レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Item is top quality as one expects from KASK. Very fashionable too. As a wearer of glasses, the integrated visor system offers a real solutions to the likes of me. The Elite Pro is my favourite mod... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Internetwinkel die ook de service van een fysieke winkel heeft, uitgebreid passen is mogelijk. Service is top, ik herken totaal niks in de voorgaande reviews. Wij zijn uiterst tevreden, en zijn al kla... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Goede ervaring met eerste x bestellen bij topsnowshop. Ik had wat veel vragen. Eerst kreeg ik direct een reactie, bij een latere vraag en de retourzending duurde het even voor ik een antwoord ontving... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Helm kwam 1 dag nadat ik vertrokken was door magazijn en verzend problemen bij Topsnowshop. Dit is door Topsnowshop professioneel opgelost en mijn helm is door Topshowshop verzonden naar Rusland... もっと見る

企業情報

1. ウィンター スポーツ用品店

当該企業による記述

Actuele reviews van TopSnowShop vind je op Kiyoh. We zitten al bijna 10 jaar niet meer bij Trustpilot ! https://www.kiyoh.com/reviews/1047420/topsnowshop_nl

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

Top services

Bij ontvangen van bestelling bleek het bestelde te klein, terug gestuurd. En 2 dagen later het bestelde in de juiste maat. Top.

2014年3月16日
5つ星のうち2の評価

trage levering

levering wordt beloofd een dag na bestelling, in rekkelijkheid wordt de bestelling pas 3 dagen later naar de logistieke partner verstuurd die er uiteraard ook een dag over doet, uiteindelijk dus pas na 4 dagen binnen ipv 'de volgende dag'.

2014年3月9日
Topsnowshop ロゴ

Topsnowshop からの回答

Beste Paula,

Jammer dat u de bestelling een dag te laat hebt ontvangen. De levering wordt een dag later beloofd als je besteld op werkdagen voor 22uur, dat staat zo ook duidelijk op de site.

U hebt op zondag besteld en het pakje is zoals het hoort maandag bij ons weggegaan, alleen heeft de postbezorger er een dag te lang over gedaan. In ca, 95% van de gevallen gaat het goed en soms duurt het helaas net iets langer. We zijn daar helaas afhankelijk van.

Mijn excuses voor het ongemak.

vriendelijke groet
TopSnowShop

F.Boer
directeur

5つ星のうち2の評価

teleurgesteld

Ik had een skihelm besteld en er werd mij verteld dat het er de volgende dag zou zijn, hetgeen juist zo belangrijk was. Nog een mail gestuurd om te vragen of het zeker was…heb de helm uiteindelijk 5 dgn later ontvangen en teruggestuurd

2014年3月7日
5つ星のうち4の評価

Goede service en snelle levering

Goede kwaliteit, snelle levering. Helaas was 1 van de bestelde artikelen te groot, na retour zending kreeg ik snel het geld teruggestort. Klantenservice werkt top!

2014年3月5日
Topsnowshop ロゴ

Topsnowshop からの回答

Beste Hellen,

De retourzending naar het antwoordnummer behoort gratis te zijn. De klantenservice wil het graag afhandelen, maar dan hebben we je ordernummer nodig. Hoor graag van je.

bedankt

F.Boer
directeur

5つ星のうち3の評価

Snel, vriendelijk maar net de verkeerde kleur

Snelle levering van de handschoenen. Waren alleen de verkeerde kleur. Net anders dan op de foto stond. Hadden ook geen anderen meer op voorraad. Heb ze ,dan toch maar gehouden.
Op de site stond een kortingsactiecode voor 20% korting. Goed, maar das dan alleen voor de oplettende kijker. Waarom niet gewoon van de prijs afhalen?
Zou de gok nog wel een keer nemen om er wat te bestellen.

2014年3月4日

Perfect service!!!

First of all, the service is very good.
Quick respond on email and when calling on the phone, the service is very good. Lisa provided with great help. I bought the Casco Ski Goggle FX. I can only recommend this shop to anyone, at any time!!!

2014年2月28日

Trustpilot エクスペリエンス