PÊnt og veludfÞrt arbejde
PÊnt og veludfÞrt arbejde. Nem at komme i kontakt med og hurtig til at svare på diverse spÞrgsmål.
Torch TagdÊkning er en landsÊkkende tagdÊkker-virksomhed med base i Holsted. Professionelle tagpaplÞsninger til både privat og erhverv. Vi sÊtter en Êre i at levere solide kvalitetslÞsninger, og at skabe tillidsfulde relationer. Alt i tagpap - glatdÊkning, listedÊkning og grÞnt tag
NÞrregade 93, 6670, Holsted, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Dem som lÊser dette â stop med at lede.
Som jyde i StorkÞbenhavn, kan det vÊre ret svÊrt at finde den rigtige håndvÊrker man kan have tillid til, det ved jeg efter mange ombygninger.
Efter lang tid sÞgen faldt jeg over Sigurd fra Torch TagdÊkning i Kolding.
Fra fÞrste telefonsamtale blev der skabt tillid og til slutarbejde blev udfÞrt har Sigurd udvist ekstra ordinÊr tillid og service.
Sigurd har desuden vÊret to gange på adressen uden en ordre. Har taget mine telefonopkald sÞndag for at besvare mine spÞrgsmål.
Hans folk er sÞde og venlige selvom bygherren også er til stede på taget.
De kom til tiden, overholdt alle aftaler â og lavet faktisk ogsÃ¥ pÊnt arbejde, lyder vildt, men det er rigtigt.
Kom ekstra i forbindelse med forsinket montering af ovenlys.
Hele regning skulle fÞrst betales efter endt arbejde, ingen forudbetalinger fuld tillid på alle hylder.
Har virkelig vÊret en fantastik oplevelse at samarbejde og handle med Sigurd. Jeg har allerede anbefalet ham til mange andre i mit netvÊrk.
De bedste anbefalinger til Sigurd fra Kolding.
Alle andre tagfirmaet fra KBH/SjÊlland kan godt pakke sammen.
Dette er standarden.
Tilbud 29
Faktura 203
Fantastisk udfÞrelse og super kompetent team som Sigurd der har samlet.
Vores tagpaptag blÊste af 1/1 og jeg forhÞrte mig hos forskellige tagfirmaer. Torch blev valgt, både fordi de tilbÞd en absolut attraktiv pris og fordi Sigurd venligt ringede og forklarede hvordan de havde tÊnkt sig at udfÞre opgaven.
Sigurd ankom som aftalt, og på trods af at han syntes opgaven så lidt stÞrre ud end fÞrst antaget, stod han ved sit tilbud.
Opgaven blev udfÞrt til UG og til den aftalte tid og pris. Der er flot ryddet op og vi er super glade for vores nye tag.
Kan kun give de varmeste anbefalinger herfra, og ville bestemt vÊlge dem til en sådan opgave en anden gang.
SkÞn oplevelse fra start til slut! Meget venlige gutter, som leverede et flot resultat og overholdt alle aftaler.
Jeg talte med en person, der var nem at kommunikere med om det jeg skulle have repareret. Firmaet overholdt den indgåede aftale med tid og omfang af rep. Forinden fik jeg en fast pris. Efter udfÞrt arbejde fik jeg en tilbagemelding på at arbejdet var udfÞrt.
Fantastisk service. Jeg vil anbefale dem til alle der skal have lavet tagpap.
Sigurd og hans team leverer godt håndvÊrk til tiden og i en upåklagelig kvalitet!
Som erhvervsdrivende i byggebranchen, spÞrger vi aldrig andre efter vi har prÞvet Torch TagdÊkning. Alle anbefalinger herfra!