toborrow.com レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Enkelt, snabbt och trevlig support! Fick hjÀlp av Toborrow med ett lÃ¥n till företaget, sÀrklass bÀsta villkoren av alla aktörer pÃ¥ marknaden. Enkla att ha och göra med och snabba processe... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Trodde först att det var ett bedrÀgeriförsök nÀr jag fick oönskad reklam frÃ¥n Toborrow. Försökte ringa numret pÃ¥ reklambladet flera ggr, men kom bara till en röst som sa "tack för att du vÀntar" föl... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Enormt smidigt sÀtt att fÃ¥ ta del av flera olika alternativ. MÃ¥nga liknande tjÀnster riktar in sig pÃ¥ privatpersoner, och det kÀnns bra att som företag kunna göra en liknande jÀmförelse, bÃ¥de frÃ¥n ban... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Så toppenbra tjÀnst! Tydlig med bra riktlinjer och gav vårt företag exakt den hjÀlp vi behövde! Rekommenderas varmt.

䌁業情報

1. 金融機関
  2. オヌト ファむナンス・ロヌン䌚瀟
  3. 金融ブロヌカヌ
  4. ロヌン代理店
  5. 非銀行系金融サヌビス

toborrow.com に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Låt oss hjÀlpa dig att hitta det bÀsta låneerbjudandet för just dig! Toborrow Àr en jÀmförelsetjÀnst för företagslån. Du ansöker enkelt och tryggt online och får alltid svar redan inom 24 timmar. Du kan få flera olika låneerbjudanden med bara en ansökan och det tas endast en kreditupplysning via UC.

• Svar inom 24 timmar
  • Endast en kreditupplysning
  • En ansökan flera svar

Toborrow erbjuder finansieringslösningar för alla tillfÀllen, oavsett om ditt företag behöver vÀxa, hantera likviditet eller investera i nya resurser. Med ett brett utbud av finansieringsalternativ – frÃ¥n företagslÃ¥n och factoring till leasing och företagskrediter – har vi nÃ¥got som passar just dina behov.

Vi ses på www.toborrow.com!

JÄMFÖR FÖRETAGSLÅN

Super Klass!

Företagslån

2022幎12月6日

toborrow.com からの回答

Hej! Tack för ditt omdöme. Så roligt att du Àr nöjd med vår tjÀnst. Ha en bra dag! HÀlsningar teamet på Toborrow

5぀星のうち5の評䟡

Jag har fått pengarna i mitt konto i

Jag har fått pengarna i mitt konto i gått tid .

2022幎11月15日

toborrow.com からの回答

Hej Mohammad! Tack för ditt omdöme! Så roligt att höra att du hade en bra upplevelse och att pengarna kom fram i god tid. Ha en bra dag! HÀlsningar från teamet på Toborrow

5぀星のうち2の評䟡

Jag Àr nöjd med tjÀnsten

Jag Àr nöjd med tjÀnsten. Det var snabbt och effektivt.

2022幎4月9日

toborrow.com からの回答

Tack för ditt omdöme och vad kul att höra att du tycker om tjÀnsten och fick den finansiering som behövdes för att fortsÀtta vÀxa din verksamhet!

5぀星のうち5の評䟡

Mycket bra och snabb affÀr

2022幎3月18日

toborrow.com からの回答

Tack för ditt omdöme och vad kul att höra att du tycker om tjÀnsten och fick den finansiering som behövdes för att fortsÀtta vÀxa din verksamhet. Lycka till med ditt företag!

5぀星のうち3の評䟡

Fick ej lån

Fick ej lån tyvÀrr, smidigt dock interface

2022幎1月22日

toborrow.com からの回答

Tack för ditt omdöme och kul att du gillade upplevelsen av plattformen. Lycka till med ditt företag och du Àr vÀlkommen tillbaka lÀngre fram!

Så toppenbra tjÀnst

2021幎11月23日

Super bra!

Super bra! Super!

2021幎10月9日

toborrow.com からの回答

Tack Sasa för ditt omdöme och lycka till med ditt företag! Vi hejar på dig!

Bra, snabbt och enkelt

Enkelt, snabbt svar och snabba att rÀtta till nÀr jag råkade göra fel.

2021幎10月1日

toborrow.com からの回答

Stort- tack Elli för att du tog dig tiden till att lÀmna ett omdöme! Kul att du Àr nöjd med vår tjÀnst på plattformen. Stort lycka till med att vÀxa ditt företag. Heja dig!

👍👍👍

👍👍👍bra tjÀnst, snabb och smidig!
Importföretag.

2021幎5月31日

Hej Jan!

Det glÀdjer oss att du upplever att tjÀnsten Àr snabb och smidig!

Tack för ditt omdöme!

HÀlsningar,
Toborrow

5぀星のうち5の評䟡

Enkelt, snabbt och trevlig support!

Enkelt, snabbt och trevlig support!

Fick hjÀlp av Toborrow med ett lån till företaget, sÀrklass bÀsta villkoren av alla aktörer på marknaden.

Enkla att ha och göra med och snabba processer!
Det kÀnns som om de genuint står för vad de skriver på hemsidan.

Tack vare Toborrow kan mitt företag fortsÀtta sin tillvÀxtresa.

Hatten av.

2020幎10月27日
自発的なレビュヌ

Hej Lars-Olof,

Vad roligt att du fick god hjÀlp via vår tjÀnst! Tack för ditt fina omdöme.

VÀnliga hÀlsningar,
Joar och teamet på Toborrow

5぀星のうち5の評䟡

Äntligen en bra jÀmförelse för företag

Enormt smidigt sÀtt att få ta del av flera olika alternativ. Många liknande tjÀnster riktar in sig på privatpersoner, och det kÀnns bra att som företag kunna göra en liknande jÀmförelse, både från banker och andra lånegivare.

2020幎10月27日
自発的なレビュヌ

Hej Viktor!

Tack för ditt fina omdöme, det glÀdjer oss du gillar vår tjÀnst.

Ha en fin dag!
Joar och teamet på Toborrow

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。