レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi valgte Tim pÃ¥ baggrund af de flotte anmeldelser og vores egen gode kommunikation ved henvendelse. Vi fik slebet i fire rum og olieret gulve af tre forskellige trÊsorter. Resultatet i alle rum blev... もっず芋る

Et helt igennem fantastisk stykke arbejde. Holder de aftalte tider. Er detaljeorienteret og virkelig ordentlig - fx havde han lagt nogle tÊpper sammen som var brugt til at afdÊkke et nyt kÞkken. Gulve... もっず芋る

Jeg skulle have afhÞvlet, lud og hvid sÊbebehandlet mine gulve, og valgte desvÊrre TM gulv og byg til det. Tim var meget sÞd og imÞdekommende til en begyndelse, men da jeg sÃ¥ ikke var tilfreds med arb... もっず芋る

Super service og resultat Vi fik slebet 3 gulve og lagt et gulv af Tim. Alt fungerede fra start til slut, og trods diverse udfordringer med dÃ¥rligt fÞre pÃ¥ grund af kraftigt snevejr, blev arbejdet... もっず芋る

䌁業情報

1. 床材の研磚サヌビス
  2. 倧工
  3. 床材の再仕䞊げサヌビス
  4. フロヌリング斜工請負業者
  5. 床材店

圓該䌁業による蚘述

Gulvafslibning, gulvafhÞvling og TÞmrer arbejde. TM Gulv og Byg i Århus er opstÃ¥et ud af et langt bekendtskab, fÊlles interesser og vÊrdier. Vi har tilsammen 20 Ã¥rs erfaring og mange tilfredse kunder bag os. Vores vÊrdier er godt hÃ¥ndvÊrk, samarbejde og professionalisme. For os er disse vÊrdier nemlig vejen til det bedste resultat. For hos os ser vi det, som vores vigtigste opgave, at du som kunde skal have det allerbedste, som du overhovedet kan fÃ¥. Det gÊlder uanset, om du har en tÞmreropgave eller et gulv, der skal have nyt liv. Med vores mange Ã¥rs erfaring kan vi hjÊlpe dig med lige prÊcis den opgave, som du stiller os. Hvad end det er tÞmrerarbejde i form af kÞkkenmontering eller terrassebygning

4.5

4.5

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 11ä»¶

レビュヌを曞く

Virkelig god service og flot resultat

Virkelig god service og flot resultat. Vi fik istandsat gulve i tre vÊrelser og en trappe, hvilket var hurtigt fÊrdiggjort på to dage. Desuden fik vi udbedret gulvet i vores entré, hvor et andet firma, for nogle år siden, har lakeret med lak af dårlig kvalitet. Vi siger mange tak for et godt stykke arbejde.

2022幎7月3日

Vores gulves redningsmÊnd 👍🏌

Tim og Michael blev vores gulves redningsmÊnd. De har forvandlet vores gamle, mÞrke og medtagede fernisgulve til de smukkeste lyse fyrplankegulve, som vi ellers havde mistet troen på kunne bevares. Gulvene og trappen blev slebet og efterbehandlet med lud og hvid sÊbe.

De har fra start til slut vÊret hurtige til at svare på vores henvendelser, give råd og vejledning og opdatere os undervejs. De arbejder hurtigt og effektivt, men uden at gå på kompromis med kvaliteten af deres arbejde, og så til en pris, der er til at vÊre med på.

Vi kan uden tvivl anbefale alle, der stÃ¥r med et gulv der trÊnger til nyt liv, til at lade TM Gulv og Byg stÃ¥ for arbejdet 👍🏌

2022幎7月2日
自発的なレビュヌ

Super effektive og meget dygtige!

Super effektive og dygtige!
Jeg kontaktede Tim over hjemmesiden og fik et opkald samme aften!
På dagen mÞdte de op til aftalt tid og var extremt effektive, hÞflige og professionelle. Vi fik slebet fyrretrÊs plankegulv og givet Junkers natur olie. Meget tilfredse med arbejdet der er udfÞrt perfekt både ved trappe base og langs vÊgge og karme. Godt arbejde!

2020幎12月1日

Virkeligt flot arbejde

Virkeligt flot arbejde. Medarbejderen der var her gav mig vejledning i produkterne og derfor fik jeg det bedst mulige udseende på mit sildebensgulv. Gulvet er slebet og behandlet med Þje for de små detaljer. Jeg kan klart anbefale dem til andre

2020幎11月20日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。