I received an email saying the product was delivered but I never received it! The client service gives me no reply! It seems toolow is actually a SCAM!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kniebrace besteld: 1 stuks i.p.v. 1 paar, geen beloofde opbergtas, te weinig extra veren, model klopt niet, geen track and trace code. Toolow gaf hierna goede service; heeft snel gereageerd, de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Na 2 dagen nog steeds geen bevestigingsmail ontvangen van mijn (betaalde) bestelling. Ook nog geen bericht dat de bestelling verstuurd wordt. Wat wel positief verliep is het contact met de klantense... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Op Toolow.nl claim je de beste kortingen en deals
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
The product was never delivered!
I received an email saying the product was delivered but I never received it!
The client service gives me no reply!
It seems toolow is actually a SCAM!
Zeer tevreden over dit bedrijf
Zeer tevreden over dit bedrijf
Ik was op zoek naar een kledingstuk met van getal
Goedkoper dan hier vindt je echt nergens en zoals ze beloofd hadden binnen 5 dagen in huis
Echt een absolute aanrader
Goeie prijs en snel geleverd.
Zeer goed tevreden alles is naar wensâŠ
Zeer goed tevreden alles is naar wens gedaan.
Leuk platform om aanbiedingen te scoren
Al diverse malen gebruik gemaakt van de aanbiedingen bij Toolow. De eerste keer had ik een twijfel of ik wel iets moest bestellen, toch gedaan en ik moet zeggen. Producten zijn goed en goedkoper dan bij andere aanbieders. Levering is snel (één keer moest ik iets langer wachten) Eigenlijk wil ik 4,5 ster geven maar omdat dit niet kan zijn het er 5 geworden.
Apparaat werkt niet
Van alles geprobeerd, maar het apparaat doet het gewoon niet. Kennelijk tweede kans, maar compleet waardeloos

Toolow ããã®åç
Heerlijke koffie voor n prima prijs!
Snelle levering met goed product
Jullie zijn erg gewilligeâŠ
Jullie zijn erg gewillige ðð»ðð»ðð»ðð»ðð»ðð»ðð»
Super mooi lamp;)
Levering
Levering, verpakking was goed.Levertijd was aan de 5 werkdagen voldaan. Tevreden met het product
Nog niet gekregen.
Snelle levering. Koffiebonen zijn van prima kwaliteit. Voor herhaling vatbaar
Ãén grote teleurstelling !!
Totaal andere sokken gekregen dan dat ik besteld heb.
Ook werd er gezegd dat het een brievenbus pakketje was , wat ook niet klopte.
Zeer teleurstellend allemaal !!
Geweldige zaak !!
Geweldige zaak !!! Zeker een aanrader, ik ben zeer tevreden wat betreft mijn aankoop en nog meer over de Klantenservice echt een dikke 10.
Mvg, Willem
Kwaliteitsproducten tegen een scherpe prijs.
Kwaliteitsproducten tegen een scherpe prijs en goede klantgerichte service. Tot de volgende keer Toolow!
Goede service na teleurstellende bestelling!
Kniebrace besteld:
Toolow gaf hierna goede service; heeft snel gereageerd, de aanbieding van de site verwijderd en de betaling teruggestort.
Bedankt!

Toolow ããã®åç