レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Havde jeg kunnet give 0 stjerner havde jeg gjort det ! Laver en reklamation pÃ¥ en halskÊde der slet ikke er 270 kr vÊrd og som gik istykker ved lÃ¥sen pÃ¥ meget kort tid og fÃ¥ ganges brug. FÃ¥r ingen... もっず芋る

Top service. Tog kontakt til firmaet straks efter modtagelse af pakke. Fik ved en fejl tilsendt de “forkerte” Þreringe og kort efter mail retur med beklagelse og indenfor 30 min var mine Þreringe p... もっず芋る

Ser fint ud. Gave ikke givet endnu til modtager endnu. Ved kassen spurgte de om man ville have gave/smykkeÊske for et lille ekstra belÞb. Det viste sig at man allerede fik det i Êske, sÃ¥ fjollede eks... もっず芋る

Rigtig flotte smykker og hurtig levering. Bestilte to bangles i mandags, som allerede var hjemme fredag. LÃ¥sen var dog ikke sÊrlig god, og i lÞbet af lÞrdag aften var begge bangles faldt af, hvorhenne... もっず芋る

䌁業が回答したした

ネガティブなレビュヌの 25に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Fremragende service!

Top service.
Tog kontakt til firmaet straks efter modtagelse af pakke. Fik ved en fejl tilsendt de “forkerte” Þreringe og kort efter mail retur med beklagelse og indenfor 30 min var mine Þreringe pÃ¥ vej i ny pakke. Som kompensation skrev Toast of Honey, at de ville tilbyde mig at beholde de fÞrst sendte Þreringe. Det er da top service!
5 stjerne herfra!

2024幎12月5日

Manglende smykkeÊsker

Hurtig levering, men har bestilt 3 gaver og der var kun 1 smykkeÊske lagt ind i kassen. De 2 resterende halskÊder lå i et hjÞrne af den papkasse. Skuffende, meget.

2024幎12月3日
Toastofhoney ロゎ

Toastofhoney からの回答

KÊre Veronika,

Det er vi utrolig kede af at hÞre, og er ikke noget vi har oplevet fÞr. Vi har dog vÊret i dialog med GLS, da det skyldes håndtering af pakkerne, og vi har ligeledes skiftet emballage, så vi er sikre på dette ikke sker fremadrettet.

Vi vil selvfÞlgelig gerne tilbyde dig noget kompensation som undskyldning for besvÊret det har givet dig. Hvis du skriver til mail contact@toastofhoney, så finder vi en god lÞsning :-)

Bedste hilsner
Astrid
Team Toast of Honey

Hurtig levering men halskÊden var

Hurtig levering men halskÊden var filtret fuldstÊndig sammen, så det tog nÊsten 2 timer, at få alle knuder lÞsnet. KÊden lå i en klump i et hjÞrne af en papkasse og en tom smykkeÊske lagt ved. Det må kunne gÞres lidt mere elegant.

2024幎12月1日
Toastofhoney ロゎ

Toastofhoney からの回答

KÊre Klara,

Bedste hilsner
Astrid
Team Toast of Honey

Jeg har haft en fantastisk oplevelse

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med virksomheden. Jeg kÞbte et armbÃ¥nd fra dem, men desvÊrre faldt vedhÊnget af efter kort tid. Jeg kontaktede deres kundeservice, og de reagerede med det samme. De beklagede fejlen og sendte straks et nyt armbÃ¥nd til mig – helt uden problemer. Deres responstid pÃ¥ e-mails er imponerende hurtig, og hele processen var bare super professionel. Det er sjÊldent at mÞde en virksomhed med sÃ¥ hÞj standard for kundeservice! Tak for en rigtig god oplevelse.

2024幎11月7日

Shoppingoplevelse hos Toast of Honey

Min shopping oplevelse hos Toast of Honey var helt vild god.❀ Der var hurtig levering, og alle smykkerne er sÃ¥ smukke og holder rigtig godt. Deres kundeservice er helt i top. Jeg havde problemer med en rabatkode, og de svarede med det samme over mail. Det kan ikke mange prale af.🀩🀩
Den eneste finger der er at sÊtte, er at jeg fik alle smykker jeg havde bestilt for nÊsten 900kr (bÃ¥de halskÊde, ring og Þreringe) i samme Êske. AltsÃ¥ 1 smykkeÊske, hvor de heldigvis ikke havde ridset hinanden😅

2024幎10月23日
自発的なレビュヌ

Flot design og god kvalitet

Kan kun anbefale toast of honey! Har kÞbt halskÊder, charms og Þreringe bÃ¥de til mig selv og en veninde. Er virkelig imponeret over design og kvalitet til de priser. Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller derfra! 🫶🏻

2024幎8月22日

Kan kun anbefales

Bestilte en ring fra TOH d. 5/9 og allerede d. 7/9 kunne jeg hente pakken. FEDT!! Bestilte en “double layer ring” i guld og den er sindssygt smuk og fÞles som god kvali. Jeg nÊgter at gÃ¥ med ringe der gÞr mine fingre grÞnne eller man ikke kan vaske hÊnder med - men har haft den pÃ¥ hver dag siden og ingen grÞn finger eller noget her :-) Virkelig god pris ift. det er super kvalitet og smukt design. KÞber helt klar herfra igen <3

2024幎9月5日
自発的なレビュヌ

Smukke og vandfaste smykker. Helt som lovet.

Jeg er mega glad for mine nye smykker fra Toast of Honey! Smykkerne er i god kvalitet, og holder hvad de lover, når det kommer til vandfasthed. Jeg har haft mine smykker på i både brusebad og pool, og de ser stadig nye ud. Leveringen var lynhurtig.
De har et stort udvalg, fÞles som en ren slikbutik 😍

2024幎8月15日
自発的なレビュヌ

Kanon god oplevelse at handle hos jer.

Kanon god oplevelse at handle hos jer.

Smykkerne svarer fuldstÊndig til det, der er illustreret på hjemmesiden - og det er dejligt at se smykkerne på, så man får en fornemmelse af stÞrrelsen på smykkerne. Jeg elsker også emballagen, som er anderledes end alt andet på markedet <3

2024幎8月28日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。