Despite my stern emails asking for my refund, your staff replied to me in a respectful manner. Acted on my complaints. My only advice is please be clear on what your customer is getting into before... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
worst Experience ever. there just collecting fees, they have no proper services The Cs is not approachable. Not to be recommended. they will deduct your Online banking without any permissions. All I c... もっと見る
Kevin solved my all issue… thank you very much kevin and team member 5/5 my rating. Kevin thank u
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Lo bueno es que responden y solucionan…
Lo bueno es que responden y solucionan el tema. No puse 5 estrellas por lo que demoran.
Gracias
Kevin solved my all issue… thank you…
Kevin solved my all issue… thank you very much kevin and team member
5/5 my rating. Kevin thank u
Kevin resolvió el problema
Bonne experience
Cometí un error al entrar a la cuenta…
Cometí un error al entrar a la cuenta tuve unos cobros que no esperaba. Apenas comprendí el error me comuniqué con el servicio al cliente y se puso en contacto casi instantáneamente de Eric, quien me resolvió las inquietudes y el problema, incluso estando en un día feriado.
Malisimo lo que hacen
Malisimo lo que hacen, te engañan con que ganas un iphone y como les queda la cuenta de donde pagas te siguen cobrando cosas después!
Danke für den freundlichen Support von Maverick!
Danke für den freundlichen Support von Maverick! Frohe Weihnachten!
Merci Emerald d'avoir résolu mon…
Merci Emerald d'avoir résolu mon problème et merci à toute l'équipe d'assistance pour votre aide précieuse.
Problema resuelto por Eugene!
Imani me ayudó
Mein Problem wurde gelöst!
En todo momento he sido atendido con…
En todo momento he sido atendido con amabilidad y profesionalidad. Muy contento con la atención.
Elsa van de klantenservice heeft mijn…
Elsa van de klantenservice heeft mijn probleem goed opgelost.
Great service
Thank you to the escalation team and…
Thank you to the escalation team and personally to Yevhen for trying to resolve my issue quickly and fairly. .
Eric me lo resolvió todo al instante
Eric me lo resolvió todo al instante, muchas gracias.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。