Top 1 Toys レビュー

13,087
TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Fantastische ervaring gehad! Ik had een product met een beschadiging ontvangen, vervolgens gemaild en top service gehad van de klantenservice! Alleen GLS was met m’n eerdere pakketje heel slordig bezi... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Bestelling werd niet geleverd, geen annulering ontvangen. Addendum: overlegd met de winkel, zij gaven aan dat de voorraad van de top1toys site niet klopt en ze daarom niet kunnen leveren wat je onl... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Step gekocht voor onze kleindochter. Ik dacht dat ik deze ineen filiaal zou moeten ophalen maar bij bestelling bleek hij gratis te worden thuisgebracht.

5つ星のうち5の評価

A wide range of products, also products for competitive prices and they in addition had good discounts. Fast shipping, the items were as provisioned, and consumer service answered with in a day. Would... もっと見る

企業情報

1. おもちゃ屋

当該企業による記述

Goedkoop speelgoed kopen? Bestel online op onze officiële website of ga naar een van de TOP 1 TOYS winkels voor het grootste assortiment goedkoop speelgoed.

連絡先

(13,087)

過去12か月のレビュー数: 539

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Het pakketje was te laat ergens anders…

Het pakketje was te laat ergens anders afgeleverd en het kwam kapot aan

2026年3月24日

Bedankt voor uw review.

Wat vervelend om te lezen dat uw pakket vertraagd en beschadigd is aangekomen – onze excuses hiervoor.

Wij hebben uw e-mail destijds direct beantwoord met een toelichting op de situatie en de vervolgstappen. Helaas hebben wij daarna geen reactie meer van uw kant ontvangen. Wij hadden u uiteraard graag verder geholpen om dit netjes voor u op te lossen.

Wij verzoeken u vriendelijk om alsnog contact op te nemen met onze klantenservice, zodat wij samen tot een passende oplossing kunnen komen.

5つ星のうち1の評価

8 dagen wachten op een bestelling.

8 dagen wachten op een bestelling.
Telefonisch niet te bereiken en een mail binnen 2 dagen beantwoorden, zeggen ze, maar de postduif is nog niet aangekomen.

En bezorgdienst is rot. Pakket retour kost erg veel moeite, want past niet in automaat...

Heb het product na 3 dagen OPNIEUW gekocht in de winkel, hier wel uitstekende service.

2026年3月24日

Bedankt voor uw review.

Wat vervelend om te lezen dat uw bestelling vertraging heeft opgelopen en dat u onze service zo heeft ervaren – onze excuses hiervoor.

Inmiddels hebben wij telefonisch contact met u gehad en dit samen kunnen bespreken en oplossen. Fijn dat u daarnaast in onze winkel wel de service heeft ervaren die u van ons mag verwachten.

Nogmaals excuses voor het ongemak.

5つ星のうち3の評価

online bestelling

Had online bestelling gedaan, zodat in winkel klaar zou liggen, dit was even mis gegaan, want ik had geen mail binnen gekregen, maar het lag wel in de winkel.

2026年3月23日

Top 1 Toys からの回答

Het spijt ons te horen dat er problemen waren met de online bestelling en de communicatie. We zullen onderzoeken wat er is misgegaan, zodat dit in de toekomst niet meer gebeurt. Bedankt voor uw feedback.

5つ星のうち1の評価

Ik heb het product teruggestuurd en…

Ik heb het product teruggestuurd en mijn geld nog steeds niet ontvangen!

2026年3月18日

Top 1 Toys からの回答

We willen je graag laten weten dat uw retourzending al in goede orde is verwerkt. Als bevestiging hiervan is er ook een creditfactuur naar u verstuurd.

Het bijbehorende bedrag wordt na ontvangst van de creditfactuur binnen 3 tot 5 werkdagen op uw rekening teruggestort.

Tevreden

Hele fijne & snelle levering. Ook een heel mooi product!

2026年3月23日

Top 1 Toys からの回答

Wat fijn dat onze snelle levering en het mooie product u bevallen zijn! Hartelijk dank voor uw positieve feedback.

Geen klachten.

Alles naar wens verlopen.

2025年9月25日

Top 1 Toys からの回答

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Hartelijk dank voor uw positieve feedback, dit waarderen wij enorm!

Enorm snel verzonden

Enorm snel verzonden! Volgende dag al in huis. Veel keuze in de winkel en online!

2026年3月17日

Top 1 Toys からの回答

Wat fijn dat u zo tevreden bent met de snelle verzending en onze ruime keuze! We zijn blij met uw positieve feedback en danken u hartelijk.

5つ星のうち4の評価

Ik ben tevreden.

Ik ben tevreden.
Het werd snel geleverd, en het is een goed duurzaam product blijft lang netjes.

Top 1 Toys からの回答

Fijn dat u tevreden bent met de snelle levering en de duurzaamheid van het product. We waarderen uw positieve feedback enorm!

Top product en service

Leuke aanbieding , makkelijk om te bestellen en de bezorging was duidelijk

Top 1 Toys からの回答

Fijn om te horen dat de aanbieding in de smaak viel, het bestellen makkelijk was en de bezorging duidelijk. Bedankt voor uw positieve feedback!

Juiste en snelle levering

Het was een juiste en snelle levering

Top 1 Toys からの回答

Fijn om te horen dat de levering correct en snel was! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Zeer positieve ervaring.

Eenvoudig bestelproces, scherpe prijzen en supersnelle levering.

2026年3月12日

Top 1 Toys からの回答

Wat fijn dat het bestelproces eenvoudig was, de prijzen scherp en de levering snel! We zijn blij met uw positieve feedback en uw tijd.

Mooi speelgoed

Mooi speelgoed
Mooie prijs.
Volgende dag al in huis.

2026年3月9日

Top 1 Toys からの回答

Wat fijn dat het speelgoed en de prijs in de smaak vallen en dat de bezorging zo snel was. Bedankt voor uw positieve feedback!

5つ星のうち1の評価

Een bestelling gedaan niet geleverd

Een bestelling gedaan, uiteindelijk niets gehoord en toch naar de winkel gegaan. Daar werd me verteld dat de bestelling al was afgehandeld.
Nooit een mail of telefoon gehad dat het klaar lag in de winkel. Dus geen kado voor een verjaardag.

2026年3月6日

Bedankt voor je review.

Wat vervelend om te horen dat je geen bericht hebt ontvangen dat je bestelling klaar lag in de winkel. We begrijpen dat dit erg teleurstellend kan zijn, zeker wanneer het om een verjaardagscadeau gaat.

Bestellingen die worden afgehaald in een winkel worden door de betreffende winkel zelf verwerkt. Onze winkels zijn zelfstandige ondernemers en verzorgen zelf de communicatie wanneer een bestelling klaarligt.

In de orderbevestiging die je na het plaatsen van de bestelling ontvangt, staan ook de contactgegevens van de gekozen winkel vermeld. Bij vragen over de status van een afhaalbestelling kun je daarom het beste rechtstreeks contact opnemen met de winkel.

Mocht je nog vragen hebben over je online bestelling, dan helpen wij je uiteraard graag verder.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。