Heel transparant naar de klant toe en een hele fijne jongeman die de juiste kennis beschikt om de upgrades voor de joysticks uit te laten voeren. PlayStation ook een grondige schoonmaakbeurt laten d... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Top service en communicatie. Afspraak op maandag gemaakt voor mijn ps5, schoonmaken + liquid metal vervangen. Ik kon dinsdag langskomen en donderdag weer ophalen. Via app Gio benaderd en kreeg ge... ãã£ãšèŠã
Beetje later als gepland, maar zou nog een review plaatsen hier is die dan. Gio Nogmaals bedankt voor het fixen van de ps5 van Luca, en dat we zo snel terecht konden. We hebben allebei een ha... ãã£ãšèŠã
Gio had hele goed service de kwaliteit was erg goed, hij was heel sociaal en snel in PlayStations maken. De locatie was ook erg makkelijk hij gaf aan waar en hoe ik er kwam.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
âïžâïžâïžâïžâïž
âïžâïžâïžâïžâïž
Ik ben enorm tevreden met mijn SCUF controller. De kwaliteit voelt direct premium aan en alles werkt perfect. De knoppen reageren snel en liggen comfortabel in de hand, wat echt een verschil maakt tijdens het gamen. Je merkt dat dit een controller is die gemaakt is voor performance.
Daarnaast was ook de ontvangst en levering top. Alles was netjes en zorgvuldig verpakt, en de controller zag er bij aankomst precies zo uit als verwacht. De eerste indruk was meteen heel professioneel.
Kortom: uitstekende kwaliteit, fijne game-ervaring en een perfecte ontvangst. Absoluut een aanrader voor iedereen die zijn gameplay naar een hoger niveau wil tillen!

Top service
Top service! Top werk geleverd. Beste TMR sticks! Ik had eerst Hall Effect erin van AIM maar de TMR sticks van Gio (Gulikit) zijn magisch!

Today2repair ããã®åç
Beste repareur van het land
De repareur praat met je en is geintreseerd in jou en je vragen doet ze werk goed en geeft tips.

PS5 controller met stickdrift
PS5 controller met stickdrift laten maken.
Snelle antwoorden, en snelle reparatie en levering.

Ps5 hdmi poort laten reparen
Ps5 hdmi poort laten reparen, echt super fijne service, snel en heel erg aardige eigenaar Gio.
Goeie prijs.

Ps5 fan kabel
Gio dank je voor de reparatie van de fan kabel van mijn ps5 ik ben echt blij goed geholpen en vriendelijk. Hij staat echt klaar voor zijn klanten. Topper ben je

Today2repair ããã®åç
Scherm van mijn Apple iPad latenâŠ
Scherm van mijn Apple iPad laten vervangen bij Today2Repair. Goede en duidelijke communicatie, snelle service en het scherm is netjes en vakkundig vervangen.
Zeker een aanrader!

Geweldige service
Ik heb me scuf controller laten maken bij gio, hij reageert super snel. Geeft eerlijk prijzen en is echt heel vriendelijk.
Top service

Today2repair ããã®åç
Wij zijn super blij met de reparatieâŠ
Wij zijn super blij met de reparatie want de joystick krijgt geen stick drifts meer

Today2repair ããã®åç
aanrader vriedelijk en weet wat hij doet ð
vandaag langs geweest 1u 30 min gereden van BE voor een deep clean van mijn PS5 super kerel vriendelijk behulpzaam een echte aanrader !

Goede service en prijs.
Snelle reacties, duidelijke afspraken en goede planning.

Hdmi poort reparatie
Mijn hdmi poort was kapot en toen appte ik today2repair. In minder dan een dag reageerde hij en hielp me dus voor de klanten service al 5 sterren. Het duurde 30-60 minuten zoals hij het al gezegd. En mijn ps5 is nu helemaal goed. Als je apparaat stuk is. Is today2repair echt een aanrader!

Reparatie Stickdrift PS5-controller
Zeer goede ontvangst van een erg vriendelijke jongeman. Is heel open en transparant, waarbij je zelfs mag kijken naar de reparatie.
Wij kwamen voor de "stickdrift" van een PS5-controller en dit is vakkundig gedaan, met garantie.
Mijn zoon is weer tevreden en tegen een schappelijke prijs.
Hiernaast doet hij nog meerdere reparaties van onder meer Consoles, Telefoons, Tablets etcetera.

Leuke professionele ervaring
Ik kwam hier om mijn Playstation 5 te repareren. Moest het liquid metal laten vervangen en Gio ging rigoreus de schoonmaak aan. Legde ook tot in detail uit wat hij deed en waarom welk onderdeel open gemaakt moest worden. Hij heeft een knus, professionele opzet en je wordt vriendelijk ontvangen. Mocht ik ook nog een issue hebben dan kom ik hier zeker terug.

Super fijne service
Super fijne service, communicatie is goed. Erg makkelijk en snel afgehandeld!

Super vriendelijk guy
Super vriendelijk guy, heeft ons goed en snel geholpen. Ps5 van me zoon werkt weer. We zijn blij !!

Ps5 scuff TMR sticks
Scuff controller opgestuurd ivm stickdrift en vervanger door TMR sticks. Geen last meer van stickdrift!
Alles kan via app besproken worden, dit is erg fijn!
Aanrader!

Ik heb mijn PlayStation 4 latenâŠ
Ik heb mijn PlayStation 4 laten repareren omdat de HDMI-poort kapot was. Ik werd supervriendelijk geholpen en kreeg meteen de keuze om te wachten of later terug te komen. Binnen een uur kon ik mijn PlayStation alweer ophalen, helemaal gemaakt! Snelle service, eerlijke communicatie en topkwaliteit reparatie. Ga zo door!

Today2repair ããã®åç
Snel en goed gerepareerd en schoon gemaakt
Hij was snel klaar me playstation is weer helemaal schoon en ik kan weer goed spelen daarom 5 sterren

Super service
Super service! Erg duidelijk over wanneer de reparatie klaar is en overlegt netjes de mogelijkheden. Verder qua reparatie is het niet normaal alles werkt weer tip top.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã