ToolMania レビュヌ

1,774
TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Vloer voor mijn garage/motorhome gekocht. Prijstechnisch interessant. Na bestelling en betaling alles netjes bevestigd per mail. De zending kwam volgende dag en ander deel de dag erna. Vragen aan de... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Ik zag online een Borenslijper/ Boorslijpmachine en na wat zoeken had Toolmania deze versie van een ander merk (TM TMNEEDS-05) voor scherpe prijs. 8 juli besteld en 10 juli door DPD geleverd. Machin... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bij dit bedrijf een compressor besteld. Het bijbehorende drukvat blijkt aan alle kanten beschadigd en bijgespoten om andere beschadigingen te verdoezelen. Bij contact via de mail zegt het bedrij... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Zelfs 1 ster is te veel. Totaal onbetrouwbaar. Nooit geen trackingcode gehad, gemaild, trakingcode gekregen maar alles stond in het Pools! Ze hadden blijkbaar al proberen leveren, op de vraag waar... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車郚品店
  2. ・
  3. 工具卞業者

圓該䌁業による蚘述

Over ons ToolMania is gestart in oktober 2009 en is uitgegroeid tot de specialist in gereedschappen, die zich in de loop der jaren heeft gespecialiseerd in de levering van een breed scala aan hoogwaardige garageapparatuur. Alles tegen een concurrerende prijs en gegarandeerde service vanaf 12 maanden na aankoop. ToolMania heeft een grote winkel / voorraad / productieruimte op haar locatie in Sittard en de meeste apparatuur kan rechtstreeks via Nederland en België worden geleverd via reguliere koeriersdiensten en / of eigen vervoer.

連絡先

(1,774)

過去12か月のレビュヌ数: 39ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Het contact was goed en snel

Het contact was goed en snel.
Er werd duidelijk gereageerd en eerlijk, (dat een bestelling helaas later aan zou komen)
We misten een onderdeel en kregen gelijk ook war reserve onderdelen op gestuurd, voor ht geval er iets stuk zou gaan.
Ja, super dus.
En de toilettafel die is aangeschaft is nog steeds okay, alhoewel we wel iets gedaan hebben aan het vastzetten van de verlichting :)

2025幎1月11日
5぀星のうち1の評䟡

Onbeschofte en juridisch laakbare klachtenafhandeling

Toolmania heeft mij drie ondeugdelijke kabelgoten geleverd. Deze producten werden verkocht als zijnde belastbaar tot 10 ton, maar gingen al na één dag volledig kapot bij een belasting van slechts 4 ton. Het rubber scheurde los, de constructie faalde, en de kabels lagen volledig bloot.

Ondanks het duidelijke gebrek en het feit dat ik ruimschoots bewijs heb geleverd in de vorm van foto’s en een uitgebreide toelichting, weigert Toolmania mijn klacht serieus te nemen. In plaats van het probleem op te lossen, eist men een extern expertiserapport op mijn kosten, terwijl dat juridisch volstrekt onhoudbaar is. Binnen zes maanden na aankoop ligt de bewijslast bij de verkoper (artikel 7:18 BW).

Het enige “voorstel” dat werd gedaan, is om uit coulance één kabelgoot te crediteren — terwijl alle drie ondeugdelijk zijn. Toen ik bleef aandringen op mijn recht op restitutie, kreeg ik een e-mail waarin Toolmania zelfs dreigde met juridische stappen en het eisen van schadevergoeding. Dat is geen klantenservice, dat is intimidatie.

Als consument heb je wettelijk recht op herstel, vervanging of terugbetaling bij non-conformiteit. Toolmania doet er alles aan om dat te ontwijken en schuift alle verantwoordelijkheid af.

Koop hier alleen als je bereid bent om bij een defect product alles zelf te moeten bewijzen — of je verlies te nemen. Ik raad dit bedrijf ten zeerste af.

2025幎8月13日

Geen service

Leveren is geen probleem. Service wel. Mocht je een storing of defect hebben krijg je geen enkele service.
Je wordt met de mededeling dat het artikel niet meer geproduceerd wordt weggestuurd terwijl het nog gewoon op hun website leverbaar is.

2025幎8月4日
5぀星のうち2の評䟡

Réponse aprÚs trois mails

J'ai envoyé deux mails avec photo à l'appui de la défectuosité de la machine que je venais de recevoir. J'ai demandé la piÚce de rechange et je pourrai effectuer le travail moi-même car la machine pÚse une centaine de kilos. Au troisiÚme mail moins sympathique de ce 24 juin 2025 je reçois une réponse où ils m'annoncent s'occuper du problÚme. Je modifierai mon avis en fonction des résultats.

2025幎6月8日
5぀星のうち1の評䟡

Ontzettend slecht bedrijf stelletjes oplichters

TM Profi Schaarbrug dubbel opbouw 3.0 ton 220 - 230v Brug gekocht. Product heeft vanaf dat het geleverd is nog nooit gewerkt. Het bedrijft weigert elke vorm van medewerking. Ben al maanden bezig om te zorgen dat het opgelost word. Zit nu met een stuk ijzer van €3200 waar ik niks aan heb. Stelletje oplichters is dit bedrijft

2025幎3月4日
5぀星のうち4の評䟡

Prima met toevoeging

Prima, bestelling snel en correct geleverd. Jammer alleen dat je niet meer kunt bellen. Ik wilde graag nog een produkt toevoegen aan mijn bestelling en dat lukte niet meer.

2025幎6月6日

Online stock klopt niet

Breekhamer gezien met korting waardoor de prijs beduidend lager lag dan de concurrentie. Besteld, betaald en na 5 dagen plots mail dat er geen voorraad meer is en geld wordt terug gestort. Ondertussen wel een week op de werf verloren. Hoop het geld snel te kunnen ontvangen.

2025幎6月5日

Vreselijke service

Vreselijke service
2 hefbruggen bij aangekocht, bij de ene ontbraken een heel pak onderdelen. Weken op moeten wachten. Paar jaar later reeds defect, ze hebben geen wisselstukken voor hun producten die ze aanbieden. Als werkplaats kan je niet zonder hefbrug, schandalig dat ze geen reserve onderdelen hebben! Ook verschrikkelijk dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn, maar ik snap nu waarom, helpen doen ze toch niet !

2025幎5月7日
5぀星のうち1の評䟡

Wegwezen bij dit superslecht bedrijf.

Wegwezen bij dit superslecht bedrijf.
Ik heb een flinke bestelling gedaan, de helft is niet geleverd of verkeerd geleverd.
Na een week eindelijk een reactie:
Mijn collega zegt dat het ingepakt is..
belachelijk, het gaat hier om 20m luchtslang voor een compressor, een pneumatische boor en een carrosserie slijper welke niet geleverd zijn. En ik hen een haakse slijper ontvangen, terwijl ik een carroserie slijper (niet haaks) besteld heb.

Zowel de levering als de klantenservice is gewoon echt slecht, iedereen kan fouten maken, het gaat mij erom hoe je het oplost...helaas totaal niet dus..
De boor wordt gecrediteerd, die is niet leverbaar, staat nog wel op de site.
De luchtslang is ingepakt zegt men, deze ontbreekt nog steeds, en de carroserie sljper zou ik ontvangen moeten hebben..

Echt jammer dit, blijf hier aub echt weg mensen.

Update: ze sturen de slang na.....

2025幎4月30日
5぀星のうち1の評䟡

Zeer teleurstellende ervaring met dit

Zeer teleurstellende ervaring met dit bedrijf. Telefonisch zijn zij niet bereikbaar; communicatie verloopt uitsluitend via e-mail en alleen wanneer het hen uitkomt. Levering vindt plaats, maar bij problemen met het geleverde artikel bieden zij geen adequate ondersteuning. Retourneren is uitsluitend mogelijk op eigen kosten. Aangezien het hier een meubelstuk betrof, bedroegen de retourkosten circa €150, zonder enige compensatie van de verkoper. De klant blijft zo met lege handen achter .De artikelen die zij verkopen zijn bij andere leveranciers ook verkrijgbaar, waar de klantenservice en retourvoorwaarden beter zijn geregeld en geen onnodige kosten voor de klant met zich meebrengt. Voor mij was dit de eerste en laatste keer dat ik hier een aankoop deed!!! Voor mijn familie, vrienden en ik zelf NOOIT meer TOOLMANIA!

2025幎4月28日

ultra low noise compressor

Op de website staat dat ze een ultra low noise compressor verkopen. 50-55dB. Helaas geeft deze een geluidsproductie van over 82dB. Na ellenlang mailen en onduidelijke communicatie is de compressor geretourneerd. Nu komt er weer een mail waarom de stekker die er nooit op zat is afgeknipt. Heel klantgericht bedrijf. Dezelfde compressor verkoopt hbm ook, deze dan met wel eerlijke omschrijving van het geluid en 5 jaar garantie ipv 1. Koop hier niet een product. Wanneer het op service of garantie betreft!

2025幎4月23日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス