Top 1 Toys レビュヌ

13,087
TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Fantastische ervaring gehad! Ik had een product met een beschadiging ontvangen, vervolgens gemaild en top service gehad van de klantenservice! Alleen GLS was met m’n eerdere pakketje heel slordig bezi... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bestelling werd niet geleverd, geen annulering ontvangen. Addendum: overlegd met de winkel, zij gaven aan dat de voorraad van de top1toys site niet klopt en ze daarom niet kunnen leveren wat je onl... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Step gekocht voor onze kleindochter. Ik dacht dat ik deze ineen filiaal zou moeten ophalen maar bij bestelling bleek hij gratis te worden thuisgebracht.

5぀星のうち5の評䟡

A wide range of products, also products for competitive prices and they in addition had good discounts. Fast shipping, the items were as provisioned, and consumer service answered with in a day. Would... もっず芋る

䌁業情報

1. おもちゃ屋

圓該䌁業による蚘述

Goedkoop speelgoed kopen? Bestel online op onze officiële website of ga naar een van de TOP 1 TOYS winkels voor het grootste assortiment goedkoop speelgoed.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 538ä»¶

レビュヌを曞く

Wat een flut bedrijf!

Wat een flut bedrijf!
Tot twee keer toe werd het product niet verstuurd en is de bestelling geannuleerd!
Geloof Top 1 Toys niet als zij zeggen dat een product de volgende dag wordt bezorgd, want dit is niet waar!

2026幎7月5日
自発的なレビュヌ

Bedankt voor uw review.

Wat jammer om te lezen dat u onze dienstverlening zo heeft ervaren.

Door een vertraging in ons magazijn kon uw bestelling helaas niet binnen de verwachte levertijd worden verzonden. Wij hebben u hierover geïnformeerd. Tijdens het contact gaf u aan dat u de bestelling wilde annuleren als deze niet op tijd geleverd kon worden. Op uw verzoek hebben wij de bestelling daarom geannuleerd.

Wij begrijpen dat de vertraging teleurstellend was en bieden hiervoor onze excuses aan. Ondanks de vervelende situatie vinden wij het wel belangrijk dat de gang van zaken volledig wordt weergegeven.

Wij hopen u in de toekomst alsnog van een positieve winkelervaring te mogen voorzien.

5぀星のうち1の評䟡

We hadden onze bestelling geplaatst

We hadden onze bestelling geplaatst. Komen we daar waren ze om 15.00 uur gesloten ivm het warme weer. Hadden we een uur voor gereden. Echt balen

2026幎6月26日

Top 1 Toys からの回答

Wat vervelend dat u een uur hebt gereden om vervolgens voor een gesloten deur te staan. We begrijpen uw teleurstelling en vinden het spijtig dat u hierdoor ongemak hebt ervaren. We zullen intern bespreken hoe we dit in de toekomst beter kunnen communiceren.

5぀星のうち2の評䟡

Het duurde heel lang voordat het pakket

Het duurde heel lang voordat het pakket werd bezorgd.
Verpakking was erg beschadigd, produkt gelukkig niet

2026幎6月23日

Top 1 Toys からの回答

We vinden het vervelend te horen dat de bezorging lang duurde en de verpakking beschadigd aankwam. We zijn opgelucht dat het product zelf onbeschadigd is gebleven. We nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren.

5぀星のうち1の評䟡

Na diverse malen contact mail

Na diverse malen contact mail, social media en telefoon geen enkele reactie op mijn klacht n.a.v. aankoop

2026幎6月22日

Top 1 Toys からの回答

Bedankt voor uw review. Het spijt ons te lezen dat u het gevoel heeft geen reactie op uw klacht te hebben ontvangen.

Wij hebben uw dossier nagekeken en zien dat wij uw e-mails steeds hebben beantwoord. Mogelijk is er in uw e-mailprogramma gekeken bij de map 'Beantwoord', of zijn onze reacties om een andere reden niet bij u aangekomen.

Wij helpen u uiteraard nog steeds graag verder. Neemt u gerust opnieuw contact met ons op, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen kijken.

5぀星のうち5の評䟡

Besteld, en snel geleverd.
Bezorgdienst erg vriendelijk.
Blij met de artikelen.

2026幎6月19日

Top 1 Toys からの回答

Wat fijn om te horen dat de bestelling snel geleverd is en dat u blij bent met de artikelen. Wij waarderen uw positieve feedback enorm!

5぀星のうち4の評䟡

2026幎6月19日

Top 1 Toys からの回答

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat uw bestelling snel is bezorgd. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Vriendelijke verkoopster!

2026幎6月17日

Top 1 Toys からの回答

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u onze verkoopster als vriendelijk heeft ervaren. We geven uw compliment graag aan haar door.

Graag tot een volgende keer!

5぀星のうち3の評䟡

We waren misleid door de verpakking

We waren misleid door de verpakking, de een bevat alleen gips, deze lijkt op de verpakking met een giet vorm.

2026幎6月2日

Top 1 Toys からの回答

Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat uw aankoop niet compleet was.

Wij hebben het door u bestelde product nagekeken en kunnen bevestigen dat er inderdaad een gietvorm van een paard in de verpakking hoort te zitten. Het lijkt er dus op dat uw exemplaar helaas niet compleet is.

Omdat het om een Pick Up-bestelling gaat, vragen wij u vriendelijk om terug te gaan naar de winkel waar u de bestelling heeft afgehaald. De winkel helpt u daar graag verder en zorgt voor een passende oplossing.

5぀星のうち5の評䟡

Ik kon het artikel in de winkel niet krijgen en als ze hem konden bestellen duurde het veel te lang

Ik kon het artikel in de winkel niet krijgen en hier kon ik hem bestellen en had ik hem 2 dagen later al in huis ben zeer tevreden en als ik weer wat nodig ben bestel ik het weer zo toppie 👍👍👍👍👍

2026幎6月15日

Top 1 Toys からの回答

Wat fijn om te horen dat we u zo snel hebben kunnen helpen met het artikel dat u zocht! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service en de snelle levering. We zien u graag terug bij een volgende bestelling!

Na 1 dag al kapot

Na 1 dag al kapot. Batterij vol en maakt geluid maar spuit niet meer

2026幎6月15日

Top 1 Toys からの回答

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat het product na één dag al niet naar behoren functioneert. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Wij hebben uw gegevens nagekeken, maar kunnen geen contactverzoek of melding van dit probleem terugvinden. Hierdoor hebben wij helaas nog niet de mogelijkheid gehad om samen met u naar een oplossing te zoeken.

Wij nodigen u daarom graag uit om alsnog contact met ons op te nemen. Onze klantenservice helpt u graag verder en zoekt samen met u naar een passende oplossing.

Snel bezorgd

Snel bezorgd. Keurig verpakt.

2026幎6月14日

Top 1 Toys からの回答

Wat fijn om te horen dat de bezorging snel was en dat alles keurig verpakt is aangekomen. We waarderen uw positieve feedback enorm!

5぀星のうち1の評䟡

De producten zijn nog steeds niet

De producten zijn nog steeds niet bezorgd 😥

Ja zodra ik tweemaal er achter aan had gebeld. Zelf nog het pakketje weer terug gestuurd label uitgeprint, allemaal extra onnodig werk! Dit was het pakketje wat uiteindelijk veel later alsnog kwam.
De track en trace werkte niet,
Het inlever punt adres op de website klopt niet, de medewerkster van Top 1 Toys vertelde mij het juiste adres. Op de website staat Watervogels ipv Waterbies!
Kortom GLS waardeloze leverancier!
Mijn buurjongetje kreeg zijn cadeautje wat bedoelt was om lekker op het water te spelen met een korte surfplank niet op tijd voor zijn verjaardag!
9 juni eerdere review en nu dus 4 juli.

2026幎6月9日

Top 1 Toys からの回答

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat uw bestelling niet op tijd is bezorgd. Onze excuses voor het ongemak.

Zodra wij op de hoogte waren van de situatie, hebben wij direct een nieuwe zending naar u verstuurd. Volgens onze gegevens heeft u deze inmiddels in goede orde ontvangen.

Mocht u desondanks nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

5぀星のうち5の評䟡

Bestelling online geplaatst tegen het

Bestelling online geplaatst tegen het einde van de middag. Nog geen half uur later, telefoontje, uw bestelling ligt klaar bij de kassa.

2026幎6月11日

Top 1 Toys からの回答

Wat fijn om te horen dat uw online bestelling zo snel is afgehandeld! We zijn blij dat we u zo snel van dienst konden zijn.

Goed product

Goed product

2026幎6月7日

Top 1 Toys からの回答

We zijn blij te horen dat u tevreden bent met het product en de snelle levering. Dank u wel voor uw positieve feedback!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。