TMK levede til fulde up til mine forventninger. I anledning af min 50 Ã¥rs fÞdselsdag havde jeg booket TMK som i den grad spillede musik, der fik gang i dansegulvet. Jeg havde sendt nogle af mine yndli... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg blev meget positivt overrasket, da jeg hÞrte TMK for fÞrste gang. Siden da har jeg vÊret til et arrangement mere, hvor de én gang til sÞrgede for fed musik indtil langt ud pÃ¥ natten. En rigtigt... ãã£ãšèŠã
Manglede musik til et sÞlvbryllup hvor der skulle danses mest muligt. Fik anbefalet TMK, tog kontakt, snakkede musik og aftalte pris. Det fortrÞd vi ikke. Super engagerede Djâs, lys-lyd-rÞg i sÊrklas... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
TMK Events er en DJ virksomhed med mange Ã¥rs erfaring. Med kunden i hÞjsÊdet, strÊber vi efter at imÞdekomme jeres Þnsker og behov, sÃ¥ aftenen bliver uforglemmelig. Vi tilbyder alt fra pakkelÞsninger til skrÊddersyet playliste og udstyrspakker, som fÃ¥r dit arrangement til at nÃ¥ nye hÞjder. Vi tror pÃ¥ at kvalitet, grundighed og professionalisme er med til at Þge vores faste kundebase, skabe en god oplevelse for alle parter og danne rammer for en nÞje tilrettelagt begivenhed. Vi ser frem til at blive din foretrukne leverandÞr af DJâs, lyd, lys og teknik.
é£çµ¡å
Frederiksberg, ãã³ããŒã¯
- info@tmkevents.dk
- tmkevents.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
TMK og fuld gang i dansegulvet ðª©ðº
TMK levede til fulde up til mine forventninger. I anledning af min 50 års fÞdselsdag havde jeg booket TMK som i den grad spillede musik, der fik gang i dansegulvet. Jeg havde sendt nogle af mine yndlings dansenumre forud for festen - De spiller forskellige genrer og var åbne for Þnsker. Til min fest kom de to DJs sammen og var meget venlige, servicemindede og imÞdekommende.
TMK Events har leveret den ultimativeâŠ
TMK Events har leveret den ultimative DJ-oplevelse! Jeg hyrede dem til en begivenhed, og de skuffede ikke. Musikken var fantastisk, stemningen var i top, og dansegulvet var aldrig tomt. Deres dygtighed og professionalisme skinner virkelig igennem. De forstÃ¥r virkelig at lÊse publikum og skabe den perfekte atmosfÊre. Jeg vil helt sikkert bruge TMK Events igen og kan kun give dem mine varmeste anbefalinger. Tak for en uforglemmelig aften! ðµðºðð
Jeg blev meget positivt overrasket
Jeg blev meget positivt overrasket, da jeg hÞrte TMK for fÞrste gang. Siden da har jeg vÊret til et arrangement mere, hvor de én gang til sÞrgede for fed musik indtil langt ud på natten. En rigtigt vellykket balance mellem Êldre og nyere, og blÞdere og tungere numrer forvaltet af to dygtige DJs, der kan deres kram, er dét, man kan forvente.
Kort sagt er der tale om sÞde og professionelle entrepreneurer, du kan stole på, for at din bliver den helt perfekte fest :)
TMK til Galla
Vi hyrede TMK events til vores Gallafest og de er både nogle sÞde, serviceminded og glade fyre, der forstår at sÞrge for en fed fest.
Vi har aldrig set så mange på dansegulvet til den årlige Galla, som ellers er blevet afholdt mange år efterhånden.
Professionelisme var i hÞjsÊdet og vi glÊder os til at hyre dem igen en anden gang.
Fremragende!
Fremragende!
Jeg havde fornÞjelsen af at have Taha og Karl som DJâs til en stor ungdomsfest allerede tilbage i 2018. Der er ikke en finger at sÊtte pÃ¥ den oplevelse, stemningen de to skabte var eminent og fuldstÊndig afgÞrende for festen. En varm anbefaling herfra!
Kan kun anbefales
Kan kun anbefales! Ikke en finger at sÊtte på det drengene leverede - det er helt sikkert ikke sidste gang vi benytter os af dem.
virkelig fed stemning og god musik medâŠ
virkelig fed stemning og god musik med Karl og Taha!!
Super aften i godt selskab med TMK
Det fortrÞd vi ikke. Super engagerede Djâs, lys-lyd-rÞg i sÊrklasse og et fyldt dansegulv i 5 timer. Karl og Taha var absolut med til at gÞre aftenen uforglemmelig. Tak og vores varmeste anbefalinger.
Vi var meget glade for at have Karl ogâŠ
Vi var meget glade for at have Karl og Hada som DJs. Der var hele tiden et fyldt dansegulv, og de var meget opmÊrksomme.
Fantastisk aften!
Fantastisk aften!
Vi havde en uforglemmelig sjov og festlig aften. Alt spillede bare og jeg vil helt sikkert vÊlge dem igen til min nÊste fest. KÊmpe ros herfra!
Jeg har benyttet Karl som DJ til et parâŠ
Jeg har benyttet Karl som DJ til et par kunde-events i vores butik TeSelskabet og er yderst tilfreds.
Som DJ er Karl professionel, ordentlig, diskret og skaber en super stemning med udgangspunkt i arrangementet og publikum.
Jeg kan kun anbefale at krydre alverdens arrangementer med noget habilt lydtapet fra TMK Events.
Jeg var til en fÞdselsdagsfest iâŠ
Jeg var til en fÞdselsdagsfest i weekenden hvor TMK events spillede! Det var fantastisk, og sikke en fest! Drengene er professionelle, udstyret var bare i top, og så var de bare smadder smadder flinke. Jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger. :-)
SÃ¥ professionelle
Karl og Taha leverede en top professionel lyd og lys oplevelse til vores fest. Alt spillede, De kom i god tid og satte udstyre op, og sÞrgede for den bedste musik hele natten. Kan på det varmeste anbefale Karl og Taha til alle der skal holde fest.
TMK har vÊret med til at gÞre mine fester uforglemmelige
TMK har vÊret DJâs til et par store fester, jeg har arrangeret, og jeg vil meget gerne give dem mine varme anbefalinger, fordi de var med til at gÞre festerne fremragende. De havde alt udstyr med, og det spillede bare. Forinden havde jeg fortalt dem om sÊrlige numre, jeg gerne ville have spillet til festen og det krydrede de pÃ¥ en fed mÃ¥de med deres egne valg. Alt i alt har jeg vÊret meget tilfreds med TMK.
Fantastisk!
TMK Events sÞrgede for at en uforglemmelig 21-års fÞdselsdag. De havde styr på det hele, og alt udstyret var i topklasse. Lige fra starten af fangede de stemningen, og helt til sidst på natten var der ikke et eneste tidpunkt hvor der ikke var gang på dansegulvet. Super service og kommer med garanti til at bruge TMK igen i fremtiden.
Fantastisk musik!
Har vÊret så heldig at have TMK's selskab flere gange og kan kun sige, at de ved hvad de laver og kan ramme hver en stemning om det er til en 18 års eller 50 års fÞdselsdag. Kan klart anbefales til andre og ser frem til nÊste gang.
Fantastisk energi!
TMK Events stod for underholdningen til vores firmafest og stor kudos til de to herre!
Sidste weekend
Stod og manglede en DJ i sidste weekend og fik straks anbefalet âTMK EVENTSâ af en kammerat. De var var virkelig professionelle og der var virkelig god kommunikation fra drengenes side, og alt efter mine behov blev der selvfÞlelig taget hensyn til. SÃ¥ super tak for en fantastisk aften og god service. ð€©
Fantastisk oplevelse!
2 unge mÊnd med sans for musikals professionalisme. Tusinde tak for jeres eminente indsats. Festen havde aldrig vÊret det samme uden jer. Alt spillede og det bliver ikke sidste gang jeg booker TMK Events
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã