レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik doe al jaren inkopen bij Tmc Shop en het is mij nog nooit tegengevallen. Licht apparatuur en microfoons waren snel en op tijd geleverd. Ook bieden ze altijd een helpende hand wanneer je twijfelt of... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Quelle chance d'avoir fait la connaissance d'Andy. Je vous conseille de faire appel à lui pour tout matériel, que ce soit informatique ou encore événementiel. Bravo Andy, reste comme tu es sociable,... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik had theatergordijnen besteld bij TMC shop, na enkele dagen deed ik navraag bij mondial Relay en volgens hen was het pakket vermist. Toen ik dit aankaarte bij TMC Shop hebben ze direct het dossier... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

SCAM!!! Valse telefoon, geeft geen geld terug, oneerlijk, neemt de telefoon niet op omdat hij mensen oplicht. Respecteert het herroepingsrecht niet, hij wil niet terugbetalen. 999 EURO voor een... もっず芋る

䌁業が回答したした

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Conseils et services au top!

Conseils et services au top!
Prends le temps de venir tester le matériel chez vous et de vous laisser choisir...
J'ai pu commander des produits hors catalogue sans aucun problÚme au prix trouvé sur internet...
Disponible et à l'écoute des clients je recommande à 100%

2024幎10月19日
5぀星のうち5の評䟡

Ik snap niet dat ik die andere

Ik snap niet dat ik die andere beoordelingen die ik gelezen zo slecht zie, nochtans heb ik met tmc chop een top ervaring, bestelling geplaatst en dag erna netjes thuisbezorgd in prima staat en de camera is top kwaliteit. En trouwens kon ik betalen na ontvangst gewoonweg een top service 👍

2024幎1月22日

Nooit product gekregen

Een discobol besteld van meer dan 300 euro en die is nooit aangekomen. Ondertussen wel wat mail contact gehad en hij zou steeds later komen. Nu komt hij helemaal niet meer, maar het geld ook niet... Ik wil per direct het geld terug.

2023幎10月25日

Tmcshop からの回答

Geachte, Wij hebben nooit geen spiegelbollen in ons gamma gehad. Uw naam komt ook niet voor in ons klantenbestand. Mvg Tmc Shop.

Hetzelfde ook meegemaakt

Hetzelfde ook meegemaakt. Ik heb een JBL Boombox 3 besteld en een kopij (BOOMS BOX) ontvangen. Verkoper weigert terugbetaling - dus oppassen met verkoper TMC SHOP !

2023幎5月24日

Tmcshop からの回答

Geachte, Uw naam komt ook niet voor in ons klantenbestand. Wij verkopen overigens niets van jbl. Gelieve aan het juiste bedrijf een slechte revieuw te geven. Mvg Tmc Shop

5぀星のうち1の評䟡

Leveren niet wat ze verkopen - oplichters

Leveren namaakproducten! Recent kocht ik een JBL Boombox3 via deze website (link gevolgd via de website 2dehands.be). De website zag er ‚ok’ uit en vermeldt een telefoonnummer. Op de foto‘s was duidelijk de Boombox 3 te zien, dit is een XXL draadloze speaker van bijna 7 kg. Ze stuurden evenwel een speaker van 1,7 kg met de rare naam Booms box 3 op de doos en het product. Voor zover ik kan nagaan heeft JBL nooit producten gemaakt met een foute spelling van hun speakers. De enige foto die ik online kan vinden is van een verkoper in Mozambique. Zeer waarschijnlijk is dit een namaak product.

Na het lezen van onderstaande reactie kan ik bevestigen dat ik een mail heb van tmc shopverkoop uit Landen. Hierin zijn ze niet echt vriendelijk en bevestigen dat de jbl wel echt is. Ik heb vervolgens in augustus 2023 een klacht ingediend bij FOD economie tegen TMC shop uit Landen en alle documenten overgedragen.

2023幎6月1日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス