レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Handla inte pÃ¥ denna sida!! Detta Àr scam. Jag köpte tvÃ¥ produkter och storleken pÃ¥ den ena produkten passade inte alls sÃ¥ jag returnerade den och de drog dÃ¥ av typ 70%!!? pga retur samt en returfr... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Passade perfekt, bra kvalitet förutom sjÀlva strumpebanden som var i plast och tyvÀrr gick sönder. FrÃ¥gade om de fanns lösa att köpa men det gjorde de inte. De svarade snabbt och det var inget snack... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Fantastiskt dÃ¥ligt kundservice. Har försökt nÃ¥ dem i nÀrmare 4 dagar utan nÃ¥got svar. De skriver pÃ¥ hemsidan och pÃ¥ leveransen att det Àr en garanti att paketet ska levereras före halloween, dÀrför sÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Enkel och smidig hemsida, kunde hitta alla mina frÃ¥gor dÀr. Snabb leverans som var vÀldigt smidig. Returerade en korsett dÃ¥ den var alldeles för stor, och returen gick som smör. Hoppas verkligen bara... もっず芋る

䌁業情報

1. ランゞェリヌ専門店
  2. 婊人服店

圓該䌁業による蚘述

Gör som en av våra 18 000 kunder i Sverige och köp en korsett! Vi erbjuder hundratals olika Korsetter, Waist trainer och Raffset. Sveriges största utbud online! https://toplady.se/

3.0

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 13ä»¶

レビュヌを曞く

Top bemötande från TopLady

Som en person som sjÀlv arbetat inom kundservice så tycker jag att det viktigaste med ett företag Àr bemötandet. På TopLady har jag fått Top bemötande och jag vet vart jag kommer fortsÀtta handla mina mera intima klÀder.

2021幎11月23日

Hej Rebecca!

Extra kul att se att du varit i "branschen" :) Tusen tack för ditt fina omdöme/betyg och alla 5 stjÀrnor! Jag hÀlsar Nicklas detta som jag förstod att du pratat med. Du Àr alltid varmt vÀlkommen tillbaka till oss på TopLady så klart Rebecca!

Salome @toplady.se

Toppen butik

Toppen butik! BÀsta kundbemötandet jag varit med om! Åkte till deras lager i mölnlycke dÃ¥ jag trodde att de hade en butik dÀr. Det visade sig dock att det endast var ett lager. De var snÀlla att ta in mig ÀndÃ¥ för att prova korsetterna (detta var anledningen till att jag inte bestÀllde via nÀtet). Jag köpte den dÀr pÃ¥ plats vilket var helt fantastiskt! Korsetterna Àr av hög kvalite och mycket prisvÀrda. Supernöjd kund!

2021幎10月11日

Toplady.se からの回答

Wow! Vilket fantastiskt och hjÀrtligt betyg vi fick av dig, det var bara kul att hjÀlpa till. Stort tack till dig också, du Àr vÀlkommen in igen så klart! STOOORT TACK! :)

Salome & Nicklas

TopLady Sweden AB
RådastocksvÀgen 1
435 44 Mölnlycke
031-98 90 91

5぀星のうち5の評䟡

Korsettet og de andre ting jeg havde

Korsettet og de andre ting jeg havde bestilt kom hurtigt og blev leveret til dÞren. Jeg har ingen klager, jeg er meget tilfreds med mine kÞb. Super sexy

2021幎9月13日

Toplady.se からの回答

Tusen tack för din fina kommentar! Verkligen jÀttesnÀllt att du tog dig tid att dela med dig, vi uppskattar detta verkligen :)

Varmt vÀlkommen tillbaka till TopLady!

Julia @ toplady.se

Helt suverÀn service!

Helt suverÀn service!! Ringde innan bestÀllning för att
få rÀtt storlek då vissa plagg kan vara små för sin angivna storlek och fick då bra vÀgledning så att vi slapp returnera pga storleken. Kanon!
/Peter.

2021幎9月2日

Hej Peter!

Tusen tack för att du tog dig tid att lÀmna ett så fint omdöme om oss på TopLady och vår kundtjÀnst. Vill passa på att önska dig varmt vÀlkommen tillbaka till oss igen Peter.

Med VÀnliga HÀlsningar
Julia @ toplady.se

5぀星のうち5の評䟡

Bara gott att sÀga om Toplady

Har besÀllt en del från Toplady och frakten supersnabb.
Priser helt ok. Men servicen Àr mer Àn super. fick ett fel på en korsett som jag anser fabrikations fel, ringde toplady och de skickade 1 ny utan någon diskussion. Det Àr perfekt service.

2021幎5月19日

Hej Jan Kaskinen!

Vilket fantastiskt omdöme och betyg du har lÀmnat till oss på toplady.se detta gör oss mycket glada naturligtvis, så stort tack till dig Jan!

Detta kan sÀkert hjÀlpa andra kunder i deras köpbeslut.

Önskar dig varmt vÀlkommen Ã¥ter nÀr det blir dags. Du vet vart vi finns!

Allt gott,

VÀnligen
Nicklas @ toplady.se

Super nöjd

Snabb leverans och jÀtte fin kvalité pÃ¥ korsetten jag köpte. Blir tyvÀrr en retur pÃ¥ den för jag bestÀllde fel storlek🥎 bestÀller dock dubbla antalet nÀsta gÃ¥ng i rÀtt storlek.

2021幎2月27日

Hej Cassandra!

Tusen tack för ditt fina omdöme om oss! Det låter ju riktigt bra att bestÀlla hem dubbla antalet nÀsta gång. Du Àr ju så klart supervÀlkommen med detta, hÀrligt! :)

Vi har precis fyllt på med fler storlekar på korsetterna nu också, så hoppas du hittar det du söker :)

VÀnligen
Salome

Snygga produkter!

Snygga produkter!
VÀldigt bra och tillmötesgående kundservice,
Snabb service och lÀtt att returnera , som jag fick göra vid byte av storlek
Positiv upplevelse!!!

2020幎8月10日

Hej Anette!

Tack tack för detta mycket fina omdöme, varmt vÀlkommen tillbaka till oss!

Snabb service

Snabb service. Inget krångel

2020幎8月9日

Hej HÃ¥kan!

Tack tack för detta, hÀrligt att allt var bra. Varmt vÀlkommen tillbaka :)

Bra o snabb service

Bra o snabb service, produkt motsvarade beskrivning. Extra plus för att det var enkelt att komma i kontakt med leverantören per telefon. Mycket vÀnligt bemötande. Rekommenderas!

2020幎7月31日

Hej Agnes!

Tusen tack för detta, vi tackar för det extra "plusset". Numret till oss Àr 031-98 90 91 och vi svarar alltid, skulle vi missa så ringer vi upp :) Varmt vÀlkommen tillbaka!

Mycket snabb leverans!

2020幎7月28日

Hej Maria!

Tack tack för detta, vi skickar alla ordrar varje dag innan kl. 14:00. Varmt vÀlkommen tillbaka :)

5぀星のうち4の評䟡

Super snabb leverans men dock svarar

Super snabb leverans men dock svarar dom inte på mail.

2020幎7月27日

Hej Ninnie!

Tack för att du uppskattade den supersnabba leveransen. Ser att alla mail frÃ¥n dig Àr besvarade och att du var nöjd med allt. kanske fick du inte svar sÃ¥ snabbt som önskat? I s f ber vi om ursÀkt för detta. VÃ¥r policy Àr att svara pÃ¥ alla mail inom 24 h. Är det nÃ¥gra som helst konstigheter sÃ¥ hör av dig. Tack för den feedback och varmt vÀlkommen tillbaka.

kundservice [@] toplady.se
031-98 90 91

5぀星のうち4の評䟡

Bra och snabb leverans

Bra och snabb leverans. Bra kvalité.

2020幎7月26日

Hej Kim!

Stort tack för dina stjÀrnor. Kul att du tycker både leverans och kvalitet var bra :)

Gudomlig service👍

Bra service, super snabb leverans och fina klÀder med bra kvalitet 👍

2020幎7月26日

Hej Emma!

Wow, vilket fint omdöme. Största tack tillbaka till dig!

Bra kvalitet

2020幎7月3日

Hej Yehia!

Stort tack för ditt fina omdöme :)

Mycket nöjd!

2020幎6月24日

Hej Eva!

Stort tack för dina stjÀrnor, hÀrligt att du var nöjd :)

Alla nöjda.

Alla nöjda med varorna.

2020幎6月21日

Hej PDH!

Stort tack för dina stjÀrnor och kul att se att alla var nöjda :)

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。