Fantastische ervaring gehad! Ik had een product met een beschadiging ontvangen, vervolgens gemaild en top service gehad van de klantenservice! Alleen GLS was met mân eerdere pakketje heel slordig bezi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bestelling werd niet geleverd, geen annulering ontvangen. Addendum: overlegd met de winkel, zij gaven aan dat de voorraad van de top1toys site niet klopt en ze daarom niet kunnen leveren wat je onl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Step gekocht voor onze kleindochter. Ik dacht dat ik deze ineen filiaal zou moeten ophalen maar bij bestelling bleek hij gratis te worden thuisgebracht.
äŒæ¥ãåçããŸãã
A wide range of products, also products for competitive prices and they in addition had good discounts. Fast shipping, the items were as provisioned, and consumer service answered with in a day. Would... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Goedkoop speelgoed kopen? Bestel online op onze officiële website of ga naar een van de TOP 1 TOYS winkels voor het grootste assortiment goedkoop speelgoed.
Schuilenburglaan 1, 7604 BJ, Almelo, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Wat een flut bedrijf!
Tot twee keer toe werd het product niet verstuurd en is de bestelling geannuleerd!
Geloof Top 1 Toys niet als zij zeggen dat een product de volgende dag wordt bezorgd, want dit is niet waar!

Top 1 Toys ããã®åç
We hadden onze bestelling geplaatst. Komen we daar waren ze om 15.00 uur gesloten ivm het warme weer. Hadden we een uur voor gereden. Echt balen

Top 1 Toys ããã®åç
Het duurde heel lang voordat het pakket werd bezorgd.
Verpakking was erg beschadigd, produkt gelukkig niet

Top 1 Toys ããã®åç
Prima en levering op tijd tevreden met product

Top 1 Toys ããã®åç
Na diverse malen contact mail, social media en telefoon geen enkele reactie op mijn klacht n.a.v. aankoop

Top 1 Toys ããã®åç
Besteld, en snel geleverd.
Bezorgdienst erg vriendelijk.
Blij met de artikelen.

Top 1 Toys ããã®åç
We waren misleid door de verpakking, de een bevat alleen gips, deze lijkt op de verpakking met een giet vorm.

Top 1 Toys ããã®åç
Ik kon het artikel in de winkel niet krijgen en hier kon ik hem bestellen en had ik hem 2 dagen later al in huis ben zeer tevreden en als ik weer wat nodig ben bestel ik het weer zo toppie ððððð

Na 1 dag al kapot. Batterij vol en maakt geluid maar spuit niet meer

Top 1 Toys ããã®åç
Snelle service en het bestelde product was perfect.

Top 1 Toys ããã®åç
De producten zijn nog steeds niet bezorgd ð¥
Ja zodra ik tweemaal er achter aan had gebeld. Zelf nog het pakketje weer terug gestuurd label uitgeprint, allemaal extra onnodig werk! Dit was het pakketje wat uiteindelijk veel later alsnog kwam.
De track en trace werkte niet,
Het inlever punt adres op de website klopt niet, de medewerkster van Top 1 Toys vertelde mij het juiste adres. Op de website staat Watervogels ipv Waterbies!
Kortom GLS waardeloze leverancier!
Mijn buurjongetje kreeg zijn cadeautje wat bedoelt was om lekker op het water te spelen met een korte surfplank niet op tijd voor zijn verjaardag!
9 juni eerdere review en nu dus 4 juli.

Top 1 Toys ããã®åç
Bestelling online geplaatst tegen het einde van de middag. Nog geen half uur later, telefoontje, uw bestelling ligt klaar bij de kassa.

Top 1 Toys ããã®åç
Leuke aanbieding!snelle levering en makkelijk te betalen

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã