid af til dig, uanset om det er en stor eller mindre opgave. Vi har siden 2020 udfÞrt opgaver for private, erhvervskunder samt boligselskab/foreninger. God kvalitet og individuelle lÞsninger, samt god rådgivning er en garanti hos Os. Kunden er altid i fokus hele vejen igennem projektet.
Vibevej 1, 9440, Aabybro, ãã³ããŒã¯
- 20908029
- ronni@tm-ronni.dk
- tm-ronni.dk
Hurtig og god service ð
dygtig håndvÊrker der holder tidsplan
Ronni er en dygtig håndvÊrker. God til at rådgive og leverer en hÞj kvalitet i arbejdet med sans for detaljer. Vi vil helt klart brug Ronni til anden opgave, når der er brug for det.
Flot og veludfÞrt arbejde.
Flot og veludfÞrt arbejde.
Vi fik lavet nye fuger omkring alle vinduer og dÞre, og vi er meget tilfredse.
Fagligt professionel, pålidelig, dygtig og meget venlig. Vil helt sikkert anbefale.
Rigtig flot og veludfÞrt arbejde .
Tak til Ronni for et rigtig flot stykke arbejde. Vi har selv sat vinduer i men manglede hjÊlp til fugning og afslutninger inde. Ronni kom til aftalt tid og udfÞrte opgave rigtig flot og til aftalt pris.
Jeg ved godt hvor jeg skal ringe hen nÊste gang vi fÃ¥r brug for en tÞmrer ð
En dygtig og kvalitetsbevidst håndvÊrker.
Jeg har fået lukket min altan. Kvaliteten var i orden. Han var effektiv og hurtig. Jeg er meget tilfreds med resultatet.
Ronni er en fantastisk faglig dygtigâŠ
Ronni er en fantastisk faglig dygtig håndvÊrker. En der forstår at samarbejde og lytte til kundens Þnsker. Har en yderst dejlig forståelse for at udfÞre opgaverne i en hÞj kvalitet. Er glad for vi valgte en håndvÊrker, der har den faglig stolthed og en yderst kompotent rådgivning i hele forlÞbet. Overholdt alle aftaler. Kan helt klart anbefale andre at buge Ronni til jeres nÊst opgave!
Helt igennem god service og kvalitetsâŠ
Helt igennem god service og kvalitets arbejde. Dejligt :)
Perfekt udfÞrt arbejde
Rigtig godt arbejde har fået fuget dÞre og vinduer
Alt var som aftalt
Kan varmt anbefales
Ronni er en hÃ¥ndvÊrker der viserâŠ
Ronni er en håndvÊrker der viser stolthed for sit fag.
Jeg kan ikke andet, end anbefale Ronni tÞmmerarbejde og hvad dermed fÞlger, Han er en maget behagelig
person,
BHP.
En god oplevelse
Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, der blev ryddet pÊnt op, og der var fin og grundig kommunikation gennem hele forlÞbet.
Rigtig godt tilfreds med arbejdet RonniâŠ
Rigtig godt tilfreds med arbejdet Ronni udfÞrte i mit sommerhus.
Meget venlig, dygtig og pålidelig.
God service
Det fungerer og man har tillid til at han det bliver udfÞrt efter aftale
Nye vinduer leveret til tiden
Nye vinduer leveret til tiden, og isat perfekt
Oprydning med det samme, og gjort af venlige Ronni, tak for godt samarbejde
Hilsen Grethe
Dygtig håndvÊrker, som har fokus på kontakten med kunden
Rigtig god dialog fÞr og under byggeprocessen. Rigtig flot og veludfÞrt hÃ¥ndvÊrk, hvor forskellige lÞsninger kunne drÞftes og Êndres undervejs. God afsluttende gennemgang og en meget fair pris, hvor vi ikke fÞlte at vi blev taget ved nÊsen ð Kan kun give Ronni mine varmeste anbefalinger.
Pålidelig, venlig og hjÊlpsom
God oplevelse og flot resultat
Fik fjernet en karnap og sat et nyt vindue i. Ronni forstod med det samme vores Þnsker. Han udfÞrte jobbet lige som vi Þnskede og han gjorde sig umage. Alt blev lavet til aftalt pris. Det er fÞrste gang vi har fået noget lavet - så alt i alt en god fÞrstegangs oplevelse.
Top professionel tÞmrer
Top professionel tÞmrer! Fik lagt ny trÊterrasse og arbejdet blev udfÞrt perfekt og til aftalt pris. Arbejdet blev tilmed fÊrdiggjort tidligere end forventet.