Fast delivery
I ordered a shoes , next day arrive to me, I returned it, easy return and quick refund, but I paid 79kr for return, hope they make it less or for free.
TopShoes - When you love shoes VÀlkommen till Topshoes, butiken dÀr familjen kan fylla alla sina skobehov. Personlig service, rÀtt modeller och pris samt enkelt att handla Àr våra prioriteter. Våra produkter Àr utvalda av skofackhandelns specialister och står för kvalitet, kÀnsla och form. Besök gÀrna en av våra butiker för att trÀffa specialisterna och beundra ett Ànnu bredare kvalitetssortiment .
Handige website, vond schoenen die overal in de buurtwinkels uitverkocht waren in mijn maat en heb ze besteld met vooruitbetaling. Geschrokken door de slechte reviews dacht ik een domme zet te hebben gedaan. Des te groter mijn verrassing toen de schoenen de volgende dag al keurig bezorgd werden!
Vier sterren in plaats van vijf, vanwege geen gehoor bij telefoontje en geen mail terug. Verder zeer tevreden.
Ãr sååå nöjd med Topshoes och speciellt Lena pÃ¥ kundtjÀnst som hjÀlpte mig med mitt problem med min ena sko/sandal som uppstod efter köp. Tusen tack och jag lÀmnar hÀr med mina bÀsta rekommendationer.
Jag fått 2 olika skor från Rieker!
Dem tÀnka att jag upptÀcka inget?
Det Àr inte kul.
Aldrig mer från den företag!
Topp Dåligt företag som tar 50kr för retur, har aldrig hÀnt med anda topp företag , första och sista köp, hejdå
Snabb leverans av min vÀska. Dock har blixtlåset lossnat. Har fyllt i kontaktformulÀret utan respons. Det går inte att ringa dem p g a pandemin (?) så man hÀnvisas till mejl som ingen svarar på heller.
Shoes broke after a few days of usage. The seller just asked to contact arn.se instead of refund
Sista paret av skorna jag letade efter fanns i Varberg (bor i Sthlm). Fick hem paketet efter 1,5 dygn. Fantastiskt nöjd och otroligt sköna skor!
Nej inte bra alls! Jag bestÀllde skor på faktura. Jag returnerade skorna då de inte passade. Men Topshoes har inte registrerat returerna och kreditera min faktura helt och hållet! Det Àr andra gången jag har meddelat dem att Àndra på detta snarast!
Nu skriver jag Àven hÀr och hoppas de vaknar till någon gång!
Fick skorna efter två dagar. Super service. Tack !
topshoes.se verkar vara en sammanslutning av seriösa skobutiker. Mina skor skickades från en butik i Jönköping. Fick dem dagen efter bestÀllning. De kanske inte har de billigaste priserna, men verkar vara seriösa och har bra utbud. De var de enda som hade skon jag ville ha i storlek 46. Jag Àr supernöjd med både skorna och topshoes.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã