Hurtig levering og og varen somâŠ
Hurtig levering og og varen som beskrevet ved bestilling.
TM3DPRINT I/S er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i 3D-print og tilbehÞr til bÃ¥de hobbyister og professionelle. Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsprodukter â Med fokus pÃ¥ kundeservice, hurtig levering og konkurrencedygtige priser. Hos TM3DPRINT I/S brÊnder vi for innovation og teknologi, og vi deler gerne vores ekspertise for at hjÊlpe dig med at fÃ¥ det bedste ud af dine projekter.
Ellen HÞrups Vej 1, 4400, Kalundborg, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Hurtig levering og og varen som beskrevet ved bestilling.
Go kvalitet, nemt bestilling, hurtig levering.. nemt ombytning.. jeg er 100% tilfres og vil helt klar kÞbe der igen og henvise andre til dem ... 110 % tilfres kunde
Super fine ting, virker rigtig god kvalitet. Vi har ikke afprÞvet det endnu, da vi ikke har fået sat lyskÊden op. Men super hurtig levering
Tak for Pakken TM
Jeg var lidt bekymret for at kÞbe fra en hjemmeside, som endnu ikke var bedÞmt på Trustpilot, men det var der heldigvis ingen grund til at vÊre.
Jeg fandt hjemmesiden via chatgpt, da jeg bad den lede efter en krog formet som et "T" til at hÊnge julelys op i. Sammenlignet med de andre hits var det klart her der vare den bedste pris.
Jeg lavede min bestilling kl 21.30 og klokken 7 dagen efter fik jeg besked fra DAO om at de havde pakken.
VH. Sebastian