Fantastische ervaring gehad! Ik had een product met een beschadiging ontvangen, vervolgens gemaild en top service gehad van de klantenservice! Alleen GLS was met mân eerdere pakketje heel slordig bezi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bestelling werd niet geleverd, geen annulering ontvangen. Addendum: overlegd met de winkel, zij gaven aan dat de voorraad van de top1toys site niet klopt en ze daarom niet kunnen leveren wat je onl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Step gekocht voor onze kleindochter. Ik dacht dat ik deze ineen filiaal zou moeten ophalen maar bij bestelling bleek hij gratis te worden thuisgebracht.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Goedkoop speelgoed kopen? Bestel online op onze officiële website of ga naar een van de TOP 1 TOYS winkels voor het grootste assortiment goedkoop speelgoed.
Schuilenburglaan 1, 7604 BJ, Almelo, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

Top 1 Toys ããã®åç
Er werd gebeld dat ik het artikel mijn ophalen en ik werd super geholpen in de winkel.

Top 1 Toys ããã®åç
Top ervaring, foam vliegtuig ging binnen een dag kapot, direct nieuwe verzonden! Supersnel top!

Top 1 Toys ããã®åç
Wacht al 2 weken op terug betaling bijna 300⬠stelletje oplichters!!!

Top 1 Toys ããã®åç
Prima snel geleverd en goede kwaliteit voor een schappelijke prijs

Top 1 Toys ããã®åç
A wide range of products, also products for competitive prices and they in addition had good discounts. Fast shipping, the items were as provisioned, and consumer service answered with in a day. Would certainly recommend them.

Top 1 Toys ããã®åç
Service is oké, echter product wat ik ontvangen heb 2x toe kapot helaas⊠verwacht productie fout reeks⊠erg jammer ondanks vrij prijzig was

Top 1 Toys ããã®åç
Leuke speelgoedwinkel voor ieder wat wils. Bestellingen snel en goed verzonden.

Top 1 Toys ããã®åç
Paket stond al kapot voor de deur, inhoud was helemaal kapot. Heb mail gestuurd naar t bedrijf word niks mee gedaan of geantwoord!

besteld voor 49.95 bij t ophalen ineens 51,95 das niet fijn

Top 1 Toys ããã®åç
Op de site staat: weekend besteld, woensdag in huis
Mijn ervaring: zaterdag besteld, woensdag nog niet verzonden.
Heb hem geannuleerd. Geld kwam wel netjes terug.
Toch jammer
(de e-mail die genoemd wordt in de reactie heb ik nooit gezien. Ik heb wel meermaals gebeld voor ik annuleerde, maar na 12 minuten wachten werd de verbinding elke keer verbroken)

Top 1 Toys ããã®åç
Cadeau is veel te laat bezorgd, maandag 13/7 ipv donderdag 9/7 (en dat was al laat). Ik heb een alternatief cadeau moeten kopen voor mijn kleinzoon zijn verjaardag afgelopen weekend. Dus extra kosten, ergernis en flinke teleurstelling.

Top 1 Toys ããã®åç
Had filters voor zwembad besteld 6 stuks. Ipv 6 had ik er 4 gekregen, na een belletje had ik de volgende dag de 2 filters al in huis.
Top, top bedankt voor de snelle service!!!

Top 1 Toys ããã®åç
Cadeau besteld, mega laat geleverd en als je contact op wilt nemen ivm retouren (Krijgt geen retour label niks) krijg je geen gehoor. Meermaals 20 minuten in de wacht gestaan en dan wordt de verbinding verbroken. Geen reactie op emails. Ik zou hier niks bestellen!

Top 1 Toys ããã®åç
Na de bestelling te hebben geplaatst is het product
zeer snel en in prima conditie geleverd ð.

Misleidende website!
Staat op de pagina waar we bestellen : voor 15.30 besteld, volgende werkdag in huis. Staat er nu ineens dat het bijna 5 of 6 dagen later komt!
Wat een slechte zaak dit en geld pas terug krijgen als ze het product retour hebben.
Nooit meer hier bestellen! Ook geen compensatie aangeboden of excuus, alleen maar: ja klopt niet is 2-3 werkdagen. Is volgens mij niet mijn probleem dat jullie het verkeerd op de website zetten!! Gaat om een zwembad met filter! Kan helaas geen foto uploaden hier als bewijs

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã