レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Handla inte pÃ¥ denna sida!! Detta Àr scam. Jag köpte tvÃ¥ produkter och storleken pÃ¥ den ena produkten passade inte alls sÃ¥ jag returnerade den och de drog dÃ¥ av typ 70%!!? pga retur samt en returfr... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Passade perfekt, bra kvalitet förutom sjÀlva strumpebanden som var i plast och tyvÀrr gick sönder. FrÃ¥gade om de fanns lösa att köpa men det gjorde de inte. De svarade snabbt och det var inget snack... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Fantastiskt dÃ¥ligt kundservice. Har försökt nÃ¥ dem i nÀrmare 4 dagar utan nÃ¥got svar. De skriver pÃ¥ hemsidan och pÃ¥ leveransen att det Àr en garanti att paketet ska levereras före halloween, dÀrför sÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Enkel och smidig hemsida, kunde hitta alla mina frÃ¥gor dÀr. Snabb leverans som var vÀldigt smidig. Returerade en korsett dÃ¥ den var alldeles för stor, och returen gick som smör. Hoppas verkligen bara... もっず芋る

䌁業情報

1. ランゞェリヌ専門店
  2. 婊人服店

圓該䌁業による蚘述

Gör som en av våra 18 000 kunder i Sverige och köp en korsett! Vi erbjuder hundratals olika Korsetter, Waist trainer och Raffset. Sveriges största utbud online! https://toplady.se/

3.0

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 13ä»¶

レビュヌを曞く

Rekommenderas varmt

Snabb leverans och mycket trevlig och serviceminded kundservice som svarade direkt i telefon då jag hade en fråga.
Jag Àr toppennöjd, har köpt vadderade shapingtrosor och dessa har förutom att man får en snyggare rumpa hjÀlpt mig med min smÀrta i svanskotan som jag lidit av lÀnge (ett tips). Produkten motsvarade absolut förvÀntningarna.

2024幎10月10日

Hej Helen!

Tusen tack för ditt fina omdöme om toplady.se - så snÀllt! Vi Àr jÀtteglada att vi kunnat hjÀlpa dig i din vardag med våra Shapingtrosor med vaddering, och att du tipsar andra om funktionen med inlÀggen i trosorna, Tack!

Utbudet av alla våra TopLady Shapingtrosor finns hÀr:

Varmt vÀlkommen åter!

5぀星のうち3の評䟡

Sur lÀxa som börjar bli mindre sur

Uppdatering
Hej Niklas!
Det jag pratar om fick jag från er hemsida under retur:
"Returpolicy

UnderklÀder stÀller mycket högre krav på varsamhet Àn t.ex. vanliga klÀder då underklÀder klassas som hygienprodukter. UnderklÀder och hygienprodukter har ingen returrÀtt. TopLady kan dock göra undantag för att hjÀlpa dig att hitta rÀtt storlek, men det stÀller och krav på dig som returnerar.

Ang. korsetter och Shapewear:

Korsetter och Shapewear rÀknas som underklÀder och har ingen returrÀtt."

Men det Àr ju toppen att jag fÃ¥r returnera iaf! Tack sÃ¥ mycket 😊

....
Köpte ett så kallat "stödbÀlte". Såg inte alls ut som jag tÀnkt mig. Men det rÀknas tydligen som korsett och korsett rÀknas som underklÀder och underklÀder Àr det ingen ångerrÀtt på. (Fattar nÀr det gÀller trosor/kalsonger, men en korsett Àr ju som ett linne?)
Som lite extra salt i såren så får jag ett mejl med ett erbjudande av toplady, samma vara med 80% rabatt. Så kÀnns verkligen som att ha slÀngt pengarna i sjön. Surt!
De var snabba med leveransen, Àven om frakten var dyrare Àn nödvÀndigt.

2024幎7月1日

Hej Emelie!

Meningen fortsÀtter ju sedan:
"Dock kan vi godkÀnna en retur om den Àr helt orörd och oanvÀnd och alla mÀrkningar/taggar/emballage Àr kvar."

D.v.s om du bara Àr rÀdd om din korsetter, stödbÀlte eller shapewear så Àr det inga problem att returnera den.

Retur bestÀller du hÀr: https://toplady.se/retur/

Eller om du ger mig ditt ordernummer så löser jag det direkt, du får en QR kod i mobilen som du bara visar upp för ditt ombud.

Utgår ifrån att det var denna produkten: https://toplady.se/kvinna/shape-in/stodbalten/stodbalte-for-mage/

Full returrÀtt på den!

VÀlkommen :)

5぀星のうち1の評䟡

Innan ni handlar på Top lady

Innan ni handlar på Top lady, kolla de billiga stÀllena som Temu och Shein först. Köpte trosor med vaddering för 299 kr på Top lady, hittade samma (kinesiska) vara på Temu för 72 kr. Jag fattar att företag vill göra vinst men det hÀr Àr bara lurendrejeri. På Top ladys hemsida står att varorna kommer från England och Frankrike, men på lappen i trosorna står det "Madia in China". Ni får dra era egna slutsatser.

2024幎2月20日

Hej Pernilla!

Vad tråkigt att du kÀnner så :(

Skulle du kunna skicka oss ditt ordernummer så att vi kan se vad du har köpt?

Hoppas verkligen inte att du kÀnner dig lurad till att köpa av oss på något sÀtt? Det finns ju en uppsjö av butiker att vÀlja mellan och du Àr helt fri till att vÀlja vem du vill!

Sedan blir vi ju så klart glada över att du har valt att handla av ett Svenskt företag istÀllet för av ett Kinesiskt företag med allt vad det innebÀr. Så tack!

Hör gÀrna av dig så kan vi sÀkert hjÀlpa dig på något sÀtt :)

031-98 90 91

5぀星のうち1の評䟡

Om ni mÀrker sÃ¥ de flesta varor finns

Om ni mÀrker så de flesta varor finns på sidan shein toplady sÀljer en korsett för ca 400kr medans den finns på shein för ca 100kr rekomenderar att kolla shein innan ni handla hÀr. Har köpt varor från både sidorna för att se om de verkligen Àr samma varor vilket det Àr! Vill man ha biligare köp på shien.

2024幎1月31日

Hej Adiela!

Tack för att du hör av dig!

Jag kan tyvÀrr inte svara på hur utlÀndska företag prissÀtter deras produkter, men jag skulle gissa att de har extremt låga inköpspriser då de sÀljer globalt, i enorma volymer. DÀrutöver slipper de betala både tull och importmoms som ofta lÀggs direkt på slutkonsumenten istÀllet, i efterhand. Deras verksamhet Àr också av allt att döma Àven sanktionerad från staten, av politiska skÀl.

Vi har också kostnader i form av kundservice, lagerhållning, spårbara leveranser, expressleveranser 1 dag, garantier, öppetköp, returer, gratis faktura 30 dagar, personal med avtalsenliga löner/pensioner, försÀkringar osv. DÀrutöver tillkommer svenska moms och skatt mf. Det Àr alltså en helt annan affÀrsmodell Àn utlÀndska exportföretag. Om du summerar detta så får du sÀker svar på din fråga.

Kul att du handlat av oss i a f, det uppskattas :)

Varmt vÀlkommen åter!

Med VÀnliga HÀlsningar / Best Regards

Nicklas Falk @ toplady.se
Dir. +46 737 430 800
Vxl. +46 31 98 90 91

Topp service!!

Topp service!!
Kundbemötandet via kundservice var långt över förvÀntan. Otroligt snabb leverans och topp kvalitet på produkten. Jag kommer definitivt bestÀlla hÀr igen!

2023幎8月31日

Toplady.se からの回答

Hej Rebecca! Tusen tack för ditt fina omdöme :)

JÀttesnÀllt av dig att kommentera hÀr :)

Du Àr varmt vÀlkommen tillbaka till oss igen!

Besviken

Besviken. BestÀllde ett par shaping trosor i storlek EU 36-38. Fick hem paketet med storlek L. Mailar företaget som uppger att det Àr rÀtt storlek jag har fÃ¥tt och hon tycker jag ska vara nöjd med produkten. NÀr motsvarar en L = EU storlek 36-38. TrÃ¥kigt dÃ¥ jag tyckte underklÀderna sÃ¥g bra ut
 250kr bortkastat.

2023幎8月25日

Hej Charlotte!

Detta skall vi fixa till, låter som att vi har skickat fel storlek. Det låter inte likt vår kundservice heller så någonting har hÀnt hÀr. Vad har du för ordernummer? Vilken produkt gÀller det?

250 kr skall inte vara bortkastat, det Àr klart vi hjÀlper dig om det uppstår fel.

nicklas@toplady.se
Dir. 0737-430 800
Kontor: 031-98 90 91

Förvånad?

Att man inte har "Skyddsplast/trosskydd" i sina underdelar ger mig inte möjlighet att byta min produkt som inte motsvarar förvÀntningarna enligt text.
De flesta kedjorna har en bytespolicy Àven gÀllande underklÀder.
Nej , tyvÀrr så rekomenderar jag inte att handla hÀr då du ska vara 100% sÀker på vad du uppger och det Àndå inte stÀmmer.
Många produkter finns inte ens på en modell så du kan se.
Nej.
Nu kommer ett "autosvar" från kundservice med ursÀkter.

2023幎7月19日

Hej LizaP,

- Trosor har ingen returrÀtt, det stÀmmer.
- Trosor rÀknas som intimprodukter, osÀker på vilka kedjor som det skulle vara som tillåter retur på det?
- Om någon Àr osÀker så Àr det bara att kontakta någon av oss hÀr: https://toplady.se/our-story/
- De flesta modellerna finns på modell, hÀr Àr ett urval på några hundra kunder: https://toplady.se/community/
- Vi har inga autosvar, alla mail besvaras av någon av oss som jobbar hÀr.

Om du Àr en köpande kund hos oss så får du gÀrna skicka mig ditt ordernummer så fixar vi lÀtt till det hÀr utan problem.

VÀnligen
+46737430800
nicklas@toplady.se

Bra service

Snabb leverans, bra service, bra återkoppling vid frågor.
JÀtte nöjd.bra,kvalitet

2023幎7月8日

Toplady.se からの回答

Hej Natalia! Tusen tack för dina 5 stjÀrnor :) Det var jÀttesnÀllt av dig och vi uppskattar det verkligen, du Àr bÀst!

Varmt vÀlkommen tillbaka till TopLady :)

5぀星のうち4の評䟡

Worst online shopping experience

I returned 2 waists support belts in original packages. They charge me for 30% damage fee. Also ask to pay 150 kr delivery fee. Worst online shopping experience ever! I wish I can give them minus points

Hi, customer service reached me out and helped me to solved issues finally.

2023幎4月13日

Toplady.se からの回答

Hej YY! Kan du höra av dig till oss med ditt ordernummer så hjÀlper jag dig. Vår returavgift Àr 99 kr (inte 150 kr)

Prisavdrag sker endast om en retur inte uppfyller returvillkoren som finns hÀr: https://toplady.se/returns/

Jag misstÀnker att så Àr fallet, men som sagt hör av dig till oss så fixar vi till detta. Tack!

___

Hi YY! Please contact us with your order number and I will help you. Our return fee is 99 SEK (not 150 SEK).

Price deductions are only made if a return does not meet the return conditions found here: https://toplady.se/returns/

I suspect that this is the case, but as I said, contact us and we will fix this. Thank you very much!

Best Regards

5぀星のうち2の評䟡

Falsk markedsfÞring

Jeg kÞbte en et produkt der bliver beskrevet som Silke
Der står Silkemorgenkåbe
de skriver så Silke/Satin
men det er 100% Polyester så ren plastik
Er virkelig skuffet

Varenummer (SKU): DK Dressing-gown Marion Black
Kategorier: NattÞj, Morgenkåber, Morgenkåbe silke / satin

2023幎1月11日

Hej Kenneth!

Det står klart och tydligt i beskrivingen att det Àr en silkesimitation. Se lÀnk hÀr:

Vad har du fått 100% Polyester ifrån? (den innehåller 3% polyester)

___

Materiale: 97% Polyester og 3% Elastan.
Stof: Silkeimitation
Farve: Sort
MÊrke: Dkaren

___

Sedan gÀller ditt köp vårt danska företag, inte vårt svenska. Din review ligger alltså i fel land om du vill rÀtta till det?

Vi har försökt att kontakta dig utan svar men om du önskar hjÀlp så hör gÀrna av dig så fixar vi till ev. missförstånd för dig. Inga problem!

Men kanske har allts löst sig?

Nöjd kund 😍

Super snabb leverans och klÀderna var i topp kvalitet. SÃ¥ nöjd 😍

2022幎11月12日

Hej Amanda!

Tack snÀlla, vilken fin kommentar :) varmt vÀlkommen till TopLady!

Julia @toplady.se

Jag Àr otroligt nöjd

Jag Àr otroligt nöjd! BestÀllde på söndagkvÀll och varorna fanns att hÀmta på tisdag morgon, förstår inte hur det kunde gå så snabbt. Alla varor i samma paket och allt passade perfekt trots att detta var första gången jag gjorde en bestÀllning. Katarina

2022幎9月13日

Toplady.se からの回答

Hej Katarina! Tusen tack för ditt fina omdöme, jÀttesnÀllt! Det stÀmmer som du skriver, alla varor kommer alltid i samma paket eftersom att vi har ett eget lager med egen personal utan mellanhÀnder, precis som det skall va!

Kul att du hittade TopLady Katrina :)

Nicklas Falk @toplady.se

Oppdatering!

Oppdatering!! Jeg vil trekke tilbake den anmeldelsen jeg gjorde 5 september her på TopLady. Alt ordnet seg da hyggelige Nicklas ringte og sa at de hadde ordnet opp alt og faktura er nå slettet. Denne hendelsen var faktisk Bring Norge sin feil siden de ikke opplyste om toll til Sverige og min retur ble liggende i Tollen i Sverige. Tusen takk for at dere ordnet opp - jeg vil bestille mer fra dette nettstedet om jeg finner noe jeg trenger :) Tommel opp!

2022幎9月9日

Toplady.se からの回答

Hej Tove! Tusen tack för ditt fina omdöme :) Du Àr jÀttevarmt vÀlkommen till oss igen! Bara kul att få hjÀlpa till!

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Frekk og lite hyggelig. De Þnsker egentlig ikke at du skal returnere varer og har gjort dette meget vanskelig! Nb!!! Bruker du deres reurblanketer koster det deg 149 kr. Vil jeg handle her igjen - NEI! Vil jeg anbefale deg å handle her? - Nope!!!

2022幎7月29日

Hej Natacha!

Från NORGE Àr det dyrare Àn Sverige eftersom att vi behöver betala tull och tullavgifter, dÀrav priset. DOCK Àr ju detta helt frivilligt! Du kan ju skicka med eget porto om du vill?

I Sverige Àr returen billigare och Àr Àven den helt frivillig. Eget porto fungerar toppen!

Nu har nu vi slutat med egna returetiketter i Norge så det Àr fritt fram att returnera som man sjÀlv önskar med eget porto och slipper dÀrav betala 149 nok. för sin retur.

Tack för din feedback!

BÀsta tÀnkbara butik

BÀsta tÀnkbara butik! Hög kvalitet på produkterna, snabba leveranser och enkla returer. Dessutom supertrevlig och personlig service vid eventuella frågor.
Jag rekommenderar varmt att handla hÀr :D

2022幎7月28日

Hej Ida!

Vad kul att höra! Tusen tack för detta :) Du Àr 100% varmt vÀlkommen åter till oss, du vet vart vi finns :)

TAAACK!

www.toplady.se

DÃ¥rlig kundeservice

Dårlig kundeservice! Krever betaling for korsetter dem bekrefter å ha fått i retur og beskylder kunder for å ha brukt korsetter som kun er prÞvd på!

Det at dem idet heletatt kan påstå at klÊr er brukt er så indirekte frekt når dem faktisk ikke er det. Men ser jo ut ifra anmeldelser her at jeg ikke er den eneste som blir behandlet dårlig.

Legger til at jeg har sendt dere flere mailer på at jeg Þnsker bilder av korsettene. Men jeg får aldri noe svar ifra dere!

Oppdatering på anmeldelse. Festlig at dem fÞrst gidder å svare meg på mail etter jeg redigerte denne med å informere at dem ikke svarer på kundeservice.
Korsetten hadde litt hundehår på seg og stÞv. Dette var grunnlaget dems for at jeg hadde brukt den. SkjÞnner jeg tydeligvis dret meg ut når jeg mistet korsetten på gulvet under prÞving. Nok en gang dårlig kundeservice.

Jeg ser også på bildet dem har sendt meg at vedsiden av korsetten ligger det en klesrulle for å fjerne hår ifra klÊr. Så regner med dem har til vane å fjerne hårene (i dette tilfellet hundehår) for så å selge korsetten jeg har måttet betale for vidre til en ny kunde. Svindel kaller jeg det.

2022幎3月28日

Hej Tina og Stian!

Bilderna Àr skickade, kolla gÀrna så att de kom fram.

Hör gÀrna av dig till mig så ser vi till att lösa detta.

5぀星のうち1の評䟡

Pakken er vÊk og ingen hjÊlp!

Har bestil et smukt korset til mit bryllup. Min veninde, Dorte, og jeg har ikke modtaget det! Det er TopLady`s ansvar at spore pakken, da den er blevet vÊk! I henhold til gÊldende forsendelsesregler i både Danmark og Sverige. Vi har fået at vide, at vi selv skal finde pakken! Tak for hjÊlpen!
Og nu svares der ikke lÊngere på vores henvendelser.
SÃ¥ penge er tabt og fortsat ingen korset.
Det var så den oplevelse

2022幎2月21日
5぀星のうち5の評䟡

De tar pakken i retur når den aldri

De tar pakken i retur når den aldri ankom mottakerlandet. Det gir ikke mening. Dette ble bestilt den 08.02. Sier bare at de kan sende den tilbake når den kommer til lageret deres igjen. Dette var en valentinsgave og den kommer ikke uka valentinsdagen er en gang.
Ekstremt dårlig.
Ringte meg i dag og fikk ordnet slik at pakken(e) kommer. Bra kundeservice!

2022幎2月17日

Magiskt

Om jag Àr djupt imponerad av den snabba leveransen så Àr det inget emot hur nöjd jag Àr med produkterna. Fantastisk kvalitet och extremt snygga!

2021幎12月15日

Toplady.se からの回答

Hej Emma! Tusen tusen tack för detta otroligt fina omdöme! Så himla kul att se detta, jÀttesnÀllt!

Hoppas att du kommer tillbaka till oss igen framöver, du Àr såå vÀlkommen!

VÀnligen Salome @toplady.se
www.toplady.se

5぀星のうち5の評䟡

Super bra kvalitet på produkterna

Super bra kvalitet på produkterna. Bra kundservice. Kan rekommendera starkt!!

2021幎11月25日

Heej!

Tusen tack för detta och för din fina rekommendation, igen! :)

Du Àr varmt vÀlkommen tillbaka så klart!

Salome @toplady.se

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス