Reeds 10 maanden wachten ik op mijn bestelling. Communicatief is het een fiasco, je krijgt in principe alleen updates als je er zelf om vraagt. De laatste valse belofte was op 23-4: "De verw... もっと見る
企業が回答しました
prachtig slot zonder sleutels die kwijt kunnen raken. Ook zonder mobiel te openen, maar met is natuurlijk veel handiger. Mocht je tele leeg zijn, easy met pincode. Mooi materiaal dat je fiets niet be... もっと見る
Had mijn kettingslot gepreordend. Kreeg via de mail een bericht wanneer hij verzonden was. In goede staat ontvangen. Geen after sales nodig gehad.
Ik heb het kabelslot gekocht in de pre sale. Telkens is het slot opnieuw aangepast en daar kreeg ik ook keurig een mailtje over. Ik denk dat ik te ongeduldig was. Het resultaat is een supermooi slot... もっと見る
企業が回答しました
We exist to provide peace of mind through innovation: delivering user-friendly, high security smart locks that finally match the modern day eBike.
Randstad 21 39, 1314 BG Almere, Almere, オランダ
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ik gebruik het TMD slot nu enkele weken en ben aangenaam verrast door het gebruiksgemak. De installatie verliep vlot en intuïtief via de app.Het openen en sluiten gaat snel en betrouwbaar, wat het ideaal maakt voor dagelijks gebruik.
Mooi slot, oogt kwalitatief goed, handig te openen zonder sleutel. Alarmfunctie om af te schrikken op plaatsen waar je dat handig vindt. De zachte stof om de ketting heen zorgt ervoor dat mijn fiets mooi blijft.
Het TMD Chain Lock is een moderne, geavanceerde oplossing die ideaal aansluit bij de digitale én beveiligingsbehoeften van e-bike-bezitters. Met features zoals keyless bediening, krachtig alarm, ART‑certificering en een smartphone-app, tilt het de e-bike‑beveiliging naar een hoger niveau. Qua prijs is het zeker een premium keuze, maar de investering lijkt gerechtvaardigd voor wie serieus is over zowel gebruiksgemak als veiligheid. Voor een fiets in veiligheid én stijl, is dit een top optie.
Uitstekend slot, vernieuwend door gebruik van een app, prettig in gebruik.
Kwalitatief slot die qua gewicht heel aangenaam is. Andere sloten van dezelfde lengte wegen aanzienlijk meer. Het gebruiksgemak, het alarm en de ingebouwde gps maken van dit slot een echte topper.
Geweldig slot! Sleeve doet goed z’n werk, app functionaliteiten werken ook altijd en vooral luxe die het uitstraalt ivm de functionaliteiten.
Het TMD Chain Lock biedt een extra geruststelling die een standaard slot niet kan bieden. Vooral door het ingebouwde alarm zullen fietsdieven sneller afgeschrikt worden.
Als ingenieur, IT'er en techneut was al meteen fan van het idee. Het uitgebreid testen van dit slot heeft me nog meer overtuigd. Dit is het meest waardevolle en nuttige accessoire voor je dierbare fiets ! Een degelijk slot, eventueel deelbaar in het gezin, met een alarm en de looks alsof het onverwoestbaar is, en geen aparte sleutel meer die je kan kwijtspelen. Aanrader!
Uitstekend slot, vernieuwend door gebruik van een app, prettig in gebruik.
Een prachtig, sterk en modern slot. Een zeer stevig en veilig slot zonder het gebruik van een sleutel. Mooie app, en makkelijk te bedienen
Zeer degelijk en mooi afgewerkt slot, zeer gemakkelijk in gebruik. Top product
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。