Zeer goede persoonlijke service! Bestelde product was niet aanwezig, werd daarover gebeld en later ook geappt dat het toch beschikbaar was. 👌🏻
レビュアーのコメントを見てみましょう
Dit is precies waarom ik kleding bestel bij de kleine ondernemers. Vriendelijk, klantvriendelijk en hartelijk! Onze bestelling moest via België komen. Er was iets fout gegaan bij de leverancier. Ze h... もっと見る
Ontzettend vriendelijke mensen die erg goed geholpen hebben met onze keuze. Wij kwamen voor een gender reveal in de winkel en hadden twee setjes uitgekozen. Heel discreet hebben ze aan de hand v... もっと見る
Joyce en Berdine zijn erg behulpzaam en nemen de tijd voor je. Ze hebben bij Tokkelientje veel toffe merken en een hele fijne service. Wij blijven terugkomen!
企業情報
当該企業による記述
Tokkelientje is een conceptstore voor duurzame kinderkleding, babykleding, accessoires, speelgoed en meer. Wij hebben een groot aanbod kinderkleding online voor kids van 0 tot 12 jaar. Ook vind je bij ons diverse essentials voor ouders, zoals luierstassen, hydrofiele doeken en andere accessoires.
連絡先
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Het was gratis ophalen en omdat ik in de buurt woon, dit ook gedaan. Pakje stond netjes klaar, dus ook zo weer de deur uit.
Topservice!
Prachtige kleren, mooi ingepakt en snel geleverd! Daarenboven een mooie attentie erbij gekregen voor een volgende bestelling :).
Ik wordt altijd zo fijn geholpen!!
Goede sevice
Super leuk verpakt
Toen ik belde over iets werd ik goed en to the point geholpen!
Gewoon hartstikke leuke winkel!
Ga graag eens naar de stenen winkel,de webwinkel is al een plaatje
Leuke outfits
Leuke kleertjes, duidelijke beschrijving en foto’s. Snelle verzending en goed verpakt.
Goede communicatie en snelle verzending
Mooie kinderkleding, goede service!
Online kleding besteld voor mijn zoon van 7 jaar oud. Toen bleek dat de maat toch niet meer beschikbaar was, werd telefonisch contact opgenomen voor overleg. Heel fijn!
Snelle levering, producten zoals getoond op de site en nog een persoonlijk kaartje erbij, heel leuk.
Klein kadootje bij bestelde jas
Ik kwam een bestelde jas voor mijn dochter ophalen, maar was net te laat. De verkoopster stond net buiten en excuseerde zich heel lief. Toen ik de volgende dag wel de jas op tijd kwam ophalen zat er een heel lief kaartje en zelfs een klein kadootje bij de jas, echt zo attent.
Uitstekend!
Snel verzonden, netjes verpakt en een lief persoonlijk kaartje erbij! Heel blij met de aankoop!
Super
Super! Ik heb als opmerking bij de bestelling gevraagd of ze een briefje met tekst bij de bestelling wouden doen aangezien het een kadootje was.
Heel leuk dit kaartje geschreven met de tekst.
Super bedankt!
Snelle bezorging en leuk ingepakt
Snelle bezorging en leuk ingepakt. Maar bovenal: prachtige kleertjes.
Mooie producten
Mooie producten. Goede kwaliteit en genoeg aanbod van speelgoed en kinderkleding. Er vriendelijk en behulpzaam personeel.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。