Ondanks dat ik een erg vervelende en ongeduldige klant was, lag de vertraging van levering 100% binnen het bezorgingsproces (PostNL). Desondanks hebben ze mij elke keer weer netjes, correct en vakku... もっと見る
企業が回答しました
Ondanks een fout van PostNL met de zending een vriendelijke goede communicatie en relatief snel rechtgezet! Waarvoor heel hard bedankt!
Één van de producten die ik had besteld was op voorraad, een andere moest nabesteld worden. Dit was al aangegeven in mijn winkelmandje, dus geen punt. Echter zeer prettige communicatie per mail mbt.... もっと見る
企業が回答しました
Mijn ervaring bij ToneControl is zowel online als in hun winkel in Haarlem. Goede duidelijke info, zelfs voor iemand zoals ik die nog niet zoveel ervaring heeft. Een paar monitoren die ik had aang... もっと見る
企業が回答しました
DJ shop ► De goedkoopste online DJ winkel ► DJ gear zoals DJ mixers & controllers ► Ook voor studio & stage ► Pioneer DJ (zoals de nieuwe Pioneer XDJ-RX2), maar ook merken als Ableton, Native Instruments, Allen&Heath, Technics & Numark ► Altijd de laagste prijs.
Tempeliersstraat 71, 2012 EC, Haarlem, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Goede klantenservice, je wordt goed op de hoogte gehouden.
Ben erg tevreden!!

ToneControl.nl からの回答
Ik had een flightcase besteld die niet op voorraad was. Op zich geen probleem. Na drie weken een mailtje gekregen dat het nog minimaal een maand ging duren en dat ik de bestelling zonder probleem kon annuleren. Ik had besloten de bstelling te annuleren via mail. Geen reactie, ook niet na nog twee herinnering mails. Kreeg ik opeens een mail dat het toch opgestuurd ging worden. Via telefoon alsnog de bestellling kunnen annuleren met de belofte dat het geld binenn 5 werkdagen terug zou worden gestort. We zijn nu ruim 2 weken en een mail verder en nog niets terug gestort...
Uiteindelijk blijkt een technische storing in het mail verkeer bij tone control een onderdeel van het probleem te zijn. Na mijn review heeft tone control het alsnog snel en goed opgelost. Vandaar dat ik mijn review alsnog heb aangepast.

ToneControl.nl からの回答
Weinig moeite nodig gehad om te kopen wat ik nodig had.

ToneControl.nl からの回答
Uiteindelijk mijn bestelling nog vroeger gekregen dan de backorder datum. Direct de goeie communicatie gekregen en alles heel mooi afgehandeld.

ToneControl.nl からの回答
Had een fout gemaakt met een afleveradres, mail gestuurd, volgende dag gebeld. Echte mensen aan de telefoon en die de mail beantwoorden. Dat is pas service in plaats van afgeblaft worden door een ai chatbot. Het pakket lag de volgende dag bij een afhaalpunt.

ToneControl.nl からの回答
Al jaren de beste service. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Laagste prijzen.

ToneControl.nl からの回答
Mijn levering was wat vertraagd, maar dit werd duidelijk gecommuniceerd met de optie de bestelling eventueel te annuleren. Perfecte communicatie dus.

ToneControl.nl からの回答
Een bedrijf dat met scherpe prijzen , constant reageert op je vragen, en kundig is..amazing.

ToneControl.nl からの回答
Duidelijke statusupdates, makkelijk bestellen op de webshop en snelle levering binnen 1 werkdag. En product was ook scherpste geprijsd

ToneControl.nl からの回答
Snel en goed verpakt. Het apparaat is goed aangekomen en voldoet aan de verwachtingen!

ToneControl.nl からの回答
Ik heb een adapter besteld voor de Native Instruments Keyboard, en ik heb de orginele gekregen inclusief meerdere verschillende stekkers zodat ik hem over de hele wereld mee kan nemen ;-)
Nee Super contact gehad met Tommy,
Netjes stevig verpakt in een ruimere opgevulde doos.
Echt netjes afgehandeld.

Nieuw mixer opgehaald .
Altijd gezellig en oplossings gericht bij de jongens van ToneControl.
Toch wel de specialist voor Dj hardware in nederland.
Ik kan weer eventjes vooruit.

ToneControl.nl からの回答
2x telefonisch contact gehad met Tonecontrol advies platenspeler elementen. Goed geholpen en de volgende dag al bezorgd. Bedankt!

ToneControl.nl からの回答
Snelle bezorging en een scherpe prijs! Je zou denken dat er dan ergens op bezuinigd wordt, maar niet hier! het product was uitstekend verpakt en in perfecte staat. Geen twijfel dat ik hier opnieuw zal bestellen.

ToneControl.nl からの回答
Fast delivery, I mean really fast! Two days from ordering to receiving! Thank you, appreciated a lot!

ToneControl.nl からの回答
Zojuist contact gehad met ToneControl uit Haarlem. Al vaker zaken gedaan met deze heren. Altijd snelle support en denken goed met je mee!
Heren tot de volgende order ;)

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。