Lovely tea leaves
Lovely tea leaves , very reasonable price , sent promptly , will be ordering again ð
Hemp and herbs CBD CBG diet suplements
KoÅcielna 6, 63-645, Siemianice, ããŒã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Bardzo dobre produkty. Po paru dniach stosowania ÅŒelu ból pleców i kolan zÅagodniaÅ i prawie odstawiÅam Årodki przeciwbólowe. DziÄkujÄ ÅŒe jesteÅcie
Mój znajomy jest w trudnym okresie choroby , chemia ...
Napisalam do Toplanty proÅbÄ o pomoc, o info. jak wesprzeÄ organizm .
OtrzymaÅam pakiet fachowej i konkretnej wiedzy. Bardzo dziÄkujÄ .Polecam z caÅego serca. ProfesjonaliÅci !.
elegancko, akurat zawsze ten zestaw witsów adek wrzucaÅem w smoothie ale tu dobra opcja teÅŒ i fajnie dziaÅa, polecam dla wszystkich pacjentów ð€ªð€ªð
PeÅen profesjonalizm, miÅa obsÅuga, zamówienie dotarÅo bardzo szybko. Natychmiastowa reakcja na sugestie. Produkty najwyÅŒszej jakoÅci w cenach dla kaÅŒdego. Polecam.
Fantastyczna jakoÅÄ, fantastyczna cena, bez zbÄdnych kolorowych opakowaÅ byle zachÄciÄ uÅŒytkowników. DuÅŒa iloÅÄ informacji nt produktów na stronie, szybka wysyÅka - POLECAM. nr zamówienia 19797
Bardzo porzÄ dku firma , peÅen profesjonalizm. Kosmetyki na najwyÅŒszym poziomie polecam gorÄ co.
UWAÅ»AÄ! NIE POLECAM firmy, nie opÅacajÄ
faktur za wykonane usÅugi, szukajÄ
c wymówek bez pokrycia. Zawsze staraÄ siÄ pisaÄ maile, aby byÅy dowody i moÅŒna byÅo dochodziÄ swego na drodze oficjalnej!
EDIT ODPOWIEDŹ DLA WÅAÅCICIELA:
1. Witryna toplanta.com zostaÅa w peÅni odwirusowana (dodatkowo pozostaÅe Pana witryny równieÅŒ, co zostaÅo zrobione na Pana proÅbÄ juÅŒ w tej kwocie, którÄ
Pan usÅyszaÅ wczeÅniej).
2. Na potwierdzenie odwirusowania sÄ
3 NIEZALEÅ»NE SKANY (w róŌnym od siebie czasie) zrobione przez Pana hosting. Wszystkie skany posiadajÄ
wynik: 0 wirusów na kaÅŒdej z domen. ZostaÅy mi one oficjalnie przesÅane przez support hostingu. Pan równieÅŒ jest w posiadaniu tych wyników skanowania.
3. ZostaÅ Pan poinformowany o koniecznoÅci zabezpieczenia witryn od strony serwera (nie ÅŒadnÄ
wtyczkÄ
) ÅŒeby zapobiec temu na przyszÅoÅÄ. Nie zmuszaÅem ÅŒeby to robiÄ u mnie, tylko moÅŒna poprosiÄ o ofertÄ swój hosting. Jest to naturalne dziaÅanie przy tego typu zdarzeniach.
4. WSZYSTKO jest na szczÄÅcie udokumentowane wiadomoÅciami.
5. UsÅuga byÅa robiona m.in. w trakcie weekendu i po nocach ÅŒeby tylko Panu ruszyÅa sprzedaÅŒ, bo po sklepie nie daÅo siÄ poruszaÄ w ogóle. Nie zostaÅa za pracÄ w tym czasie doliczona ani zÅotówka. Koszt byÅ podany od razu w jednej z pierwszych wiadomoÅci.
6. KaÅŒdy napotkany problem opóźniajÄ
cy dojÅcie do celu zostaÅ Panu pisemnie przedstawiany. Na bieÅŒÄ
co byÅ Pan informowany o postÄpach prac.
W dalszym ciÄ
gu podnoszÄ, ÅŒe firma Toplanta sp. z o.o. zachowaÅa siÄ wobec mnie nieuczciwie. Spokojnie, bÄdÄ dochodziÅ swoich naleÅŒnoÅci. Nie cierpiÄ krÄtactwa i nieprofesjonalnego podejÅcia.
Firma WordPressowo :)

Toplanta ããã®åç
FachowoÅÄ, pomoc, zaangaÅŒowanie. DoskonaÅa jakoÅÄ, profesjonalne podejÅcie. Uczciwe produkty. Korzystamy od kilku lat , polecam z czystym sumieniem!
Very good quality products and reasonable prices. I highly recommend!
Toplanta firma na wysokim poziomie,zasÅugujÄ ca na duÅŒe wyróŌnienie,prowadzona przez profesjonalistów,sÅuÅŒÄ cych fachowÄ wiedzÄ i pomocÄ . Produkty certyfikowane,wysokiej jakoÅci.Polecam w 100%
Produkty sÄ wielkim jakoÅciowym sztosem ðð a kontakt i obsÅuga klienta? SÄ dobrym MateriaÅem, by na ich podstawie prowadziÄ szkolenia z tego zakresu ð
Firma, która tworzy najwyÅŒszej jakoÅci produkty naturalne. Dodatkowo do kaÅŒdego klienta ma indywidualne podejÅcie. Jestem bardzo zadowolony z produktów i doradztwa. Jako Naturoterapeuta polecam gorÄ co i dziÄkujÄ za pomoc.
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã