Today2repair レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Heel transparant naar de klant toe en een hele fijne jongeman die de juiste kennis beschikt om de upgrades voor de joysticks uit te laten voeren. PlayStation ook een grondige schoonmaakbeurt laten d... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Beetje later als gepland, maar zou nog een review plaatsen hier is die dan. Gio Nogmaals bedankt voor het fixen van de ps5 van Luca, en dat we zo snel terecht konden. We hebben allebei een ha... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Gio had hele goed service de kwaliteit was erg goed, hij was heel sociaal en snel in PlayStations maken. De locatie was ook erg makkelijk hij gaf aan waar en hoe ik er kwam.

5぀星のうち5の評䟡

Top service en communicatie. Afspraak op maandag gemaakt voor mijn ps5, schoonmaken + liquid metal vervangen. Ik kon dinsdag langskomen en donderdag weer ophalen. Via app Gio benaderd en kreeg ge... もっず芋る

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 235ä»¶

レビュヌを曞く

Super goed geholpen

Super goed geholpen! Vriendelijk en netjes gewerkt!

2025幎11月17日

Today2repair からの回答

Ah wat leuk om te horen! 😃 Fijn dat je zo tevreden bent en dat je het vriendelijke en nette werken waardeerde, daar doe ik het voor!

Altijd welkom als ik je nog eens kan helpen 💪

5぀星のうち5の評䟡

Zeer tevreden over de dienstverlening

Zeer tevreden over de dienstverlening van Gio (PS5 controller voorzien van TMR sticks en mouse click triggers).
Gio is een klantvriendelijke jonge ondernemer die passie toont in zijn werk. Kwaliteit van de service is goed. Daarnaast een heel fijn gesprek met hem gehad terwijl hij bezig was met zijn werkzaamheden! Gio is zeker aan te raden!

2026幎1月31日

Today2repair からの回答

Wat een mooie en uitgebreide review om te lezen 😃 Supertof dat je zo tevreden bent over de TMR sticks en mouse click triggers op je PS5 controller! Ik steek er inderdaad veel passie in en vind het altijd gezellig om een goed gesprek te voeren tijdens het werk. Fijn dat dat ook zo bij je is overgekomen 💪

Dankjewel voor je vertrouwen en je fijne woorden. Hopelijk zie ik je in de toekomst weer terug voor een volgende upgrade of reparatie 😄

Today2Repair

Gio, is heel fijn in ontvangst. Werkt heel snel en levert prima werk!

2026幎1月31日

Today2repair からの回答

Wat een toffe reactie, dankjewel! 😃 Super fijn om te horen dat je tevreden bent met m’n werk en dat alles vlot is verlopen. Ik doe m’n best om iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen, dus dit soort woorden betekenen veel voor me!

Eerlijk & duidelijk

Top gozer, duidelijkheid, goede communicatie & eerlijk.
Zeker een aanrader!

Today2repair からの回答

Wat een mooie woorden man, dankjewel! 😃 Ik vind het superbelangrijk om duidelijk en eerlijk te zijn, dus gaaf dat je dat zo hebt ervaren.

Altijd welkom als er weer iets gemaakt moet worden!

Super snelle service

Super snelle service, zeer te vreden met het resultaat. Controllers hadden irritant veel stickdrift nu nergens meer last van. Na een paar dagen kreeg ik ze alweer terug super blij mee.

Today2repair からの回答

Yes! Dit is precies waarvoor ik het doe 😃 Super fijn dat je zo tevreden bent met het resultaat en dat de stickdrift verleden tijd is. Ik weet hoe irritant dat kan zijn tijdens het gamen, dus top dat alles weer soepel werkt! 🎮

Dankjewel voor je review en veel gameplezier!

5぀星のうち5の評䟡

Gio was enorm vriendelijk gebeld voor

Gio was enorm vriendelijk gebeld voor info omtrent de ps5 kreeg gelijk een afspraak binnen 3 dagen gefixt top super bedankt Gio hier moet je zijn 💯

Today2repair からの回答

Wat tof om te horen! 😃 Super bedankt voor je vertrouwen en de fijne woorden. Ik doe altijd m’n best om snel én goed te helpen, dus heel blij dat je tevreden bent over de PS5 reparatie 💪💯

Top dat je zo enthousiast bent!

5぀星のうち5の評䟡

Super blij met m'n aangepaste controller!

Het is een aardige gozer en altijd in voor een praatje, het is niet alleen zakelijk. Zakelijk gezien verstaat hij z'n vak. Helaas duurde het iets langer dan oorspronkelijk gepland, maar ik werd hierover netjes op de hoogte gehouden. Maar super tevreden met het werk wat hij heeft verricht (TMR sticks + mouseclick buttons) op m'n ps5 controller.

Ik zou iedereen aanraden om hier naar toe te gaan!

2026幎1月16日

Today2repair からの回答

Wat een toffe review om te lezen 😃 Superleuk dat je zo blij bent met je aangepaste controller, en helemaal top dat je de combinatie van gezelligheid én vakwerk waardeert. Sorry dat het iets langer duurde dan gepland, maar fijn om te horen dat je je alsnog goed geïnformeerd voelde. Geniet van je controller met die TMR sticks en mouseclicks, dat gaat sowieso gameplezier opleveren! 🎮🔥

Vandaag ps5 laten maken top werk

Vandaag ps5 laten maken top werk
En gelijk nieuwe controller besteld

Today2repair からの回答

Wat tof om te horen dat alles goed is gegaan met je PS5 én dat je meteen een nieuwe controller hebt gescoord! 😃 Super chill dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor!

Uitstekende service!

Uitstekende service!

Today2repair heeft zichzelf voor mij absoluut bewezen. De service is makkelijk en snel: je stuurt je apparaat op en in mijn geval had ik mijn PS5 Edge controller binnen een week alweer terug.

Wat ik extra waardeerde, is dat ze mij persoonlijk belden om precies vast te stellen wat het probleem was. Super aardige gast, denkt echt met je mee en doet er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen.

Voor mij zeker voor herhaling vatbaar. Aanrader! 👍

Today2repair からの回答

Wat een mega toffe review, dankjewel! 😃 Super fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de hele ervaring, van het opsturen tot het persoonlijke contact en natuurlijk het eindresultaat.

Ik vind het belangrijk om écht met je mee te denken en samen tot de beste oplossing te komen. Dus mooi dat dat zo is overgekomen!

Altijd welkom in de toekomst als er weer iets is.

ps5 overhitte

ondanks er veel gedaan en vervangen moest worden, snel klaar en werkt 10x beter!

Today2repair からの回答

Wat fijn om te horen dat je PS5 weer als een zonnetje draait! 😃 Er moest inderdaad flink wat gebeuren, maar ik ben blij dat alles nu top werkt én dat je ‘m snel terug had.

Altijd fijn om zo'n resultaat te zien na het harde werk!

Top service

Top service. Voor mn ps5 joystick Met verzend kosten gratis. Binnen een week weer terug gekregen en alles werkt naar wens

2026幎1月22日

Today2repair からの回答

Wat een heerlijke review om te lezen 😃 Super dat je PS5‑joystick gratis verzendkosten had en binnen een week weer helemaal tip‑top terug is gekomen. Fijn dat alles naar wens werkt, daar doe ik het voor!

2026幎1月22日

Today2repair からの回答

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent! 😃 Superbedankt voor je reactie, doet me echt goed.

2 ps5 controllers

Een jaar geleden heb ik via mijn lokale telefoon reparateur contact gehad met Gio over het repareren van mijn ps5 controllers. Toen waren de kinderen fel tegen. Vorige week besloten om contact op tenemen met Gio om de stickdrift te laten maken en 1 controller te laten voorzien van mouse clicks. Contact verliep heel goed, ik kreeg gelijk een verzendlabel, direct te horen wanneer de reparatie gepland stond, een belletje om de reparatie door te spreken, direct een verzendlabel voor retour. Gister direct na het ophalen de controller getest en het werkt fantastisch. Heel erg bedankt. Topper ben je!

2026幎1月21日

Today2repair からの回答

Wat een toffe en uitgebreide review zeg, echt super dat je dit wilde delen! 😃 Grappig dat je kids eerst nog twijfelden, maar ik ben blij dat je alsnog de stap hebt gezet. Heel vet ook dat je voor mouse clicks bent gegaan, dat maakt gamen echt next level!

Fijn dat alles zo soepel is verlopen en dat je blij bent met het resultaat, dat is precies waar ik het voor doe 💪

Zeer tevreden over de PS5-reparatie

Het was een hele goede ervaring omdat we eenvoudig online een afspraak konden maken. Bij aankomst werden we snel geholpen en de reparatie van de PlayStation 5 was vlot en professioneel gedaan. De medewerker was vriendelijk, nam de tijd en legde alles duidelijk uit. Je merkt dat hij weet wat hij doet en eerlijk werkt. Alles verliep soepel, daarom raad ik Today2Repair zeker aan.

2026幎1月20日

Today2repair からの回答

Wat een mooie review, dankjewel daarvoor! 😃 Supertof om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent over de reparatie én de uitleg erbij. Ik vind het belangrijk dat je niet alleen geholpen wordt, maar ook precies weet wat er gebeurt.

Altijd fijn om zulke positieve ervaringen terug te krijgen!

Hij is heel vriendelijk

Hij is heel vriendelijk, levert goede service en je mag daar meteen je controller testen. Fijne ervaring

2026幎1月20日

Today2repair からの回答

Ah wat top om te horen! 😃 Fijn dat je het zo hebt ervaren en dat je meteen even kon testen, dat vind ik zelf ook belangrijk, je moet meteen kunnen zien dat alles weer werkt zoals het hoort 💪

10/10 reparatie heel snel gedaan en ik

10/10 reparatie heel snel gedaan en ik heb alles live kunnen meekijken stick drift gefixed dankje wel zeker aangeraden voor reparatie en ander onderhoud thanks gio en je team top resultaat

2026幎1月15日

Today2repair からの回答

Echt super bedankt voor je dikke 10/10 review! 😃 Zo tof dat je live hebt meegekeken met de reparatie, ik vind het altijd leuk om te laten zien wat er precies gebeurt. En mooi dat die stick drift nu eindelijk gefixt is 💪

Altijd welkom voor onderhoud of andere reparaties!

Super bedrijf als het gaat om PS5 en

Super bedrijf als het gaat om PS5 en PS5 controllers.
Ik had al eens een controller laten repareren maar nu had ik er 2 opgestuurd met stickdrift.
Ditmaal gekozen voor TMR sticks en jonguh wat een verschil hij reageert super op bewegingen en zelfs de batterij gaat langer nee nu.
Het contact is ook super je krijgt netjes een belletje en eventuele extra opties worden besproken.
Verzenden gaat ook supersnel.

Ga zo door Gio👊🏌

2026幎1月8日

Today2repair からの回答

Heerlijk om te lezen dit! 😃 Echt tof dat je het verschil merkt met die TMR sticks, die upgrade maakt het gamen echt een stuk strakker, en dat je batterij nu ook langer meegaat is mooi meegenomen!

Superfijn dat alles van contact tot verzending goed is bevallen. Ik blijf m’n best doen om dit niveau vast te houden 💪👊🏌

Top service!
Binnen een uurtje was mijn ps5 weer schoon.

2026幎1月6日

Today2repair からの回答

Wat lekker om te horen! 😃 Binnen een uurtje weer fris en schoon, zo hoort het ook 💚🎮

Thanks voor je vertrouwen en je reactie, ik sta altijd voor je klaar als je PS5 of iets anders weer wat liefde nodig heeft.

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐
Ik ben enorm tevreden met mijn SCUF controller. De kwaliteit voelt direct premium aan en alles werkt perfect. De knoppen reageren snel en liggen comfortabel in de hand, wat echt een verschil maakt tijdens het gamen. Je merkt dat dit een controller is die gemaakt is voor performance.

Daarnaast was ook de ontvangst en levering top. Alles was netjes en zorgvuldig verpakt, en de controller zag er bij aankomst precies zo uit als verwacht. De eerste indruk was meteen heel professioneel.

Kortom: uitstekende kwaliteit, fijne game-ervaring en een perfecte ontvangst. Absoluut een aanrader voor iedereen die zijn gameplay naar een hoger niveau wil tillen!

2026幎1月7日

Today2repair からの回答

Wat een heerlijke review om te lezen 😃 Supertof dat je zo tevreden bent met je SCUF controller en dat je meteen het verschil voelt tijdens het gamen, daar doen we het voor! 🎮

Ook fijn om te horen dat de levering en verpakking helemaal naar wens waren. Ik steek veel liefde en zorg in alles wat de deur uitgaat, dus dit soort reacties maken me echt blij.

Bedankt voor je vertrouwen en mooie woorden!

Top service

Top service! Top werk geleverd. Beste TMR sticks! Ik had eerst Hall Effect erin van AIM maar de TMR sticks van Gio (Gulikit) zijn magisch!

2026幎1月5日

Today2repair からの回答

Wat vet om te horen dat je zo blij bent met de TMR sticks! 🔥 Super tof dat je het verschil merkt met de Hall Effect van AIM, ik heb zelf ook echt een zwak voor die Gulikit sticks 😃 Ze doen echt wonderen voor je gameplay.

Dankjewel voor je vertrouwen en support!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。