Virkelig imponerende, hvor hurtig de rykkede ud efter vores fÞrste kontakt. De fik lynhurtig et overblik over udfordringerne ved tagkapslerne og fik lÞst vores problem. Vi blev hele vejen lÞbende info... ãã£ãšèŠã
Vi har og er sÃ¥ glade for deres fantastiske arbejde og flinke medarbejdere vi har haft pÃ¥ besÞg under vores forsikringsskade. En varm anbefaling herfra âïžð€©
Virkelig ringe. VÊlg ikke dette firma, hvis i Þnsker at fÃ¥ et tilbud fra dem, eller vil have udfÞrt arbejde af dem ! De vendte aldrig tilbage pÃ¥ et forespÞrgsel vdr stormskade pÃ¥ huset. De... ãã£ãšèŠã
Vi har benyttet TÞnnes & Ulstrup TÞmrerforretning i forbindelse med udskiftning af vinduer, og kan kun sende de varmeste anbefalinger. Prisen var god og tilbuddet holdt, servicen var helt i top og v... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Har du brug for en tÞmrer til en tilbygning eller andet tÞmrerarbejde? Så kontakt os. Vi er specialiseret i tilbygning, ombygning og renovering af parcelhuse. Få et tilbud!
Flegmade 11F, 7100, Vejle, ãã³ããŒã¯
- toennes-ulstrup.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Vi har fÃ¥et lavet en totalrenovering afâŠ
Vi har fået lavet en totalrenovering af TÞnnes & Ulstrup. Fantastisk stykke arbejde de har lavet i vores hus. De har hele vejen igennem vÊret pålidelige, strukturerede og meget kompetente! KÊmpe stor anbefaling herfra.
Nye vinduer til topkarakterer
Prisen var god og tilbuddet holdt, servicen var helt i top og vi har kun mÞdt flinke folk, klare aftaler og godt håndvÊrk.
STOR TAK!
Kunne nemt give 10 stjerner !!!!!
Har altid brugt TÞnnes & Ulstrup Vejle. Kan kun varmt anbefale dem. 100% flot arbejde. Alt i orden til mindste detalje og meget behageligt personale der overholder hvad der skal laves. Har sans for den mindste detalje og rydder pÊnt op efter sig. Hvis der kunne gives flere stjerner, skulle de have det.
Varm anbefaling herfra!