レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fik slebet og lakeret gulve, med et fantastisk resultat. Kanter og dÞrtrin fremstÃ¥r som nye, trods 40 Ã¥r pÃ¥ bagen. Gulvmand en skiftede endda fejelister, noget jeg slet ikke havde bedt om, og alt samm... もっず芋る

Virkelig fin service og hjÊlp hele vejen igennem. Og meget fint resultat (60 år gammelt parketgulv) Kan kun give min bedste anbefaling.

䌁業が回答したした

Har fÃ¥et fuldslebet og 3*mat lakeret gulve i en 2-vÊrelses lejlighed med fyrretrÊsgulv (ca 35 kvm). Gulvet var fÞrhen sÊbebehandlet og bar prÊg af slid, snavs. Efter Kim Gulvmands arbejde er det... もっず芋る

Virkeligt godt resultat Vi havde Per som rÃ¥dgiver og Nick som gulvmand i vores nye lejlighed med Êldre fyrretrÊs plankegulve. BÃ¥de rÃ¥dgivning og udfÞrelse var helt i top! De rÃ¥dgav os anderledes end... もっず芋る

䌁業情報

1. 床材店
  2. 床材の研磚サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Kig forbi vores hjemmeside, og se hvad vi tilbyder af forskellige lÞsninger på afslibning samt vedligeholdelse af gulve. Vi kan tilbyde vores kunder en bred vifte af muligheder af fÊrdiglavet lÞsninger, på forskellige trÊsorter i vores udstilling. Vi har altid frisk lavet kaffe på kanden, så alle er velkommen til at kigge ind til en gulvsnak.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

20件のレビュヌ

Fik slebet og lakeret gulve

Fik slebet og lakeret gulve, med et fantastisk resultat. Kanter og dÞrtrin fremstår som nye, trods 40 år på bagen. Gulvmand en skiftede endda fejelister, noget jeg slet ikke havde bedt om, og alt sammen til en yderst billig pris. Tak!

2024幎8月26日
自発的なレビュヌ

5 stjerner - god oplevelse.

2024幎5月1日
Kimgulvmand ロゎ

Kimgulvmand からの回答

Hej Laila
Tak for din sÞde besked🙏den betyder meget for os
og ikke mindst vores svend som var ude ved dig 😉
Mvh Kim Gulvmand/Kim Fisker

FuldstÊndig fantastisk!!

Man skal lede lÊnge efter så behagelige folk, som leverer hÞjeste kvalitet.
Alt fungerede fra ende til anden.
Fleksibilitet, kvalitet, venlighed og meget mere.
Jeg vil anbefale Kim Gulvmand og sÊrligt hans ansatte Benjamin til alle som mangler gulvslibning.

2023幎11月1日

Anderledes varm anmeldelse

Jeg vil lige skrive en måske anderledes anmeldelse, men vigtig et eller andet sted synes jeg. For jeg havde en varm og god oplevelse tilfÊldigt, af en ung mand fra KimGulvmand, der kom kÞrende tilfÊldig forbi mig i mega regn vejr, jeg stod og havde problemer med min cykel, hvor den unge mand så stopper og spÞrg om jeg har brug for hjÊlp. Jeg ved godt det måske er en lille ting, men synes bare stadigvÊk det skal hÞres, så jeg vil bare sige tak til den unge mand, for jeg nåede aldrig og sige det. Tak fordi du tog dig tid til at stoppe og spÞrge om jeg havde brug for hjÊlp, i blÊst og regn vejr. Jeg ved godt det ikke har så meget med gulve og gÞre men alligevel, hvis de er så betÊnksomme og varme, kan jeg ikke andet end at anbefale KimGulvmand. Jeg har også bekendte som har brugt Kim flere gange, med stor tilfredsstillelse. Så tak Kim, til din unge mand.

2022幎11月22日

100% Tilfreds

100% Tilfreds
Vi havde en fremragende oplevelse med Kim Gulvmand fra fÞrste opkald, hvor vi fik lidt vejledning ift. vores parketgulv der skulle have slibning og lakering.
- Herefter var der en yderst professionel medarbejder ude og hjÊlpe os med at vÊlge den rigtige lÞsning.
EfterfÞlgende havde vi to unge gulvslibere ude og lave arbejdet. Virkelig hÞflige, servicemindede og vigtigst af alt dygtige håndvÊrkere!

2022幎8月8日
自発的なレビュヌ

Super professionelt, flinke mennesker og fin service

Vi skulle for et par år siden have afslebet vore kÞkkenbord og havde fået et par tilbud. Vi var dog ikke helt tilfredse med, hvad der blev tilbudt.

Derfor kontaktede vi Kimgulvmand. Selv om han ikke sleb borde, kunne han fortÊlle os, at vores tilbud ikke var gode nok rent fagligt, og at de tilmed var alt for dyre. Ud fra hans beskrivelse lykkedes det at finde et firma, der kunne lave hvad vi Þnskede, og til en betydelig lavere pris.

Med ovenstående in mente var vi ikke i tvivl om, at vi skulle have fat i Kimgulvmand, da vi for nylig skulle have slebet nogle af vores gulve.

Ud fra et kort snak og et par fremsendte billeder, fik vi et tilbud, der lÞd fornuftigt.

Pga. praktiske problemer med flytning af mÞbler mv. kunne vi ikke ordne det hele på én gang. Det var der stor forståelse for, og vi aftalte så en dag for fÞrste slibning. Arbejdet blev udfÞrt til vores fulde tilfredshed af en meget flink og dygtig gulvmand.

Da vi var klar til nÊste omgang fik vi aftalt en ny tid ret hurtigt, og det var den samme person, der ordnede det denne gang.
Vi havde så i mellemtiden bestemt, at et ekstra rum også skulle have en tur, når vi var klar til dette.
Det skete så igen ret hurtigt efter og igen af den samme person.

Undervejs havde vi forskellige spÞrgsmål, som vi også fik svar på.

Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Hermed vores bedste anbefaling til firmaet Kimgulvmand.

2021幎10月22日

De allervarmeste anbefalinger

Vi skulle i forbindelse med indflytning i ny lejlighed have ordnet gulve. Ved indflytningssyn informerer varmemesteren om, at deres gulvmand - den gode Kim Gulvmand - pt har vÊldig travlt, og gulvene muligvis fÞrst kan vÊre fÊrdige ugen efter, hvor min kÊreste og jeg står og skal vÊre ude af vores davÊrende lejlighed. Lettere paniske ringer vi til Kim og forklarer situationen. Han er fÞrst og fremmest yderst behagelig at tale med, og svarer lynhurtigt at han nok skal få det ordnet i den pågÊldende uge. Vi ringer den 15/6, og den 16/6 er vores gulve ordnet, så vi kan rykke ind den 17/6.

Fantastisk service hele vejen rundt. TAK!

2021幎6月17日
自発的なレビュヌ

Superflot resultat og god service

Har brugt Kim Gulvmand til afslibning og mat lakering af gamle plankegulve og har nu fået superflotte gulve. God dialog og service gennem hele processen, både med kontoret og med Nick, som udfÞrte arbejdet.
Er meget tilfreds med resultatet og kan kun varmt anbefale Kim Gulvmand.

2020幎11月16日

Virkeligt godt resultat

Virkeligt godt resultat
Vi havde Per som rådgiver og Nick som gulvmand i vores nye lejlighed med Êldre fyrretrÊs plankegulve. Både rådgivning og udfÞrelse var helt i top!
De rådgav os anderledes end et andet tilbud vi fik ift behandling af gulvet i kÞkkenet, og vi er glade for at vi fulgte Pers råd med at få lak i stedet for lud/sÊbe. De måler prÊcist antal kvm op, så du får prÊcis det du betaler for, og der er ikke en planke eller dÞrtrin som er glemt i lejligheden.

2020幎1月18日

Flot arbejde

Har fået fuldslebet og 3*mat lakeret gulve i en 2-vÊrelses lejlighed med fyrretrÊsgulv (ca 35 kvm). Gulvet var fÞrhen sÊbebehandlet og bar prÊg af slid, snavs. Efter Kim Gulvmands arbejde er det blevet utrolig flot og lÊkkert.

Gulvsliber kom til aftalt tid, ordnede opgaven på 2 dage til perfektion.

Prisen var aldeles rimelig. Selvom der er 2 små mellemgange betalte jeg ikke ekstra for disse.

Kan varmt anbefale Kim Gulvmand og vil ikke tÞve med at bruge ham påny.

2015幎3月28日
自発的なレビュヌ

Godt arbejde og god service

Vi skulle have lavet gulvene (lettere slidte oliebehandlede gulve) i to små vÊrelser i vores nye hus, så derfor tog jeg kontakt til Kim. Han kom forbi og kiggede og vi blev enige om hvad der skulle laves, hvorefter han ville sende et tilbud. Det fik jeg så dagen efter, og det var ganske rimeligt prissat. Vi aftalte herefter hvornår opgaven skulle udfÞres.

På det aftalte tidspunkt mÞdte en af hans ansatte op, og gik i gang mens jeg tog på arbejde. Da jeg kom hjem kunne jeg se at han var fÊrdig og gulvene var blevet meget flotte. Dog var der nogle små huller i gulvet (efter et skab vi havde fjernet) som ikke var blevet fyldt ud som vi ellers havde aftalt. Jeg skrev derfor dette til Kim.

Dagen efter om morgenen dukkede den samme mand som dagen fÞr op, beklagede at han ikke havde fået at vide at hullerne skulle laves, og gik straks i gang med det. Han bemÊrkede at gulvene stadig var lidt ru, og ville derfor finslibe dem igen og give dem en ekstra gang lak uden beregning!

Super service, flinke mennesker og godt arbejde. De varmeste anbefalinger herfra.

2013幎12月5日
自発的なレビュヌ

God service, fÞr, under og efter udfÞrelsen!

Min kÊreste og jeg flyttede for nogle uger siden ind i en lejlighed, som trÊngte til at få slebet gulvene - vi ville gerne have det gjort så hurtigt som muligt, for at kunne komme i gang med at sÊtte mÞbler og ting på plads. Efter at have haft en meget dårlig oplevelse med et andet (billigere, men også vÊsentligt dårligere) firma, tog vi kontakt til Kim Gulvmand (fik faktisk anbefalet Kim Gulvmand af et helt tredje gulvsliberfirma) og fik lynhurtigt et tilbud på plads, som vi efter nogle overvejelser takkede ja til - og det har vi på ingen måder fortrudt!
Lige fra starten af var servicen i hÞjsÊdet, Kim Gulvmand var let at få fat i, og hvis vi ringede forgÊves, ringede han lynhurtigt tilbage. Vi havde mange spÞrgsmål inden vi ville takke ja til noget, og han havde ingen kvaler med at svare på nogle af dem. Ydermere var de sÞde til at tage os ind så hurtigt som muligt, hvilket vi satte virkelig stor pris på, grundet vores situation.
Ellers meget fagligt kompetent personale; ham som ordnede vores gulv var super rar og svarede uden tÞven på de mange spÞrgsmål som kom lÞbende, så vi var ikke et sekund i tvivl om at vi var i gode hÊnder!
Resultatet er blevet bedre end vi havde turdet håbe på, og den efterfÞlgende information om pleje og vedligeholdelse af gulvet er uvurderlig.
Jeg håber min begejstring for firmaet skinner igennem i denne anmeldelse, for det fortjener de!

2013幎10月2日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。