Tommie the Cat レビュヌ

1,363
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Altijd gezonde katjes groot gemak van de automatische bestelling/abonnement. Ze vinden de brokjes én de pate erg lekker, speeltjes worden ook met groot enthousiasme ontvangen. Zowel de kittenbrokken a... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ontzettend fijne kattenbakvulling, wat met 4 katten echt heel belangrijk is. Het abonnement is ideaal, zeker omdat je ook zendingen kunt overslaan of uitstellen als je nog genoeg op voorraad hebt. Wij... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering via goede pakketdienst en goed verpakt. Via zooplus bijna altijd kapotte verpakkingen via DPD. Eten valt heel goed in de smaak bij de katten

5぀星のうち5の評䟡

Dit zijn superlekkere en gezonde kattenbrokjes die AL mijn 5 katten lekker vinden. Snel bezorgd. Goede communicatie--ik kon mijn bestelling exact volgen vanaf het moment dat ik hem plaatste. Heel fijn... もっず芋る

䌁業情報

1. ペットショップ

Tommie the Cat に぀いお

圓該䌁業による蚘述

De maandelijkse box met de allerbeste producten voor jouw kat!🎁

🥩 Overheerlijke en gezonde voeding
🥕 100% graanvrije brokken
😺 0% suiker of fillers zoals soja
🐟 Bomvol vers vlees of vis
🐟 Premium klonterende kattenbakvulling
🧶 Elke maand een leuke surprise
💞 Scherpe en aantrekkelijke prijzen
🏠 Bezorgd wanneer het jou uitkomt
💪 Maandelijks te wijzigen of opzegbaar

Wil jij ook een happy cat? Probeer onze boxen nu uit met een flinke korting op de eerste box!

Probeer nu!

Tommie the Cat

圓該䌁業による蚘述

🥕 Overheerlijke graanvrije kattenvoeding, premium kattengrit & surprises 🧶
Al onze droogvoeding is graanvrij en zit bomvol vers vlees en vis. Onze natvoeding is puur en vers en bevat geen slechte toevoegingen zoals soja of suiker. Onze kattenbakvulling is van de hoogst verkrijgbare kwaliteit natuurlijk bentoniet. Het resultaat? 100% stofvrije, ultra klonterende kattenbakvulling die zeer lang mee gaat en nooit vieze geurtjes geeft. Wij voegen maandelijks wisselende surprises toe aan onze boxen, alles voor jouw happy cat!
🥩 Bomvol met vers vlees, vis, groenten & fruit 🐟
Onze brokken zit bomvol vers vlees en vis en bevat belangrijke groenten, fruit en vitaminen. Dit is niet alleen super gezond, maar is ook nog eens veel lekkerder. 100% smulgarantie! In natvoer wordt vaak suiker of opvulling zoals soja toegevoegd. Wij weigeren dit. De natvoeding bestaat uit een zeer hoog percentage vlees of vis. Nom nom nom, smullen geblazen!
🚪 Geleverd bij jouw thuis in jouw maandelijkse box! 🐟
Happy baasje, happy cat? Zeker weten! Daar zorgen wij voor: nooit meer zorgen dat je iets vergeten bent te bestellen en nooit meer sjouwen. Wij bezorgen jouw box thuis, wanneer het jouw uitkomt. Wil je iets wijzigen, de levering uitstellen of zelfs annuleren? Geen probleem, dit kun je een aantal dagen van tevoren nog aan ons doorgeven!
😌 100% happy cat garantie 😻
Onze producten zorgen voor een glanzende vacht, betere spiermassa, verbetering aan het gebit en voor meer energie. Alles voor jouw happy cat! En uiteraard ook voor een happy baasje. Onze kattenbakvulling gaat lang mee en is makkelijk op te ruimen. Nooit meer vieze geurtjes dus! 100% happy garantie!

100% happy cat garantie

😺 100% smulgarantie!
🍗 Healthy en tasty voeding
🌱 Graan-, suiker- en sojavrij
✹ Altijd een schone en frisse bak
💎 Nooit meer vieze geurtjes in huis
🧶 Elke maand een leuke surprise
🏠 Altijd op tijd thuisbezorgd
💪 Maandelijks opzegbaar

Alles voor jouw happy cat!

Krijg ook een happy cat!

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 526ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Ik heb 4 zakken van Tommie the cat

Ik heb 4 zakken van Tommie the cat besteld, omdat ik zulke goede reviews zag. Mijn kat vindt elk ander kattengrind prima, alleen was ik zelf op zoek naar grind met minder uitloop. Binnen 2 dagen dat ik Tommie the cat gebruik wil mijn kat niet meer op de kattenbak en is hij niet meer “katten bak zindelijk”. Nogmaals mijn kat is bij geen enkel ander grind kieskeurig.

2026幎9月18日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち3の評䟡

De kat vind het lekker, maar het kan verder beter.

Mijn kat is groot fan van de brokjes en het natvoer. Ze eet er goed van, terwijl ze ander voer maar matig at. Het enige wat ik jammer vind is dat de zak niet hersluitbaar is.
De kat is geen fan van de kattenbakvulling, ze weigert gewoon op de kattenbak te gaan. Ik heb de vulling doorgegeven aan een vriendin, maar haar kat vind het ook niks.

Verder worden de spullen snel geleverd en vind ik het abonnement erg handig.

2026幎9月9日
5぀星のうち5の評䟡

Ik was eerst scepties er over maar ben

Ik was eerst scepties er over maar ben wel tevreden er over loopt wel nog wat uit de bak je vind wel hier en daar in het hele huis dat fijne grint
Maar heb veel minder weg te gooien vandaar dat ik een abonnement hebt genomen
Ik zou zeggen ga het zelf ook proberen je krijgt geen spijt geen nare geurtjes goede ballen na urine productie en ik laat het bezorgen bij afhaal punt daar haal ik het op met een karretje omdat het pakket best wel zwaar is

2026幎8月24日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス