レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Wij kopen al heel veel jaren gereedschappen bij Toolmania. De kwaliteit voldoet ruimschoots aan de verwachtingen. Als voorbeeld: We hebben een momentsleutel gekocht en die vergeleken met een Gedore mo... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Een bandschuurmachine gekocht, na 6 maanden deed die het niet meer. +-3 uur gebruikt voor de edge te slijpen van messen. Toen kon ik kiezen voor een nieuwe of 35€ terug met machine. Gekozen voor een n... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Ich bin extrem enttäuscht von diesem Produkt und dem ganzen Shop. Die LED hat von Anfang an nicht richtig funktioniert und nach kurzer Zeit komplett den Geist aufgegeben. Die Qualität ist einfach... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Goedkope plasmasnijder. Daar kunnen ze nooit veel winst op maken. Toch altijd geduldig antwoorden. Er ging wel wat mis bij DPD. Pakketje in sorteer centrum verdwenen. Maar uiteindelijk toch mijn ger... もっと見る

企業情報

1. 自動車部品店
  2. 工具卸業者

当該企業による記述

Over ons ToolMania is gestart in oktober 2009 en is uitgegroeid tot de specialist in gereedschappen, die zich in de loop der jaren heeft gespecialiseerd in de levering van een breed scala aan hoogwaardige garageapparatuur. Alles tegen een concurrerende prijs en gegarandeerde service vanaf 12 maanden na aankoop. ToolMania heeft een grote winkel / voorraad / productieruimte op haar locatie in Sittard en de meeste apparatuur kan rechtstreeks via Nederland en België worden geleverd via reguliere koeriersdiensten en / of eigen vervoer.

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

slechte communicatie

Als je iets wilt bestellen reageren ze meteen, als je achteraf vragen hebt of informatie opvraagt krijg je geen antwoord, 2x na denken voordat hier besteld

2025年11月12日

Kaptafel met licht

Vorig jaar een kaptafel met verlichting besteld. Erg tevreden over het product.

Helaas was er iets mis met de lampjes/stekker/snoer, waardoor de lichten steeds knipperden en de helderheid/felheid het ineens heel slecht deed.

Over de mail contact opgenomen over dit probleem, er werd dezelfde week nog een nieuwe snoer lampen toegestuurd.
Zonder kosten en fit een jaar na aanschaf.

Erg fijne service!!

2025年10月31日
5つ星のうち5の評価

Het contact was goed en snel

Het contact was goed en snel.
Er werd duidelijk gereageerd en eerlijk, (dat een bestelling helaas later aan zou komen)
We misten een onderdeel en kregen gelijk ook war reserve onderdelen op gestuurd, voor ht geval er iets stuk zou gaan.
Ja, super dus.
En de toilettafel die is aangeschaft is nog steeds okay, alhoewel we wel iets gedaan hebben aan het vastzetten van de verlichting :)

2025年1月11日
5つ星のうち1の評価

Onbeschofte en juridisch laakbare klachtenafhandeling

Toolmania heeft mij drie ondeugdelijke kabelgoten geleverd. Deze producten werden verkocht als zijnde belastbaar tot 10 ton, maar gingen al na één dag volledig kapot bij een belasting van slechts 4 ton. Het rubber scheurde los, de constructie faalde, en de kabels lagen volledig bloot.

Ondanks het duidelijke gebrek en het feit dat ik ruimschoots bewijs heb geleverd in de vorm van foto’s en een uitgebreide toelichting, weigert Toolmania mijn klacht serieus te nemen. In plaats van het probleem op te lossen, eist men een extern expertiserapport op mijn kosten, terwijl dat juridisch volstrekt onhoudbaar is. Binnen zes maanden na aankoop ligt de bewijslast bij de verkoper (artikel 7:18 BW).

Het enige “voorstel” dat werd gedaan, is om uit coulance één kabelgoot te crediteren — terwijl alle drie ondeugdelijk zijn. Toen ik bleef aandringen op mijn recht op restitutie, kreeg ik een e-mail waarin Toolmania zelfs dreigde met juridische stappen en het eisen van schadevergoeding. Dat is geen klantenservice, dat is intimidatie.

Als consument heb je wettelijk recht op herstel, vervanging of terugbetaling bij non-conformiteit. Toolmania doet er alles aan om dat te ontwijken en schuift alle verantwoordelijkheid af.

Koop hier alleen als je bereid bent om bij een defect product alles zelf te moeten bewijzen — of je verlies te nemen. Ik raad dit bedrijf ten zeerste af.

2025年8月13日

Geen service

Leveren is geen probleem. Service wel. Mocht je een storing of defect hebben krijg je geen enkele service.
Je wordt met de mededeling dat het artikel niet meer geproduceerd wordt weggestuurd terwijl het nog gewoon op hun website leverbaar is.

2025年8月4日
5つ星のうち2の評価

Réponse après trois mails

J'ai envoyé deux mails avec photo à l'appui de la défectuosité de la machine que je venais de recevoir. J'ai demandé la pièce de rechange et je pourrai effectuer le travail moi-même car la machine pèse une centaine de kilos. Au troisième mail moins sympathique de ce 24 juin 2025 je reçois une réponse où ils m'annoncent s'occuper du problème. Je modifierai mon avis en fonction des résultats.

2025年6月8日
5つ星のうち1の評価

Ontzettend slecht bedrijf stelletjes oplichters

TM Profi Schaarbrug dubbel opbouw 3.0 ton 220 - 230v Brug gekocht. Product heeft vanaf dat het geleverd is nog nooit gewerkt. Het bedrijft weigert elke vorm van medewerking. Ben al maanden bezig om te zorgen dat het opgelost word. Zit nu met een stuk ijzer van €3200 waar ik niks aan heb. Stelletje oplichters is dit bedrijft

2025年3月4日
5つ星のうち4の評価

Prima met toevoeging

Prima, bestelling snel en correct geleverd. Jammer alleen dat je niet meer kunt bellen. Ik wilde graag nog een produkt toevoegen aan mijn bestelling en dat lukte niet meer.

2025年6月6日

Online stock klopt niet

Breekhamer gezien met korting waardoor de prijs beduidend lager lag dan de concurrentie. Besteld, betaald en na 5 dagen plots mail dat er geen voorraad meer is en geld wordt terug gestort. Ondertussen wel een week op de werf verloren. Hoop het geld snel te kunnen ontvangen.

2025年6月5日

Trustpilot エクスペリエンス