Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Tolk4u. Der har vÊret god kommunikation, venlighed og en professionel tilgang hele vejen igennem. Man mÊrker hurtigt, at der er styr pÃ¥ tingene, og at... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bardzo solidna firma... W peÅni jestem zadowolony z tÅumaczeÅ oraz pomocy w rozliczeniu z skat. PosiadajÄ duÅŒÄ wiedzÄ odnoÅnie ÅwiadczeÅ i wszystkiego co jest potrzebne do ÅŒycia i pracy w Danii.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg fik hjÊlp fra Talk4You til at lave Êndringer pÃ¥ SKATâs hjemmeside, og det var en rigtig god oplevelse. Alt blev gjort meget professionelt. Jeg fÞlte mig tryg hele vejen igennem. Kan varmt anbefale... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tolk4u spidskompetencer er bogfÞring og regnskab, tolkearbejde, rådgivning i forhold til udenlandsk arbejdskraft i Danmark for private og erhverv. Vi tolker polsk/dansk og dansk/polsk.
Telegade 1, 2630, Taastrup, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Tolk4u.
Der har vÊret god kommunikation, venlighed og en professionel tilgang hele vejen igennem. Man mÊrker hurtigt, at der er styr på tingene, og at der bliver taget ansvar for en god service.
Kan klart anbefales.
5 stjerner herfra.

Tolk4u ããã®åç
Jeg fik hjÊlp fra Talk4You til at lave Êndringer pÃ¥ SKATâs hjemmeside, og det var en rigtig god oplevelse. Alt blev gjort meget professionelt. Jeg fÞlte mig tryg hele vejen igennem. Kan varmt anbefales!

Zawsze moÅŒna liczyÄ na pomoc, podpowiedź . Super firma

Tolk4u ããã®åç
A highly recommendable accounting firm. Communication is always fast and professional, and all matters are explained clearly and without delay. The service is reliable, timely, and provides a strong sense of security regarding financial matters. The high quality of their work ensures a smooth, stress-free cooperation. Definitely worth choosing.

Tolk4u ããã®åç
Jeg fik en rigtig god og meget hurtig service til en haste opgave.
Michal var let tilgÊngelig og meget hjÊlpsom.

Tolk4u ããã®åç
tusin tak for hjaelpen.jeg er meget tilfreds, fordi jeg har et problem med sproget .kh.

Tolk4u ããã®åç
Professional service, effective communication with the customer and assistance in solving problems.

Tolk4u ããã®åç
En god og oprigtig person, han vil altid rådgive og hjÊlpe, hvis det er nÞdvendigt.

Tolk4u ããã®åç
Jeg blev lyttet til uden at fÞle jeg âtrang mig pÃ¥â, da den profesionelle tilgang gjorde, at jeg fÞlte mig 100% komfortabel. Alt blev tager hÃ¥nd om og organiseret for mig, og jeg fik en stÞrre forstÃ¥else for, hvordan jeg selv skal agere fremover. 10 stjerner!!

Tolk4u ããã®åç
MichaÅ will always help, always talk and advise, I recommend him Regards

Tolk4u ããã®åç
Bardzo miÅa obsÅuga klienta przez pracowników i szybko dzialajaca
Bardzo solidna firma...
W peÅni jestem zadowolony z tÅumaczeÅ oraz pomocy w rozliczeniu z skat.
PosiadajÄ
duÅŒÄ