レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

FÞrst af alt er beliggenheden sÃ¥ flot. Dejlig plads med grÞnne hegn mellem pladserne. Flotte service bygninger med private badevÊrelsesrum med bÃ¥de brus og toilet. KÞkkenfaciliteter er ogsÃ¥ gode m... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi opholdt os pÃ¥ Tranum Klit Camping i 6 dage i starten af maj 2026. Det var helt igennem en god oplevelse. Alle pladser er afskÊrmet af skov med varierende trÊsorter, sÃ¥ man fÞler virkelig man ligger... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

God campingplads med noget af det bedste jeg har oplevet af bad/toiletbygninger. Store baderum med pÊne fliser masser af varmt vand i bruseren. KÞkkenet har induktion og der er spiseplads i den e... もっず芋る

䌁業情報

1. オヌトキャンプ堎
  2. キャンプ小屋

圓該䌁業による蚘述

Tranum Klit Camping er en campingplads i Nordjylland i pagt med naturen. Hos Tranum Klit Camping kommer du helt tÊt på naturen. På Pladsens godt 13 Ha er der 230 store naturgrunde, hver enkelt plads er omkranset af trÊer, det giver lÊ og mulighed for privatsfÊre. Du får en fÞlelse af at sidde midt i skoven og samtidig hÞrer Vesterhavets brusen, kun afbrudt af gÞgens kukken eller musvågens skrig fra oven. Her kan du lade roen tage over og slappe af efter nogle hårde dage på jobbet, eller en dejlig cykeltur i den omkringliggende Tranum Klitplantage. Der er sti fra pladsen ned til Vesterhavet, så det er ingen sag at tage en morgendukkert. Hvis du drÞmmer om at campere, sidde i lÊ og hÞrer fuglene synge fra oven. Men samtidig gerne vil have faciliteter som strÞm, toilet, bad og kÞkken inde for rÊkkevidde. Så er Tranum Klit Camping stedet for dig!

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Super, unik plads med alt i orden

Vi opholdt os på Tranum Klit Camping i 6 dage i starten af maj 2026. Det var helt igennem en god oplevelse. Alle pladser er afskÊrmet af skov med varierende trÊsorter, så man fÞler virkelig man ligger for sig selv midt inde i en skov. Det er ret unikt for Danmark. Pladserne er usÊdvanlig store, så man kan finde både sol og skygge på de fleste pladser. Faciliteterne er i en klasse for sig ligesom rengÞringen er i top. Betjeningen er venlig og hjÊlpsom og man fÞler sig velkommen. Eneste anke er, at den ligger lige over for et militÊrt Þvelses terrÊn, og vi var så uheldige at der var skyde Þvelser den uge vi var der, så ind imellem fÞlte man sig lidt for tÊt på en krigszone. Det valgte vi dog at abstrahere fra, da alt andet var helt i top. Den er på listen over "her kommer vi igen" pladser.

2026幎5月3日

Tranumklitcamping からの回答

Tusinde tak for de meget fine ord og det er os en stor glÊde at i har nydt jeres ophold. Vi glÊder os til at se jer igen. Fra midt juni til slut august tager militÊret hensyn til os og der er ikke Þvelser. Kommer man udenfor den periode, er det online muligt at tjekke, hvornår der er Þvelse og hvad type, sÞg på skydeterrÊn Tranum.

Fantastisk beliggenhed

Fantastisk beliggenhed. Rent på toilet og bad. Venligt personale.

2026幎5月1日

Tranumklitcamping からの回答

Tak for den fine anmeldelse og det glÊder os I har nydt det hos os.

5぀星のうち5の評䟡

FÞrst af alt er beliggenheden så flot

FÞrst af alt er beliggenheden så flot.
Dejlig plads med grÞnne hegn mellem pladserne. Flotte service bygninger med private badevÊrelsesrum med både brus og toilet.
KÞkkenfaciliteter er også gode med mulighed for at spise sin mad samme sted.
Venlig velkomst og tålmodig hjÊlp fra de ansatte.

2026幎4月24日

Tranumklitcamping からの回答

Tak for de fine ord om os og jeres anmeldelse, det er dejligt at i har nydt jeres tid hos os.

3 dejlige dage hos Tranum Klit Camping

3 dejlige dage hos Tranum Klit Camping. 2 dage med stille vind og sol og en dag med vindstyrke 9. Vi camperede i telt og en blÊsende dag gjorde ingenting, for pladsen har gode lÊforhold og store pladser til stort telt og bil.
Det bedste er toilet/badforholdene. Store flotte badevÊrelser uden irriterende mÞntindkast for at få vand. PÊnt og rent uanset hvornår på dagen vi besÞgte toiletterne. Det samme med kÞkkenforholdene, pÊnt og rent.
God velplejet sti fra campingpladsen til stranden.
Venligt personale ved nåde ankomst og afrejse.
Et sted vi klart anbefaler til andre.

2026幎4月23日

Tranumklitcamping からの回答

Rigtig mange tak for de fine ord om os. Det glÊder os mege,t at i har nydt jeres tid hos os, i skal altid vÊre velkomne tilbage.

Toller Campingplatz

Die Parzellen sind großzÃŒgig und mit BÀumen umgeben. Die Sauna mit Panoramablick war ein Highlight, da es draußen nur 8 Grad warm war. Es gab sogar eine KÃŒche mit Sitzgelegenheiten, Induktionskochfeldern, Backöfen und sonstigen KleingerÀten, die man so braucht. Der Betreiber war sehr freundlich und wir haben uns sehr wohl gefÃŒhlt. Wir kommen bestimmt wieder.

2026幎4月15日

Tranumklitcamping からの回答

Es freut uns sehr, das Sie es bei und genossen haben. Ihr seit auch immer bei uns wieder herzlich Willkommen. Danke fÃŒr die flotte bewertung.

Fantastisk naturskÞn plads

Fantastisk naturskÞn plads. LÊkre kÞkken og badefaciliteter. Og prikken over i’et: vildmarkskaret og saunaen som er placeret midt i den smukkeste natur. I de afgrÊnsede /lukkede pladser kan man vÊre helt sig selv, og alligevel er der naboer lige udenfor, hvilket giver en bÃ¥de privatliv og mulighed for lidt socialt. Pladsen emmer af den gode stemning - overalt var der smilende og venlige mennesker. Vi kommer helt sikkert igen!!!

2025幎8月17日

Tranumklitcamping からの回答

Og I skal vÊre så hjertelig velkomne. Tak for de fine ord og stjerner, vi glÊder os til at se jer igen, en anden gang.

5぀星のうち5の評䟡

Vi har ligget på jeres fantastiske

Vi har ligget pÃ¥ jeres fantastiske campingplads i 12 dage. Vi har nydt det 100 % I har det bare sÃ¥ lÊkkert. Det er en af de bedste campingpladser vi nogensinde har vÊret pÃ¥ og vi har vÊret pÃ¥ mange🀩 Personalet og sÞde og imÞdekommende. Naturen omkring pladsen er sÃ¥ smuk 🀩
I får Max stjerner fra os

2025幎8月8日

Tranumklitcamping からの回答

Det er så lÊkkert i har haft et godt ophold her, tusinde tak for de fine ord.

5぀星のうち5の評䟡

Meget hyggelig camping med bevoksning

Meget hyggelig camping med bevoksning om hver enkelte plads som giver lÊ og hygge. TÊt på strand. Fine bad, toilet og kÞkkenforhold. Gratis sauna og vildmarksbad. Utrolig venlige campingvÊrter og glade campister - så dejlig en stemning. En perle.
De bedste hilsner JÞrgen og Lotte

2025幎7月30日

Tranumklitcamping からの回答

Tak for de fine ord og jeres besÞg. det glÊder os i har nydt det her.

5぀星のうち4の評䟡

God campingplads med gode baderum.

KÞkkenet har induktion og der er spiseplads i den ene ende af kÞkkenet som isÊr er rart, når man er i telt. Mange familier spiste der også.
Boede på naturist området hvor der var en god og fuldkommen afslappet stemning.
Desuden friske Rundstykker fra en bager i kiosken (skal bestilles dagen fÞr)
God service i kiosken/receptionen.

2025幎7月14日

Tranumklitcamping からの回答

Hej Hans Christian, tak for din fine anmeldelse. Det glÊder os du har nydt dit ophold.

FANTASTISK campingplads !

FANTASTISK service !
SÞde og rare mennesker der ejer og arbejder på campingpladsen. Smukke omgivelser og fÊllesområder og toiletter var aldrig til at sÊtte en finger på. Gratis brug af minigolf, vildmarks bad og sauna.
Pladserne giver mulighed for privatliv med alt det grÞnne der vokser rundt om. Nemt at hente vand og mulighed for at hente isterninger på en varm dag. Super fin lille kiosk med is, sodavand og diverse små ting til madlavning. Alt i alt virkelig et dejligt sted!

2025幎7月4日

Tranumklitcamping からの回答

Hej med jer og tak for jeres besÞg og super fine anmeldelse. Det glÊder os meget at i har haft en dejlig tid hos os.

5぀星のうち5の評䟡

Super hyggeligt sted at overnatte i en

Super hyggeligt sted at overnatte i en af deres små hytter. Vi fik super god service! Kan sagtens anbefales , lÊkker natur og fin legeplads.

2025幎5月31日

Tranumklitcamping からの回答

Tusinde tak for anbefalingen, det glÊder os i har nydt jeres ophold hos os. Tak for denne gang.

5぀星のうち5の評䟡

Intuitiv campingtur som var top dejlig.

Var på 2dages dejlig telttur og lå helt perfekt, skjult for vinden, let til toilet, bade, kÞkken og tÞjvask faciliteter. Virkelig en skÞn plads med ro og hygge. Alle tog imod mig enlige campist med åbne arme. Tak for det.
Rent, pÊnt og det dejligste vildmarksbad. LÊkkert.
SkÞn natur, dejlige vandreruter. Lige noget for mig og skÞnne skÞnne kantareller med i kÞbet😋

2024幎8月31日

Tranumklitcamping からの回答

Tusind tak for din anmeldelse, det glÊder os at du har nydt dit ophold hos og vore omgivelser.

Schönster Campingplatz meiner DÀnemarkrundreise

Unglaublich schön gestaltet (einzelne Parzellen sind jeweils von BÀumen/BÃŒschen umgeben, was das GefÃŒhl vermittelt, in der Natur zu sein. Sehr gute und saubere Ausstattung (KÃŒche, Duschen, Toiletten, Waschmaschine/Trockner) sowie Sauna und Fahrradverleih. Die Mitarbeitenden sind alle Àußerst zuvorkommend und hilfsbereit. Also tipp topp!

2024幎8月10日

Tranumklitcamping からの回答

Shönen dank fÌr die Bewertung, es freut uns das Sie es bei uns genossen haben.

5぀星のうち5の評䟡

Bodde i en stuga som var nyrenoverad

Bodde i en stuga som var nyrenoverad, snyggt inredd med allt som behövdes för en stuga. De snygga inrednings detaljerna ger finishen det lilla extra med kuddar, belysning mm gav stugan ”hotellrumms” kÀnsla mitt i skoge!! LikasÃ¥ den servicebyggnaden som var nyrenoverad och vÀlstÀdad!! Mycket trevlig, vÀnlig personal-speciellt Àgaren !!

2024幎7月29日

Tranumklitcamping からの回答

KÊre Hans tak for dit besÞg og tak for de fine ord, vu glÊder os over at i har nydt jeres ophold i vor hytte.

5぀星のうち5の評䟡

Wir waren spontan und leider nur fÃŒr

Wir waren spontan und leider nur fÌr eine Nacht auf diesem wunderschönen Campingplatz. Wir wurden sehr herzlich empfangen und der Platz ist so liebevoll angelegt. Die SanitÀranlagen sind tiptop und es gibt viele Angebote fÌr Familien.Wir standen zwischen BÀumen in herrlicher Natur. Hier kommen wir gerne mal wieder her.

2024幎7月28日

Tranumklitcamping からの回答

Vielen Dank fÃŒr die Bewertung. Es freut uns das Sie es Genossen und kommen Sie gerne wieder.

Ro og smuk natur

Ro, natur, og privatliv
Vi er netop kommet hjem fra 3 dages miniferie i telt på Tranum Klit camping (2 voksne og 2 bÞrn på hhv 9 og 13).
Det er virkelig en hyggelig og rolig campingplads med lÊkre/nye kÞkken/bad/toilet-faciliteter. Smuk natur (klitter og Vesterhavet som nabo). Alle pladser er omkranset af trÊer som giver en fÞlelse af at du har din egen lille private have i skoven. Kan virkelig anbefales!

2024幎7月23日

Tranumklitcamping からの回答

Det glÊder os at i har haft et dejligt ophold hos os, i er altid velkomne igen. Tak for den fine anmeldelse.

Lethed i skÞn natur

Velfungerende, vedligeholdt, venlighed, wellness, fantastisk natur.

2024幎7月20日

Tranumklitcamping からの回答

Mange tak for anmeldelsen, men mere vigtigt tak for jeres besÞg, kom endelig igen.

Unser Urlaub letzte Woche

Wir waren eine Woche auf diesem wunderschönen Campingplatz, mit netten Betreibern und sehr naturnah. Schöne Gemeinschaftseinrichtungen, sowie einer kostenlosen Sauna und Warmwasserpool.
Wir konnten einen Platz auf dem FKK Teil ergattern. Dieser sollte ausgebaut werden. Wenn wir wieder in die Gegend fahren, kommen wir gerne wieder.
Elke und Michael

2024幎6月28日

Tranumklitcamping からの回答

Hej, vielen lieben Dank fÌr die wunderschöne Bewertung! Wir freuen uns sehr darÌber, dass unser von Herzen kommender Einsatz so gewÌrdigt wird. Wir freuen uns auf weitere gemeinsame Erlebnise und wÌnschen alles Liebe.

Tranum Klit Camping Team :))

5぀星のうち5の評䟡

SkÞnt ophold i naturskÞnne omgivelser

Venligt personale. Store, naturskÞnne og private pladser både til campingvogne, telte mv. samt ved hytterne. Nye og flotte fÊllesfaciliteter.
RengÞring i top.
Dejlige hytter, som også ser nye ud.
SkÞn natur med rig mulighed for en gå eller cykeltur.
Dejlig sti til stranden.

2023幎7月31日