Altijd gezonde katjes groot gemak van de automatische bestelling/abonnement. Ze vinden de brokjes én de pate erg lekker, speeltjes worden ook met groot enthousiasme ontvangen. Zowel de kittenbrokken a... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ontzettend fijne kattenbakvulling, wat met 4 katten echt heel belangrijk is. Het abonnement is ideaal, zeker omdat je ook zendingen kunt overslaan of uitstellen als je nog genoeg op voorraad hebt. Wij... ãã£ãšèŠã
Snelle levering via goede pakketdienst en goed verpakt. Via zooplus bijna altijd kapotte verpakkingen via DPD. Eten valt heel goed in de smaak bij de katten
Dit zijn superlekkere en gezonde kattenbrokjes die AL mijn 5 katten lekker vinden. Snel bezorgd. Goede communicatie--ik kon mijn bestelling exact volgen vanaf het moment dat ik hem plaatste. Heel fijn... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Tommie the Cat ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
𥩠Overheerlijke en gezonde voeding
ð¥ 100% graanvrije brokken
ðº 0% suiker of fillers zoals soja
ð Bomvol vers vlees of vis
ðŸ Premium klonterende kattenbakvulling
ð§¶ Elke maand een leuke surprise
ðž Scherpe en aantrekkelijke prijzen
ð Bezorgd wanneer het jou uitkomt
ðª Maandelijks te wijzigen of opzegbaar
Wil jij ook een happy cat? Probeer onze boxen nu uit met een flinke korting op de eerste box!
Tommie the Cat
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

- ð¥ Overheerlijke graanvrije kattenvoeding, premium kattengrit & surprises ð§¶
- Al onze droogvoeding is graanvrij en zit bomvol vers vlees en vis. Onze natvoeding is puur en vers en bevat geen slechte toevoegingen zoals soja of suiker. Onze kattenbakvulling is van de hoogst verkrijgbare kwaliteit natuurlijk bentoniet. Het resultaat? 100% stofvrije, ultra klonterende kattenbakvulling die zeer lang mee gaat en nooit vieze geurtjes geeft. Wij voegen maandelijks wisselende surprises toe aan onze boxen, alles voor jouw happy cat!
- 𥩠Bomvol met vers vlees, vis, groenten & fruit ð
- Onze brokken zit bomvol vers vlees en vis en bevat belangrijke groenten, fruit en vitaminen. Dit is niet alleen super gezond, maar is ook nog eens veel lekkerder. 100% smulgarantie! In natvoer wordt vaak suiker of opvulling zoals soja toegevoegd. Wij weigeren dit. De natvoeding bestaat uit een zeer hoog percentage vlees of vis. Nom nom nom, smullen geblazen!
- ðª Geleverd bij jouw thuis in jouw maandelijkse box! ðŸ
- Happy baasje, happy cat? Zeker weten! Daar zorgen wij voor: nooit meer zorgen dat je iets vergeten bent te bestellen en nooit meer sjouwen. Wij bezorgen jouw box thuis, wanneer het jouw uitkomt. Wil je iets wijzigen, de levering uitstellen of zelfs annuleren? Geen probleem, dit kun je een aantal dagen van tevoren nog aan ons doorgeven!
- ðŒ 100% happy cat garantie ð»
- Onze producten zorgen voor een glanzende vacht, betere spiermassa, verbetering aan het gebit en voor meer energie. Alles voor jouw happy cat! En uiteraard ook voor een happy baasje. Onze kattenbakvulling gaat lang mee en is makkelijk op te ruimen. Nooit meer vieze geurtjes dus! 100% happy garantie!
100% happy cat garantie
Alles voor jouw happy cat!

ð Healthy en tasty voeding
ð± Graan-, suiker- en sojavrij
âš Altijd een schone en frisse bak
ð Nooit meer vieze geurtjes in huis
ð§¶ Elke maand een leuke surprise
ð Altijd op tijd thuisbezorgd
ðª Maandelijks opzegbaar
Alles voor jouw happy cat!
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Makkelijk nooit meer zonder kattegrit
Makkelijk nooit meer zonder kattegrit. Alleen jammer dat als je een abonnement hebt, er geen cadeautje voor kat meer bij zit.
Super service en altijd bereid om meeâŠ
Super service en altijd bereid om mee te denken!
Ik ben erg blij met de kattenbakvulling
Ik ben erg blij met de kattenbakvulling. Het stuift minder wat ik erg fijn vindt en er is minder uitloop van het grit.
DHL bezorging liep vast ,duurde érgâŠ
DHL bezorging liep vast ,duurde érg lang en de poes is gék op de brokjes maar laat de blikjes staanâŠ,.,.
Snelle levering, de volgende dag al!
Kattekind vindt het eten heerlijk. Ze is stokoud, zeer kritisch en tandloos, maar Tommie the cat eet ze.
Goed en snel geleverd
Ik heb 4 zakken van Tommie the catâŠ
Ik heb 4 zakken van Tommie the cat besteld, omdat ik zulke goede reviews zag. Mijn kat vindt elk ander kattengrind prima, alleen was ik zelf op zoek naar grind met minder uitloop. Binnen 2 dagen dat ik Tommie the cat gebruik wil mijn kat niet meer op de kattenbak en is hij niet meer âkatten bak zindelijkâ. Nogmaals mijn kat is bij geen enkel ander grind kieskeurig.
Snelle levering en de poezen zijn dolâŠ
Snelle levering en de poezen zijn dol op de brokjes ðð¯ð¯
Ik koop altijd de kattenbakvulling vanâŠ
Ik koop altijd de kattenbakvulling van tommy the cat! Superspul, geen stof, geen troep op de grond.
De kat vind het lekker, maar het kan verder beter.
Mijn kat is groot fan van de brokjes en het natvoer. Ze eet er goed van, terwijl ze ander voer maar matig at. Het enige wat ik jammer vind is dat de zak niet hersluitbaar is.
De kat is geen fan van de kattenbakvulling, ze weigert gewoon op de kattenbak te gaan. Ik heb de vulling doorgegeven aan een vriendin, maar haar kat vind het ook niks.
Verder worden de spullen snel geleverd en vind ik het abonnement erg handig.
De katten zijn echt gek op de productenâŠ
De katten zijn echt gek op de producten van Tommy! Ik merk ook echt dat ze goed eten, poepen en een hele zachte vacht hebben gekregen na een maandje.
Ik was eerst scepties er over maar benâŠ
Ik was eerst scepties er over maar ben wel tevreden er over loopt wel nog wat uit de bak je vind wel hier en daar in het hele huis dat fijne grint
Maar heb veel minder weg te gooien vandaar dat ik een abonnement hebt genomen
Ik zou zeggen ga het zelf ook proberen je krijgt geen spijt geen nare geurtjes goede ballen na urine productie en ik laat het bezorgen bij afhaal punt daar haal ik het op met een karretje omdat het pakket best wel zwaar is
Geen sterke babypoeder geur, gewoon geen kattebak geur en dus valt hij minder op.
Onze kattenbak staat in de hal bij de voordeur. En zodra onze poes hem gebruikt had hing er een niet prettige geur in de hal. Nu met jullie grit met babypoeder geur is de geur weg. En de klonten zijn erg makkelijk weg te scheppen.
Fantastisch natvoer
Fantastisch natvoer, mijn kat is er gek op. Het ruikt ook heel erg lekker! Het droogvoer moet ik nog proberen.
Snel geleverd en leuk een extraatje meegestuurd in de doos.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã