Havde jeg kunnet give 0 stjerner havde jeg gjort det ! Laver en reklamation pÃ¥ en halskÊde der slet ikke er 270 kr vÊrd og som gik istykker ved lÃ¥sen pÃ¥ meget kort tid og fÃ¥ ganges brug. FÃ¥r ingen... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Top service. Tog kontakt til firmaet straks efter modtagelse af pakke. Fik ved en fejl tilsendt de âforkerteâ Þreringe og kort efter mail retur med beklagelse og indenfor 30 min var mine Þreringe p... ãã£ãšèŠã
Ser fint ud. Gave ikke givet endnu til modtager endnu. Ved kassen spurgte de om man ville have gave/smykkeÊske for et lille ekstra belÞb. Det viste sig at man allerede fik det i Êske, sÃ¥ fjollede eks... ãã£ãšèŠã
Rigtig flotte smykker og hurtig levering. Bestilte to bangles i mandags, som allerede var hjemme fredag. LÃ¥sen var dog ikke sÊrlig god, og i lÞbet af lÞrdag aften var begge bangles faldt af, hvorhenne... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 25ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Nanna smykker
Jeg har modtaget de flotteste smykker, Nanna ring og Nanna Þreringe, elsker dem ð€©
Perfekt med perfekt pÃ¥ ð
Perfekt⊠Datteren adventsgaver og julegaver. Hun er virkelig glad for smykkerne - det er mega fedt med justerbare ringe, nÃ¥r man har en lidt buttet hÃ¥nd som krÊver over str. 60 i ringeâŠ
Og så hjÊlper det jo at det er vandfaste smykker og fede designs.
Nem bestilling og hurtig levering
Nem bestilling og hurtig levering. Whatâs not to like ð
Julegaven kom i hus
Julegaven kom i hus, så ud som forventet og med hurtig levering.
Mega godt
Nem og overskuelig hjemmeside. Gik hurtigt med hele oplevelsen og det var rart. Hurtig levering og generelt en super positiv oplevelse.
Fantastisk service til trods forâŠ
Fantastisk service til trods for forkert levering. Skrev til Toast og Honey, og de svarede tilbage prompte og sendte den korrekte vare samme dag. Den forkerte vare måtte jeg beholde .
Det var da top service ð
Fremragende service!
Top service.
Tog kontakt til firmaet straks efter modtagelse af pakke. Fik ved en fejl tilsendt de âforkerteâ Þreringe og kort efter mail retur med beklagelse og indenfor 30 min var mine Þreringe pÃ¥ vej i ny pakke. Som kompensation skrev Toast of Honey, at de ville tilbyde mig at beholde de fÞrst sendte Þreringe. Det er da top service!
5 stjerne herfra!
Manglende smykkeÊsker
Hurtig levering, men har bestilt 3 gaver og der var kun 1 smykkeÊske lagt ind i kassen. De 2 resterende halskÊder lå i et hjÞrne af den papkasse. Skuffende, meget.

Toastofhoney ããã®åç
Hurtig levering men halskÊden varâŠ
Hurtig levering men halskÊden var filtret fuldstÊndig sammen, så det tog nÊsten 2 timer, at få alle knuder lÞsnet. KÊden lå i en klump i et hjÞrne af en papkasse og en tom smykkeÊske lagt ved. Det må kunne gÞres lidt mere elegant.

Toastofhoney ããã®åç
Jeg har haft en fantastisk oplevelseâŠ
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med virksomheden. Jeg kÞbte et armbÃ¥nd fra dem, men desvÊrre faldt vedhÊnget af efter kort tid. Jeg kontaktede deres kundeservice, og de reagerede med det samme. De beklagede fejlen og sendte straks et nyt armbÃ¥nd til mig â helt uden problemer. Deres responstid pÃ¥ e-mails er imponerende hurtig, og hele processen var bare super professionel. Det er sjÊldent at mÞde en virksomhed med sÃ¥ hÞj standard for kundeservice! Tak for en rigtig god oplevelse.
Shoppingoplevelse hos Toast of Honey
Min shopping oplevelse hos Toast of Honey var helt vild god.â€ïž Der var hurtig levering, og alle smykkerne er sÃ¥ smukke og holder rigtig godt. Deres kundeservice er helt i top. Jeg havde problemer med en rabatkode, og de svarede med det samme over mail. Det kan ikke mange prale af.ð€©ð€©
Den eneste finger der er at sÊtte, er at jeg fik alle smykker jeg havde bestilt for nÊsten 900kr (bÃ¥de halskÊde, ring og Þreringe) i samme Êske. AltsÃ¥ 1 smykkeÊske, hvor de heldigvis ikke havde ridset hinandenð
Jeg er meget overrasket over kvalitetenâŠ
Jeg er meget overrasket over kvaliteten på smykkerne - mine 2 ringe holder virkelig godt og bare så smukke!
Hurtigt levering og vandfaste styles.
Hurtigt levering og vandfaste styles.
De smukke Smykker holder i nÊrmest alt slid, samt vand ligesom der nÊvnes på hjemmesiden. Der er simpelhen ikke noget dårligt at sige om Toast of honeys smykker. KÊmpe anbefaling herfra!
Flot design og god kvalitet
Kan kun anbefale toast of honey! Har kÞbt halskÊder, charms og Þreringe bÃ¥de til mig selv og en veninde. Er virkelig imponeret over design og kvalitet til de priser. Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller derfra! ð«¶ð»
Hurtig levering og flotte smykker
Nem og overskuelig hjemmeside, hurtig levering og flotte smykker! Jeg har haft mine halskÊder pÃ¥ siden jeg kÞbte dem og er fuldt tilfreds âïž
Kan kun anbefales
Bestilte en ring fra TOH d. 5/9 og allerede d. 7/9 kunne jeg hente pakken. FEDT!! Bestilte en âdouble layer ringâ i guld og den er sindssygt smuk og fÞles som god kvali. Jeg nÊgter at gÃ¥ med ringe der gÞr mine fingre grÞnne eller man ikke kan vaske hÊnder med - men har haft den pÃ¥ hver dag siden og ingen grÞn finger eller noget her :-) Virkelig god pris ift. det er super kvalitet og smukt design. KÞber helt klar herfra igen <3
Smukke og vandfaste smykker. Helt som lovet.
Jeg er mega glad for mine nye smykker fra Toast of Honey! Smykkerne er i god kvalitet, og holder hvad de lover, når det kommer til vandfasthed. Jeg har haft mine smykker på i både brusebad og pool, og de ser stadig nye ud. Leveringen var lynhurtig.
De har et stort udvalg, fÞles som en ren slikbutik ð
Kanon god oplevelse at handle hos jer.
Kanon god oplevelse at handle hos jer.
Smykkerne svarer fuldstÊndig til det, der er illustreret på hjemmesiden - og det er dejligt at se smykkerne på, så man får en fornemmelse af stÞrrelsen på smykkerne. Jeg elsker også emballagen, som er anderledes end alt andet på markedet <3
Smukke smykker
Smukke smykker, virkelig god kundeservice og god kvalitet
Meget go oplevelse
Meget go oplevelse! Kan godt anbefalede Toastofhoney!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ