䌁業情報

1. ミリタリヌ ショップ

圓該䌁業による蚘述

Ben je op zoek naar hoogwaardige survival-, prepper-, outdoor- en airsoftuitrusting? Zoek niet verder! Total-Survival, dé webshop voor avontuurlijke zielen en fanatieke airsoftliefhebbers, biedt een uitgebreid assortiment aan producten die zijn ontworpen om je voor te bereiden op elke uitdaging, zowel in de wildernis als op het airsoftveld. Wat maakt Total-Survival uniek: Total-Survival onderscheidt zich door een zorgvuldig samengestelde selectie van survivalgear, prepperessentials, outdoorapparatuur en hoogwaardige airsoftbenodigdheden. Of je nu een ervaren avonturier bent, een prepper in training of een enthousiaste airsoftspeler, Total-Survival heeft alles wat je nodig hebt om voorbereid te zijn op elke situatie, zowel in de wilde natuur als tijdens spannende airsoftmissies.

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

Je mag hopen dat jouw #Overleven niet

Je mag hopen dat jouw #Overleven niet afhangt van TotalSurvival😏.
Bestelling geplaatst op 19 maart. Dinsdag 24 maart bericht ontvangen dat woensdag zou worden bezorgd. Woensdag bericht dat bezorging donderdag zou worden. Inmiddels opnieuw 2x verschoven en met wat gelukt wordt het zaterdag 27 maart 😏😏. Ik vraag me af of ze niet een oude T&T gebruiken. Ze maken eerst T&T aan pakken order dan kennelijk in en versturen kennelijk in alle rust in.
Gelukkig gasmasker besteld bij #CoolSafety. Donderdag 26 maart besteld vandaag vrijdag 27 maart geleverd.

2026幎3月19日

Total Survival からの回答

We begrijpen dat het vervelend is wanneer een levering meerdere keren wordt uitgesteld.
Jammer dat je hierover niet eerst contact met ons hebt opgenomen, we hadden dit graag voor je nagekeken en toegelicht.
Zodra een track & trace wordt aangemaakt, wordt de bestelling voorbereid voor verzending. De uiteindelijke levering is daarna afhankelijk van de transporteur, waardoor een bezorgmoment soms kan verschuiven. We gebruiken geen oude track & trace codes.
Onze excuses dat de levering in jouw geval vertraging heeft opgelopen.
Team TotalSurvival

Bedrijf met super klantenservice

Bij Total-survival weten ze wat klantenservice is. Ik had n probleem en moest snel een tactical bril hebben. Gebeld, de situatie uitgelegd en ze hebben alles op alles gezet om het op tijd te leveren. Heel vriendelijk aan de telefoon, duidelijk mail verkeer en top service, kortom een aanrader!

2026幎3月12日

Total Survival からの回答

Bedankt voor uw mooie review en de vriendelijke woorden.

Wat fijn om te horen dat alles op tijd is aangekomen en dat u tevreden bent over onze service. We doen altijd ons best om mee te denken en waar mogelijk snel te schakelen wanneer iets dringend nodig is.

Veel plezier met uw tactical bril en hopelijk tot een volgende keer!

Debora

5぀星のうち5の評䟡

Prima webshop voor alle outdoor

Prima webshop voor alle outdoor spullen. Groot assortiment survival benodigdheden en ook nog eens goedkoop.

Meestal gaat de bestelling zeer vlot en binnen 2-3 werkdagen krijg ik alles geleverd aan de deur.

Eind januari bestelde ik een jas, maar deze levering duurde langer dan voorzien. Na 9 dagen had ik de bestelling pas ontvangen, ik kreeg wel een mail dat er een grote drukte in bestellingen was en dat verzending iets langer zou duren dan gepland, dit stond ook vermeld op de facebookpagina, dus vond ik het niet erg.
Keurig gecommuniceerd door de shop.

Met iedere aankoop spaart ook voor extra korting door spaarpunten.

Goede webshop, aan te raden.

2026幎1月30日
5぀星のうち2の評䟡

Ik herken mijn ervaring absoluut niet

Ik herken mijn ervaring absoluut niet in de positieve feedback waardoor ik op deze site een slaapzak bestelde... 1-3 werkdagen levertijd staat er vermeld, en 9 dagen later (7 werkdagen) is mijn pakket verzonden. Helaas wellicht de uitzondering op de regel voor mij, maar ik bestel hier daarom niet meer.
**EDIT** 12 Dagen na bestelling ontvangen, de slaapzak is in elk geval zeker de moeite waard.

2026幎1月25日

Goede leverancier

Duidelijke artikel omschrijving, artikel conform omschrijving. Goede communicatie en levering.

2025幎12月4日

Total Survival からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve review!
Graag tot een volgende keer & veel plezier met uw aankoop!
– Team Total-Survival

5぀星のうち5の評䟡

Fijne winkel met verstand van zaken

Ik had combat schoenen besteld veelste groot natuurlijk.
Even gebeld en even langs gegaan want passen is altijd beter.
Prachtig paar lowa,s meegenomen passend ook nog.
Leuke mensen met verstand van zaken en erg schappelijk
Leuke middag gehad en volgende keer zeker nog eens langs

2025幎11月27日

Total Survival からの回答

Wat een fijne review, dankjewel! 🙏
Het was leuk dat je even langskwam in onze winkel — passen blijft inderdaad altijd het beste. We zijn blij dat je met het perfecte paar LOWA’s naar huis bent gegaan.

Altijd welkom voor een volgende bezoekje, de koffie staat klaar! 😊

Very good service

Item as describe, super-fast shipping, regular updates on shipping progress, timely delivery. I woudn't hesitate to use again!

2025幎10月28日

Total Survival からの回答

Thank you so much for your kind words! 🌟
We’re very happy to hear everything arrived quickly and as expected.
We truly appreciate your trust and hope to see you again soon!

— Team Total-Survival 💪

Great service

Great service, had 2 separate orders because of stock issues and they transferred shipping cost and combined shipping so I only had to pay for 1. Fast reply to my e-mails. A+, would recommend to everyone.

2025幎11月1日

Total Survival からの回答

Thank you so much for your kind review!Thanks again for recommending us — we truly appreciate it!

Groot assortiment

Zeer groot assortiment en zeer vriendelijke hulp bij de bestelling. Alles prima in orde en goede prijs kwaliteit verhouding. Absolute aanrader!

2025幎6月6日

Dank je wel!

5぀星のうち5の評䟡

Interesting assortment of products and

Interesting assortment of products and good prices. Ordered several articles. Upon reception, a product was missing from my order, which they sent separately later. Much appreciated.

2025幎5月14日

Total Survival からの回答

We hebben inmiddels uw gegevens ontvangen en het ontbrekende artikel vandaag nog nagestuurd. Ook hebben we u hierover per e-mail geïnformeerd. Nogmaals onze excuses voor het ongemak – we hopen dat alles naar wens is en dat we hiermee het vertrouwen een beetje hebben kunnen herstellen.

5぀星のうち5の評䟡

een gebruikte SAS commando jas besteld

een gebruikte SAS commando jas besteld eind vorig jaar. stond in backorder. kreeg vorige week bericht dat hij te bestellen was. meteen gedaan en binnen 2 dagen in huis . werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Jas verkeerd in goede conditie en leuk geprijst .kan moeiteloos hier een product kopen . Snelle levering. En goede service

2025幎4月20日

dank je voor je review!

Ordered 2 Ubac shirts from this

Ordered 2 Ubac shirts from this company, and paid online. Received a confirmation of my order. The order was delivered by Postnl. a few days later. Good quality products at reasonable prices.
They have a good selection of goods available on their website, including a lot of quality army surplus and outdoor gear. Would like to recommend this company, and will order again from them.

2025幎3月26日

Total Survival からの回答

Dank je voor de mooie review.

Super goede klantenservice

Super goede klantenservice. De bestelling was niet volgens verwachting en werd daarom zonder problemen retour genomen.
Ook in het proces erna bleef de klantenservice duidelijk communiceren en zeer behulpzaam en klantvriendelijk handelen.
Echt top en waarvoor dank!

2024幎11月1日

Total Survival からの回答

Dank je voor deze mooie review!

Belgischer Outdoor-Shop mit schnellem Versand

Anfangs war ich skeptisch, da man ÃŒber diesen belgischen Outdoor/Army-Shop so ziemlich keine Erfahrungen oder Rezensionen im Internet findet. Bestellt wurde ein gebrauchter Smock der britischen Armee. Bezahlt wurde per PayPal und Versand erfolgte sehr zÃŒgig ÃŒber DPD und die Ware war innerhalb von 5-6 Tagen da. Zustand war einwandfrei, also gab es fÃŒr mich keinen Grund zur Beanstandung. Falls es sich ergibt, werde ich mal dort wieder etwas bestellen :)

2024幎1月5日

Top Ware und netter Kontakt

Hatte zuerst Bedenken ob es ein Fake Shop sein könnte, da so wenig Bewertungen zu finden waren und die Firma Trading GmbH ist. Aber ich hab es gewagt und in Belgien bestellt und kann nur sagen es ist ein 1a Shop. Der Shop ist klein und der Besitzer wenn man ihn anschreibt super zuvorkommend und freundlich. Man bekommt umgehend Antwort und gute Tipps. Die Preise sind top und auch die bestellten Sachen. Super QualitÀt und zÌgiger Versand. Werde öfters dort bestellen.

2023幎11月16日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス