Altijd gezonde katjes groot gemak van de automatische bestelling/abonnement. Ze vinden de brokjes én de pate erg lekker, speeltjes worden ook met groot enthousiasme ontvangen. Zowel de kittenbrokken a... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Mijn kat is helaas geen fan van de brokjes en paté, maar de liquid snacks en mousses vindt hij heerlijk. Daarnaast is de communicatie altijd snel, vriendelijk en behulpzaam. Dat waardeer ik erg.
Ontzettend fijne kattenbakvulling, wat met 4 katten echt heel belangrijk is. Het abonnement is ideaal, zeker omdat je ook zendingen kunt overslaan of uitstellen als je nog genoeg op voorraad hebt. Wij... もっと見る
Snelle levering via goede pakketdienst en goed verpakt. Via zooplus bijna altijd kapotte verpakkingen via DPD. Eten valt heel goed in de smaak bij de katten
企業情報
Tommie the Cat について
当該企業による記述
🥩 Overheerlijke en gezonde voeding
🥕 100% graanvrije brokken
😺 0% suiker of fillers zoals soja
🐟 Bomvol vers vlees of vis
🐾 Premium klonterende kattenbakvulling
🧶 Elke maand een leuke surprise
💸 Scherpe en aantrekkelijke prijzen
🏠 Bezorgd wanneer het jou uitkomt
💪 Maandelijks te wijzigen of opzegbaar
Wil jij ook een happy cat? Probeer onze boxen nu uit met een flinke korting op de eerste box!
Tommie the Cat
当該企業による記述

- 🥕 Overheerlijke graanvrije kattenvoeding, premium kattengrit & surprises 🧶
- Al onze droogvoeding is graanvrij en zit bomvol vers vlees en vis. Onze natvoeding is puur en vers en bevat geen slechte toevoegingen zoals soja of suiker. Onze kattenbakvulling is van de hoogst verkrijgbare kwaliteit natuurlijk bentoniet. Het resultaat? 100% stofvrije, ultra klonterende kattenbakvulling die zeer lang mee gaat en nooit vieze geurtjes geeft. Wij voegen maandelijks wisselende surprises toe aan onze boxen, alles voor jouw happy cat!
- 🥩 Bomvol met vers vlees, vis, groenten & fruit 🐟
- Onze brokken zit bomvol vers vlees en vis en bevat belangrijke groenten, fruit en vitaminen. Dit is niet alleen super gezond, maar is ook nog eens veel lekkerder. 100% smulgarantie! In natvoer wordt vaak suiker of opvulling zoals soja toegevoegd. Wij weigeren dit. De natvoeding bestaat uit een zeer hoog percentage vlees of vis. Nom nom nom, smullen geblazen!
- 🚪 Geleverd bij jouw thuis in jouw maandelijkse box! 🐾
- Happy baasje, happy cat? Zeker weten! Daar zorgen wij voor: nooit meer zorgen dat je iets vergeten bent te bestellen en nooit meer sjouwen. Wij bezorgen jouw box thuis, wanneer het jouw uitkomt. Wil je iets wijzigen, de levering uitstellen of zelfs annuleren? Geen probleem, dit kun je een aantal dagen van tevoren nog aan ons doorgeven!
- 😼 100% happy cat garantie 😻
- Onze producten zorgen voor een glanzende vacht, betere spiermassa, verbetering aan het gebit en voor meer energie. Alles voor jouw happy cat! En uiteraard ook voor een happy baasje. Onze kattenbakvulling gaat lang mee en is makkelijk op te ruimen. Nooit meer vieze geurtjes dus! 100% happy garantie!
100% happy cat garantie
Alles voor jouw happy cat!

🍗 Healthy en tasty voeding
🌱 Graan-, suiker- en sojavrij
✨ Altijd een schone en frisse bak
💎 Nooit meer vieze geurtjes in huis
🧶 Elke maand een leuke surprise
🏠 Altijd op tijd thuisbezorgd
💪 Maandelijks opzegbaar
Alles voor jouw happy cat!
連絡先
ネガティブなレビューの 30%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
De enigste kattenbakkorrel waar mijn…
De enigste kattenbakkorrel waar mijn kat zijn behoefte op doet. Alle merken geprobeerd niks was goed genoeg,( hij ging altijd naast de kattenbak poepen) volgens Skittles. Tot iemand mij een zak Tommy the cat gaf om te proberen.
Het was meteen goed! Nooit geen problemen meer. Het loopt wel erg uit, maar oke de stofzuiger is geduldig.
Bestelling word netjes geleverd
Keurig en snel het juiste product…
Keurig en snel het juiste product afgeleverd. En het zijn goede biologisch afbreekbare kattenkorels voor in de kattenbak; mochten van mij wel iets fijner zijn..
Zeer te vreden
Handige abonnementen en topservice
Goed assortiment, snelle levering en handige abonnementen. Ik bestel nu al enige tijd de biologisch afbreekbare korrels. Qua gewicht een stuk lichter dan de kleikorrels. De klantenservice is fantastisch: altijd supersnel, persoonlijk, en vriendelijk reactie.
Goede kwaliteit, verbetering mogelijk vd levering
Goede kwaliteit grind. Verbeterpunten: nogal stoffig bij het omscheppen, en levering: het gaat TE VAAK naar een afgiftepunt !! Terwijk de voorkeur voor de deur achterlaten is, of bij 1 van mijn 20 buren. Grind halen is te zwaar op de fiets !!
De speeltjes zijn geweldig
Levering is top!
Kattenbakvulling is top
Brokjes zijn prima
Voerbakjes zijn zooo mooi
Speeltjes zijn mijn favoriet! Katten zijn er gek op, spelen er echt mee en ik vind ze beeldschoon!
nieuwe katsteentjes
de groen katsteeentjes vind ik goed nu ook de zwarte zakken besteld , ga t later ervaren wat ik en de katten ervan vinden .
Uit liefde voor mijn kat Jack
Ik kreeg wat ik had besteld, meteen de volgende dag. Er zaten wat cadeautjes bij voor mijn kat Jack. Niet zomaar, maar op hem afgestemd.
De katten vinden de brokken heerlijk!
De katten vinden de brokken en de snacks heerlijk!! De beestjes zijn gezond en hebben een mooie vacht. De levering gaat ook netjes. Voor vragen heb ik Tommie the Cat een keer via app benaderd, waarbij ik snel en prettig antwoord kreeg. Een aanrader, erg blij mee!
Lekker snel geleverd alleen de bezorger…
Lekker snel geleverd alleen de bezorger was minder blij( gewicht verpakking)😁
Katten vinden het grind prettig
Katten vinden het grind prettig, brokjes vinden ze echt lekker net als liquid snack. Daarnaast snelle bezorging.
Snel geleverd tot nu toe beval het de…
Snel geleverd tot nu toe beval het de katten zijn ook tevredej.
Een aanrader!!
Tevreden over de spullen die ik aanschaff en hoe zorgvuldig het verpakt is. Soms ook een leuk extraatje ter promotie. Transparant met de meldingen. Erg tevreden.
Goed product werkt goed
Heel tevreden klant!
Kattengrit snel geleverd in stevige dozen. Kwaliteit zéér goed, zoals gewoonlijk. 1 van mijn katten plaste liever op de uitloopmat vóór de kattenbak, sinds ik dit grit erin doe niet meer! In iedere bak 3/4e zak, iedere dag mooie klontjes eruit scheppen en vul het met die 1/4e aan tot bijna een maand toe.
Goed bedrijf met super kattenbak…
Goed bedrijf met super kattenbak vulling!
Onze main coon heeft een heel gevoelig neusje ..en.dus ook heel gevoelig voor stof enzo ..met deze kattenbak vulling gaat het helemaal goed!
Dus helemaal blij
Proefzakje kattenbrokjes en vlees gehad
..nou ze zijn er woest op .
De service is goed
De service is goed. Je krijgt een melding wanneer het feld afgeschreven. Daarna wanneer je bestelling kunt verwachten. De laatste keer zaten er weer extra dingetjes bij. Het kattebakzand werkt goed. De klontjes haal je makkelijk weg.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。