企業情報

2. 子供服店
  3. 衣料品店
  4. ファッション アクセサリー店

当該企業による記述

Topfashion.dk er en trendy modetøjsbutik med et bredt sortiment til fordel for den brede kundegruppe. Topfashion.dk har 2 fysiske butikker dametøjsbutikker samt en børnetøjsbutik KidZ by topfashion. Vores sortiment bygger hovedsageligt på styles fra kendte leverandører, såsom Veromoda, Vila, Only, Pieces, SistersPoint m.fl. I børnetøjsbutikken finder du brands som Levis, Hummel, Musli, The New, Name it, Jack&Jones, Little Pieces osv. Hos topfashion.dk har vi fokus på kunden og imødekommende service om du shopper i de fysiske butikker eller online.

1.9

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Har ikke modtaget min varer, men pengene er trukket!

Jeg har bestilt en nederdel ved dem på deres hjemmeside og har ikke modtaget nogen ordrebekræftelse på mit køb. Jeg skriver derfor til dem 2 dage efter købet om der mon var sket en fejl. Men de svarer ikke. Jeg ringer til dem, skriver mail til dem, skriver på Facebook og instagram, men ingen steder er de til at få fat på. Pengene derimod, dem har de trukket på min konto. Hvis man gerne vil snydes, så skal man endelig bestille noget fra deres hjemmeside.

2024年12月2日
Topfashion.dk ロゴ

Topfashion.dk からの回答

Kære Kimmie
Vi beklager at du følger du ikke har fået en god oplevelse. Vi forsøger at hjælpe alle vores kunder bedst muligt om det er i den fysiske butik eller online. Jeg har fuldt op på din ordre.
Der er ingen ordre hos os hvor vi trækker betalingen før ordren afsendes.
Du har lagt en ordre og den er håndteret den 4.12 hvor den er pakket og sendt. I den håndtering trækkes beløbet ved afsendelse.
Du har modtaget varen fra os få dage herefter. Jeg kan se at du har valgt at sende varen retur til os. Den er modtaget og returbetaling er kørt igennem her i juledagene.
Så alt er som det være og man kan trygt handle hos os.
mvh Topfashion online

5つ星のうち1の評価

købt en bluse de har trukket…

Har købt en bluse de har trukket pengene men har aldrig modtaget blusen og når jeg skriver til dem vender de ikke tilbage
Svindel😠
Jeg har købt blusen 4.7.2021 trukket på min konto 6.7.2021 ordre nr 5262

2021年7月23日
Topfashion.dk ロゴ

Topfashion.dk からの回答

Hej Ayea. Hos Topfashion.dk trækker vi aldrig penge fra jer kunder inden varen er pakket og klar til afsendelse. Jeg kan ikke finde ordren fra dig ? Så kan jeg få dig til at skrive dit ordre nr. så jeg kan se vores system igennem igen og tjekke om ordren er lagt hos topfashion.dk
Vi har haft mange henvendelser fra folk som er blevet snydt af et firma som hedder TOP-FASH.CO og som vi hos Topfashion.dk intet har med at gøre.

Hej igen Ayea
Vi har ikke dette ordre nr. i vores system. Det højeste nr. vi er kommet til i vores system er TFW-4718 / ORD03441. Så det er ikke en ordre der er lagt hos topfashion.dk og vi kan derfor ikke hjælpe dig desvære. Vi håber derfor at du vil redigere/fjerne din anmeldelse af os da du ikke har handlet hos topfashion.dk

5つ星のうち5の評価

Jeg bestilte en kjole der var udsolgt alle andre steder. Den kom hurtigt og fik en personlig hilsen med. Tak for det. Ikke sidste gang jeg bestiller herfra.

2021年2月12日
5つ星のうち5の評価

Jeg havde ledt og ledt efter en Vila…

Jeg havde ledt og ledt efter en Vila kjole, som er udsolgt alle steder. Jeg finder den så på topfashion, som jeg iøvrigt aldrig har hørt om før.

Jeg læste lige hurtigt anmeldelserne herinde, og fandt ud af at de også har en fysisk butik, hvorfor jeg følte mig sikker.

Jeg fik meget kort tid efter en mail om, at varen var pakket og på vej.
Idag har jeg hentet min kjole. Det det er gået særdeles smertefrit.
Her kunne jeg sagtens finde på, at handle igen! God service!

2019年6月25日

FABELAGTIGT

Jeg havde ledt efter en cardigan fra vera moda som var udgået i butikken, og jeg fandt den hos jer! SUPER DEJLIGT! Glæder mig til at modtage! Det er ikke sidste gang jeg handler ved jer!

2015年10月1日

Trustpilot エクスペリエンス